Реклама


"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ ПРЪСТЕНА ОТ ДАМИР ХАЗАЛ?

Оценете статията
(0 гласа)

Йозкан докладва на Джихан, че Озан е с Явуз, а Рахми му е помогнал да избяга от сервиза.

Озан и Дамир разговарят. Хърватинът му казва, че може да не повярва, но той ще му разкаже за Харун и тогава Озан да си направи изводите. Според Дамир целта на Харун е била да убие Джихан. Всички са жертви на Харун. Относно отвличането на Аллаз, Дамир не го е направил, а всичко е дело на Махиде. Въпреки смъртта на Харун Дамир казва, че двамата с Озан имат право на втори шанс.

Дамир настоява да работят заедно с Озан в холдинга на Харун, но ако младежът се откаже от съдружието, да продаде на мафиота акциите от ЕРГ.

Озан отива в имението, за да говори с Джихан. Споделя с родителите си, че иска да бъде партньор на Дамир. Дилара не желае да стане това. Озан е категоричен, че няма да продаде акциите си. Джихан му казва, че Дамир е човек от мафията. Озан и Джихан отново се скарват. Джансу чува виковете и се интересува какво става. Дилара я успокоява.

Рахми отива у Екрем. В това време Джихан вика баща си да дойде в апартамента на Озан.

Този път Йозкан се прибира сам. Кериман отново е с разбити надежди. Пита къде са Рахми и Озан.

Джихан вика Йозкан да се видят.

Асуман причаква Хазал в гаража, за да поговорят. Хазла гони леля си и не иска да я вижда. Асуман припада. Казва, че има диабет. Хазал й поставя инсулин. Асу се възползва от това, за да спечели племенницата си. Асу обяснява, че Харун и Махиде са виновни за състоянието й отново гони леля си. Асуман започва да се оправдава. Казва, че няма вина за лошите си отношения с Дилара.

Джихан казва на всички, че Озан е партньор на мафията. Моли баща си и Йозкан да бъдат плътно до сина му. Джихан се опитва да се помири с баща си. Моли го да му помага, защото се чувства изтощен.

Джансу иска да се оперира, за да се излекува. Лекарят й сменя лекарствата.

Веда се обажда на Джихан, защото си е забравила телефона в колата след инцидента.

Аллаз не е в настроение. Дилара се опитва да разбере защо. Решава двамата да излязат на разходка в парка. Аллаз тръгва след един човек, мислейки, че това е баща му, докато Дилара приказва със свои познати. Детето се изгубва. Дилара го търси.

Дамир отново е приготвил изненада на Хазал. Иска да я запознае със специален за него човек - Еяде. Жената ги кани да влязат в къщи.

Една жена в парка намира детето. То вярва, че е видяло баща си.

Джихан запознава Джансу с неговата приятелка от детството.

Еяде харесва Хазал. Казва на Дамир, че двамата трябва да се оженят.

Джансу влиза при децата в занималнята.Те я приемат. Джихан споделя с Веда, че дъщеря му е болна от ранен Паркинсон. Учителката обещава на приятеля си, че ще се погрижи за дъщеря му.

Рахми и Йозкан се опитват да убедят Озан да продаде акциите. Младежът се инати. Рахми им предлага на внука си да наеме Йозкан на работа и да му бъде дясната ръка. Озан се съгласява.

Колата на Дамир се разваля по пътя. Хазал е щастлива, че ще остане тази нощ заедно с любимия си. Дамир, малко по принуда, предлага на момичето брак. В дъжда и насред пътя, Хазал му казва "да". Той й дава пръстен, а един овчар ги приютява в скромния му дом.

Кериман отново упреква брат си, че е станал мафиот. Той й казва, че започва работа при Озан. Кериман не може да повярва. Йозкан разказва всичко за младежа на сестра си.

 

Източник: Теленовелас

 


Login to post comments
 

Рекламни

loading...