Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:14ч.

Риби 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

 

Годишен хороскоп на Риби за 2019 година.

Какво да очакват Рибите от 2019 година?

2019 година ще донесе на Рибите по-голяма увереност в собствените сили.

 

  • Риби е последният от водната триада зодиакални знаци.
  • Той е подвижен знак, управляван от планетата Нептун.
  • Нептун представя космическото начало, символ на първичния океан.
  • Нептун се грижи за единството и целостта на колективната същност и света като цяло.
  • За него се казва, че е проявление на Божествената Любов.

 

Девизът на Рибите е ,,Аз вярвам". Цветовете на този знак са морско синьо, зелено и виолетово, а камъните, които им носят късмет, са аметист, аквамарин, изумруд и т.н.

През 2019 година знаците Дева и Риби отключват много кармични уроци както при Девите, така и при Рибите, свързани с тяхната собст­вена стойност и техните партньорски взаимоотношения. Това са двата най-кармични знака в Зодиака, затова годи­ната за тези зодиакални знаци е така важна за бъдещото им развитие и житейски път. Ще са по-амбицирани да успеят, което от своя страна ще наложи по-го-ляма активност от тяхна страна. Те не са от най-издръжли­вите знаци в Зодиака и е добре да преценят кое е важно за тях и кое не, за да не хвърлят напразни усилия в проекти и дела, които не са по силите им. Това е годината, в която трябва да вземат решение за своите приоритети в живота. В своята забързаност обаче, не трябва да забравят, че ,,на вълка му е дебел врата, защото върши работата си сам". Годината ще ги постави пред някои разочарования, свързани с връзките и партньорствата им. Вярата им в доброто може да ги подложи на изпитания.Тя ще ги постави буквално на педали и някои от тях могат да се изтощят от темпото на събитията. Не трябва да забравят само едно ­каквото и да им предостави съдбата като изпитание, то е за добро. Макар и в определени ситуации да се чувстват притиснати или нещастни, след време ще разберат какво сме имали предвид. Затова сега е важно какво ще посеят, за да пожънат след време плодовете на свършеното от тях. Тази мощна конфигурация може да се отрази при някои Риби в здравословен аспект, ако пренебрегват както винаги себе си.

Периодът около 20 март 2019 ще окаже най-силно влияние в живота на родените между 18 и 20 март включително. Как и в коя сфера ще окаже влияние, зависи от това къде попада Слънцето и какви аспекти има в рождения хороскоп на всеки човек и все пак, Слънцето е основен източник на енергия в хороскопа. Представя същността на личността и неговото его. В жен­ски хороскоп се свързва с мъжете в живота на жената - бащата, съпруга, децата. Някои от тези представители ще са радват на появата на деца в живота си, ще се задомят или ще осъществят много от мечтите си. Но и някои нездрави връзки могат да се разпадна.Около 4 април, а и около 28 септември, акцентират могат да възникнат важни за разрешаване въпроси, свързани с пари, наследства, кредити или данъци.

13 септември 2019 - период най-важен за родените между 9 и 11 март и ще окаже най-силно влияние върху важни теми от живота им – акцентът пада върху партньорствата и взаи­моотношенията им с другите хора като цяло. Ако в хороскопа ни Риби има рождени заложби за юридически спорове, предателства и интриги, инициирани от хора, на които държат, то тогава биха могли да се активират или да кулминират. Много от Рибите могат буквално да зaryбят почва под краката си за известно време и да бъдат дезоориентирани.

Критични периоди през 2019 година за Рибите:

Между 12 януари и 19 февруари 2019 година, периодът е много благодатен за творческите и духовни Риби. Рибите трябва да активират цялата си интуиция и творчески потенциал, както и да се предпазват от инфекции и токсични вещества. Поради своята доверчиво са уязвими към измами и кражби. Не се препоръчва в този период и пътуване по вода.

Между 12 май и 24 юни акцентът попада върху дома и личният им живот. В дома на Риби ще бъде внесена повече динамика в ежедневието им, а в някои ситуации ще се наложи и да се преборят за своите цели и желания. Не са изключени конфликти на работното място или в семейството, както и грижи с някой от родителите. Ако в този период решат да правят ремонт у дома, то нека бъдат внимателни за травми, поради разсеяност. Някои от Рибите могат да променят местоживеенето си.

Между 25 септември и 12 ноември 2019 на Рибите ще им бъде наложено засилване на вниманието върху партньорствата, брака, опонентите. Всеки дисхармоничен аспект понякога върши много добра работа, създавайки напрежение и активирай­ки хората към действия, за разлика от хармоничния аспект, който може да ни носи по течението и да пропуснем важни шансове в живота си. В този период за Рибите е важно да не се предоверяват на никого и да не споделят плановeтe си, защото могат да станат обект на интриги и предател­ства от страна на партньори. Уязвимостта към инфекции и психо-емоционални преживявания и разочарования в любовта или от техни партньори, могат да тласнат някои Риби към крайности.

Все пак 2019 ще ви донесе една хармония и балансираност, за която вие мечтаете. Наслаждавайте се на красиви моменти.

Риби плюсове и минуси

плюсове:

+ Талантлива, интересна творческа личност.

+ Надарена с чувство на състрадание.

+ Добре развита интуиция.

+ Стремят се към хармония и красота.

+ Чувствени любовници.

минуси:

- Разсеяни.

- Капризна природата с неизпълнените мечти.

- Склонни към депресия.

- Чувствителни и уязвими.

- Податливи на различни заболявания, по-специално заболявания на нервната система, както и на медикаменти и алкохол.

Рибите са най-интуитивните хора. Способни са да улавят настроенията и емоциите на хората. Често имат пророчески сънища. Те са алтруисти и са готови да се жертват за другите, пренебрегвайки личните си интереси. Освен това имат много богато въображение. Тези представители на Зодиака са най-фините същества и същевременно - най-трудни за разбиране. В Рибите се събира по нещо от всички зодиакални знаци, пречиства се и остава това, което в бъдеще може да даде нещо ново. Глифът на знака Риби представя две риби, свързани в едно, които плуват в противоположни посоки. На тези хора подсъзнателно им е известно, че сме едно цяло с вселената, но са разкъсвани от двойнствени желания. Съществуват два типа Риби - едните са доста развити духовно и от тях стават много добри лечители, психолози, музиканти, актьори, танцьори и други творчески, както и всякакви други професии, свързани с грижа за хората. Вторият тип са по-ниско еволюирали и са объркани, склонни към измами, кражби, към алкохоло- или наркозависимост. Те нямат правилна преценка за хората и живота. Пускат се по течението и загубват връзката с реалността. Едни от най-известните личности, родени под този зодиакален знак, са Виктор Юго, Алберт Айнщайн, актьорите Брус Уилис и Елизабет Тейлър, президентите Жето Желев и Михаил Горбачов. Благодарение на богатото си въображение, на развитото си чувство за хумор и красота, Рибите са създали едни от най-прекрасните стихове и шедьоври в изкуството като цяло.

Рибите имат свои отличителни черти и са лесно раз­познаваеми - с големи топли очи, плътни устни, много малки и изящни ръце или твърде големи ръце и крака. Повечето представители на този знак или с Асцендент Риби имат и трапчинки, понякога повече на брой.

Рибите гледат на живота и света през розови очила. Не, че не са наясно с реалността, но предпочитат да живеят в свой собствен свят, изпълнен с доброта и красота. И когато видят, че не могат да се справят с нея, те търсят начини да избягат от нея - дали чрез алкохол или опиати, дали чрез успокоителни и т.н. Те са щедри, снизходителни и не обичат да отмъщават. Тези Риби, които се пускат по течението, не успяват да разгърнат своите таланти, а животът им е низ от заблуди. Те са странни ПТИЦИ. Могат да бъдат много лъчезарни и закачливи, но могат да бъдат меланхо­лични и начумерени. В характера им се съчетават чертите от всички зодиакални знаци. За родените под знака Риби се говори, че са "стар дух", който се преражда многократно. Не сме изцяло съгласни с тази теза, защото когато пра- вим кармичен хороскоп, голямо внимание се обръща върху Луната и нодалните оси във връзка с установяването на нашето минало и преражданията. Тъй като е последният знак в Зодиака, в Риби се концентрира кармата на всички останали знаци.

При цялата си външна подвижност и общителност, Рибите са дълбоко интровертни и чувствителни, затворени са и много трудно допускат някого близо до себе си. Могат да бъдат индивидуалисти, но не са демонстративни. Силната им вяра и невъзможността да различат доброто от злото,ги поставя често в трудни житейски ситуации. Рибите намират устойчивост не във външна форма, а във вътрешната им привързаност към любимия човек, предмет или ситуация. Материалната действителност е трудна за тях. Мисията на Рибите и да проявяват състрадателност и съчувствие към всички страдащи хора по света. Това е ключът към намиране на стабилна почва под краката им и единствено тогава биха се чувствали сигурни в себе си и значими. Само когато служат на другите, те се чувстват истински щастливи.

Мъжът Риби е романтичен, мечтателен, често разсеян.

Той се нуждае от жена, която да въдворява ред в дома и в неговата душа. Без любов Рибите се чувстват като изгубени души. Някои от представителите на този знак гледат да се залепят за някоя покровителка, която да се грижи за тяхното спокойствие и да им осигурява жизнен стандарт, работейки на поне две места. Това е и една от причините да се стигне до развод при тях. Разбира се, не всички мъже Риби са такива. Има и представители на знака, които са ,,изплували" на повърхността и водят един абсолютно нормален живот. Не забравяйте да го подсещате за важните неща, защото той е ангажиран с толкова много мисли, че понякога забравя същественото. И все пак, това е мъж, на когото можете да простите всичко, ако сте също толкова романтична като него. Той не страда от предразсъдъци. В любовта е нежен, чувствителен и се раздава изцяло на любимия си човек. Не е ревнив и никога няма да прави сцени на ревност. Готов е винаги да прояви разбиране и можете лесно да разтопите сърцето му с топла дума.


Жената Риби е скромна, стеснителна и загадъчна

Може и да сте срещали по-рядък екземпляр от тях, който да е експанзивен или демонстративен в поведението си, но това може да се случи само, ако нейният изгряващ знак е огнен. Типичната жена Риби не е натрапчива и предпочита повече да слуша и наблюдава околните в компания, отколкото да играе ролята на актриса и да демонстрира самочувствие. Отличава се с изтънченост, красота и женственост. Тя никога няма да се натрапва или да търси сметка на своя партньор за допусната грешка. Винаги ще го подкрепя, ще го изслуша и успокои. Жена - мечта!

Ако в детството жената Риби е била подлагана на психически тормоз, тя може да израсне тъжна, студена и самотна. Разбира се, има и много хитри представителки и представители на знака. Не случайно Нептун се свързва с измамите и кражбите. Между родените под този знак има и много мошеници, които с благата си усмивка могат така да ви омаят, че да не разберете изобщо откъде ви е дошло. Но това не е типично само за тях, а и за много други хора с аспекти на Нептун към планети в рождения им хороскоп. Освен това Рибите са единствения знак в Зодиака, които не разбират нищо от финанси и парите за тях са средство за удовлетворение на техните желания. Когато Нептун попадне във 2-ри дом в хороскопа на човек, то той много трудно би се справил с финансите си и ще е склонен да харчи доста пари, когато се чувства нещастен и самотен. Това, за което Рибите копнеят, е да принадлежат на някого,

да се слеят с него. Нежните им души ги правят чудесни родители. Те ще четат и разказват приказки, понякога из­мислени от самите тях, ще им пеят песнички и ще щуреят с тях, забравяйки изцяло грозната действителност.

Слабото място на Рибите от медицинска гледна точка е тяхната психика - Нептун управлява подкорието на главния мозък и лимфната система. Нептун управлява още стъпалата и пръстите на краката. Свързва се с инфекциите и интоксикациите, затова прави своите представители чувствителни и алергични към лекарства. Склонни са към гьбични инфекции, ендокринни заболявания и натрупване на отоци по крайниците, поради задържане на течности в организма. Тяхната болезнена чувствителност ги прави уязвими към негативната енергия на другите хора и за тяхното добро здраве е важно периодично при Новолуние или Пълнолуние да провеждат луннаa диета, за да изчистват натрупаните токсини. В продължение минимум на 24 часа се приемат само течности около 3,0 л - вода, билков чай или прясно изцедени плодово - зеленчукови сокове без подсладители.

Звездната карта на Риби е благоприятна за 2019 година.

 

Последна промяна на Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:28ч.
Още в тази категория: Водолей 2019 годишен хороскоп »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...