Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:32ч.

Водолей 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишен хороскоп на Водолей за 2019 година.

Какво да очаква водолей от 2019 година?

2019 година ще предложи на Водолея много пътешествия.

От 11 август 2019 акцентът пада върху взаимоотношения­та с партньорите и опонентите. Важно условие за успех е през първата половина на годината да не правят твърде големи планове и да имат големи очаквания. Високомери­ето и егоизма са качества, присъщи за този аспект, както и склонността към прекаляване и авантюризъм. За да се ограничи негативното влияние на този неблагоприятен аспект и да не възникват морално-етични конфликти или съдебни спорове, Водолеите трябва да имат високо съзнание, да помагат на хора, които се нуждаят от помощ и да спазват законите.

Водолеите не трябва да започват бизнес проекти и начинания през втората половина на 2019 година с нови партньори или с приятели, защото рискуват да загубят много пари, доверие и уважение. Сега не е време за експе­рименти, разширения и големи капиталовложения. Това може да стане едва през втората половина на 2018 и първата половина на 2019 година. През 2019 година трябва да заложат на стабилността, на утъпканите пътеки и на сигурните действия. Могат да разчитат на подкрепа от страна на добри приятели и на авторитетни хора в трудни моменти. Някои от Водолеите през втората половина на годината могат да получат наследство, да поискат кредит от банка или да рефинансират вече наличен.

При някои от Водолеите не са изключени неочаквани промени във взаимоотношенията с роднини, с братя или сестри, особено през месец април 2019 година. Около 4 април 2019 започва влияние, което може да въздейства на хора от най-близкото обкръжение, върху договорните отношения, пътуванията и роднините на партньора. В най-добрия случай Водолеите могат да се радват на неочаквано пътуване зад граница, на успех в преподавателска или издателска дейност, да купят или продадат автомобил. Младите Водолеи могат да както да приключат образование, така и да преминат на една по-­висока степен на обучение, включително и чуждо езиково.

Около 20 март и акцентът е върху младите Водолеи ще почувстват промяна в ценностната си система и ще развият заложените им по рождение дарби през следващите шест месеца. По-възрастните представители на знака могат да се радват на нова работа или допълнителна дейност, от която да имат допълнителни приходи. Всички тези нови възможности и предложения ще се финализират около и след 4 април.

Периодът около 13 септември 2019 ще даде знак за опасността от загуба на пари, ценности или наследства Ако имате финансови възможности, ще бъде добре да направите по най-бързия начин застраховка на движимостта и недвижима собственост, както и да се погрижите за сигурността в дома и офиса срещу обири. Доверчивостта трябва да е сведена до минимум към хора, които се пишат техни приятели. Не е добре да дават големи суми пари в заем, защото най-вероятно няма да им ги върнат. Не е благоприятно и те самите да взимат големи заеми, особено ипотечни кредити.

Около 28 септември 2019 акцентът пада върху комуникациите и обучението, на пътуванията, транспорта и автомобилите, братята и сестрите, договорните отношения и документите. Това означава, че около 28 септември и около един месец след това Водолеите трябва съзнателно да се стремят към разбирателство с близките и с колегите си. Възможно е при някои от тях да се стигне до разтрогване на договори, да загубят документи или да възникне проблем с автомобила им. Трябва да вземат и превантивни мерки срещу кражба на автомобила си и да шофират внимателно по пътищата. Младите Водолеи да се предпазват да не влизат в конфликти със съученици, да не се отпускат и да учат старателно, за да не се стига до преместване в друго училище или прекъсване на обучение.

Критични периоди през 2019 година за Водолеите:

От 1 до 12 януари включително предстои период, които подтиква представителите на знака и ги към действие, от друга страна те трябва да внимават да не се въвлекат в някакви неприятности, свързани със закона или с конфликти от морално-естетично естество. Всичко, което правят в този период, трябва да бъде добре планирано, обмислено и осъществено без да се преминава границата на закона или обществените норми на поведение, вниманието на хората трябва да е изострено по отношение на инциденти. Водолеите трябва да се предпазват от токови удари, при работа с битови уреди или електричество, от инциденти на пътя и в здра­вословен план - за кръвообращението и нервната система, както и за травми на глезенните кости и стави.

Критичен е период от 20 април – до 11 май 2019, Периодът ще бъде изключително напрегнат за въздушните Водолеи. Възможно е да бъдат много натоварени както в дома и с родителите си, така и на работното място,както за себе си, така и за близките си, е необходимо да бъдат особено внимателни и предпазливи - за семейни кавги, за възможни здравословни проблеми. Ако правят ремонт в дома си или строят нов дом, трябва да се предпазват от инциденти и травми. Ако имате неуредени имуществени въпроси, добре е точно сега да се уредят, за да се отработи аспекта по положителен начин. Някои от Водолеите могат да предприемат и преместване в друго населено място или да сменят дома, в който са живели до момента под наем.

Между 9 август и 24 септември 2019 акцентът пада върху взаимоотношенията с партньорите, опонентите и всички т.нар. ,други хора". Това, за което Водолеите трябва да са нащрек, е да внимават да не влизат в кон­фликт с интимните или с бизнес партньорите си, ако имат такива. Може да се влюбят или само да флиртуват, което да стане повод за ревност и кавги в семейството или във връзката.Може да преживеят горещи страсти, но може да предизвика и драматични събития от ревност. Другата опасност е свързана с парите и с хора, с които си партнират или са в съдружие. Желателно е да контролират потока на парите си и да не вярват сляпо на всеки, да не дават пари в този период, както и да правят сериозни капиталовложения. Най-хубавото нещо, което може да се случи, е да им бъдат върнати дадени на по-ранен етап пари в заем.

ВОДОЛЕЙ плюсове и минуси

плюсове:

+ Всеобщ любимец, имащ голям куп приятели и познати.

+ И страхотно чувство за хумор!

+ Оригинална и ексцентрична личност с най-разнообразни интереси.

+ Ако не сте гений, вие сте много умен и много любопитен.

+ Много добро здраве.

минуси:

-Не винаги среща разбиране от страна на другите, мислят го за странен.

- Страхува се от ограниченията на свободата, както и от брака.

- Меланхолия.

- Постоянна борба, за да намери призванието си в живота.

- Допълнителни данни относно изпълнението на своите обещания.

Водолеят е въздушен неподвижен знак, управляван от планетата на новото, безграничното, космичното, изо­бретенията и науката Уран. Девизът на родените под този знак, е ,,Аз знам". Цветът на Водолей е светло син, елек­триково син, а камъните, които му носят късмет, са аметист, тюркоаз; сапфир и аквамарин.

Родените под знака Водолей са меко казано странни личности и в очите на другите хора приличат на ,,извънземни". Това е така, защото мислят мащабно и са ориентирани напред към бъдещето. Те са социални индивиди и са толерантни към всичко, освен към ограниченията и социалната йерархия. Техният управител Уран ги прави доста ексцентрични и непредсказуеми в поведението си. Уран е планета на новите технологии и науката, космоса, елек­тричеството, електрошоковете. Водолеите учат лесно, но само това, което е интересно за тях. Имат напредничава мисъл и много идеи. Интересуват се от новите технологии и са техничари. Обичат свободата и се стремят към неза­висимост. Усетят ли нечий натиск или опит за ограничава­не, те ще се разбунтуват.

Водолей е знак, символизиращ обичта към всички човешки същества. Водолеите имат високо гражданско съзнание, общителни и идеалисти са. Желанието им е всички хора да живеят добре и в съгласие, да има братство и равенство между хората и зачитат правата на всеки човек. Предпочитат да работят в колектив и са демократи по душа. Някои хора ги определят като хладни емоционално, но всъщност те са хора, изпреварили своето време и им е трудно да разбират чуждите емоционални нужди. Склонни са да експериментират и притежават живо въображение. Още в ранното си детство се чувстват по-зрели от връстниците си и затова им харесва да общуват повече с възрастните и с по-големи от тях деца.

Присъщата общителност и общочовешка любов на Водолеите често ги тласка към професии и дейности, свързани с организации, асоциации, научно-техническа или политическа дейност. Уран е планета на науката и космо­са, затова Водолеите и хората със силен Уран в хороскопа си са много интуитивни и често са пленени от техниката, астрономията, физиката, астрологията, авиацията. Тяхната изобретателност, висок интелект и нестандартна мисъл може да ги направи едни от най-известните учени, изобре­татели и гениални творци. По-известни личности, родени под знака на Водолея са учените Галилео Галилей и То­мас Едисън, австрийският композитор Волфганг Амадеус Моцарт, американските президенти Франклин Рузвелт и Ейбрахам Линкълн и други.

Това, което Водолеите ценят най-много, е приятелство­то и запазването на тяхната индивидуалност. Трудни са за съжителство, точно защото не обичат еднообразието и могат да обичат и живеят само с този човек, който ги приема такива, каквито са и не им налага ограничения. Въпреки, че Водолеят е неподвижен знак, Водолеите са адаптивни, но са големи инати.

Въздушните знаци не притежават силна физическа енергия, това е присъщо на огнените знаци. Затова е важно да пазят енергията си за важните дела и проекти, да не я разпиляват. Уран ги прави вътрешно напрегнати -уязвима е нервната им система и кръвообращението. Нужни са им чести разходки на чист въздух и повече движение.

Мъжът Водолей е силен индивидуалист и е независим, но не го демонстрира. Трудно може да бъде впримчен в брачни окови. Дори и успелите да го обвържат със себе си знаят, че той е толкова свободолюбив, че трудно би принадлежал някому истински. Както мъжете, така и жените Водолеи са "оперирани" от скрупули и са доста освободени в секса. Мъжете не са особено активни като ухажори и не действат прибързано. Разчитат повече на активността на жената. Ако не са готови за сериозна връзка, могат и да се изплашат от твърде напориста жена. Когато pешат да се отдаде на любимата си, мъжът Водолей е всеотдаен. Показва любовта си по нестандартен начин. Няма да го видите в ролята на сълзлив романтик. Не че е студен или не е с романтично сърце. Той просто действа и показва обичта си по различен от другите хора начин.

Водолеите имат непоклатими убеждения и собствени закони, приемат семейните традиции твърде избирателно. както за мъжа, така и за жената Водолей, от изключително значение за връзката е интелеюуалната съвместимост, духовната близост и приятелството с партньора. Един Водолей е способен да се влюби до безумие и да направи всичко за любимия човек, включително най-безразсъдната постъпка. Романтици до мозъка на костите си, Водолеите рядко сключват брак по сметка. Жената Водолей никога няма да вземе мъж, който не е верен на себе си. Не понася ревността, тесногръдието и собственическото чувство.

Вълнуваща година за Водолеите, ще пътуват и ще се запознават с много интересни хора, а това е много важно за тях.Щастлива 2019 година.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...