Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:46ч.

Козирог 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишен хороскоп на Козирог за 2019

Какво очаква Козирог през 2019 година?

2019 година ще предложи мащабни проекти за Козирог.

През първата половина на 2019 година Козирогът ще разчита на финансовата и емоционална подкрепа от страна на другите. При много от Козирозите ще се повиши сензитивността и интуицията. При хора на по-ни­ско еволюционно ниво може да възникнаг проблеми със закона и да влязат в затвора, а други да отключват кармични заболявания, които да наложат лечение в болнично заведение. През 2019 година предста­вителите на този знак могат да работят съвсем съзнателно върху духовното си развитие, да помагат на болните и хората в неравностойно социално положение. В зависимост от заложеното в рождения хороскоп при всеки отделен човек, 2019 година може да предложи някои възможности за ра­бота извън страната, както и работа в уединение или в някоя от нептуновите сфери - творческа работа, усвояване на медитационни техники, рейки, посещения при психолог. Ако човек е алкохоло- и наркозависим, сега е момента да влезе за лечение и да се лекува съвсем успешно. Това, от което Козирозите трябва да се предпазват, е да не се замесят в тайни дела и непрактични дейности.

През първата половина на годината ще получават  подкрепата на хората. Може да получат и кредит или наследство, както и да се повишат доходите на партньора. След 11 aвrycт 2019 Козирозите могат да разчитат на това да разгърнат успешно целия си потенциал през следващата една година - до средата на 2018 година. Така че, за представителите на този земен знак, да се подготвят психически за връхлитаща ги лавина от положителни възможности и събития след 11 aвrycт 2019. Ако някои от тях имат желание да започнат нови начинания или да предприемат разширение на бизнеса си, то нека изчакат  и това да стане след 13 септември 2019.

Козирозите, родени през декември, вероятно помнят сътресенията в живота си, трансформацията, през която са преминали по един доста болезнен начин "благодарение" на планетата Плyrон, настанила се в техния знак от доста време. Плутон е най-отдалечената планета в Слънчевата система и съответно движението му е толкова бавно, че преминаването му през целия Зодиак става за около 248­250 години. И това не е единствената причина за всички промени през последните 4 години. Другата ,,висша планета" Уран, се движи през знака Овен от месец май 2010 година. Уран е планета на новото и руши всичко остаряло по пътя си. Дисхармоничният аспект между Уран и Плутон през тези години застави Козирозите да направят задължителните промени и да преминат през всички изпитания, за да бъде осъществена тяхната трансформация и духовно израстване. Двете планети сега са активирали този бавен процес на трансформация и промени в живота на родените между 1 и 10 декември, която ще приключи до края на 2019 година.

През втората половина на 2019 година Козирозите ще поемат ,,глътка въздух" и възможности за развитие, успехи, положителни емоции и събития. Някои . от представителите могат да разширят и развият бизнеса си в чужбина, други да заминат на работа зад граница, по­-младите да започнат или завършат успешно образованието  си. По-възрастните представители на знака могат да се радват на появата на внуци в дома на децата си.Козирозите могат да развиват съзнанието си, да  повишават квалификацията си, да засилят  интуицията и вярата им в доброто.

Около 20 март Козирозите ще засилят комуникациите, пътуванията и близкото обкръжение. Това затъмнение ще окаже положително влияние - повишаване на знанията, развиват се умения като сръчност и изразяване пред публика. Може да имат повече комуникации и пътувания през първото полугодие или да има важно събитие в живота на техните братя и сестри. В зависимост от всеки личен хороскоп, може да бъдат сключени важни в живота им договори - за нова работа, за брак, покупка или продажба на лек автомобил. Хората на интелектуалния труд и особено писателите могат да започнат да пишат нов роман, завършващите средното си образование да започнат подготовка за кандидатстудентските  изпити през есента, а студентите да напишат дипломната си работа за завършването си.

От 4 април 2019 акцентът ще бъде върху всички дела, които управляват - дома, родителите, недвижимите имущества и работата, началниците и авторитетите, амбициите и репутацията в обществото. Може да бъде завършен започнат на по-ранен етап работен проект или подготовката по започването на нов такъв. Може да бъде сменен началника на работното място, както и някои от представителите на знака да вземат решение да напуснат настоящата си работа и да започнат нова. Не са изключени проблеми с наследство, промяна на местоживеенето, продажба на недвижимо имущество. Може да възникне здравословен или проблем от друго естество при някой от родителите през следващия един месец, за което трябва да бъдат готови и да помогнат с каквото могат.

Около 13 септември Козирозите могат да засилят  задграничните контакти и далечните пътувания, вноса и износа на продукти зад границата, на висшето образование и закона. Затова събитията по изброените теми ще бъдат позитивни за Козирозите.

Периодът около 28 септември 2019 ще получите необходимата подкрепа във важните за вас моменти.

Критични периоди през 2019 година за Козирозите:

Периодът между 20 февруари и 30 март 2019, изисква повишено внимание за кавги в семейството, за инциденти и пожар в дома в посочения период, особено през март.

Между 24 юни и 9 август 2019  Козирозите трябва да бъдат по-внимателни във вза­имоотношенията с партньорите и с второто си дете, ако имат такова. Възможни са грижи, свързани с второто дете, с племенници или с баби / дядовци. Ако е заложено в рождения хороскоп, може да възникнат проблеми със закона или съдебни спорове. Козирозите трябва да бъдат по-търпеливи и толерантни към другите хора, да избягват конфликти и да се предпазват от травми и инциденти.

Между 13 ноември и 31 декември 2019 може да се очаква увеличаване на работните ангажименти и на­прежението в работата. Може да се влошат отношенията в работата - да възникнат кавги с колеги, с началници или неприятности с контролни органи и лица. Като любители на авторитетите, известните в обществото Козирози трябва да внимават за скандали, които могат да сринат имиджа им, както и за грижи около родител - негов или на партньора.

Козирогът е земен кардинален знак. Девизът на родените под този знак е ,,Аз действам".

Цветовете на Козиро­га са черен, графитено сив, кафяв и всички тъмни нюанси на цветовете.

Камъкът, който им носи късмет, е гранат, оникс, малахит, ахат и други.

Глифът на знака наподобява извитите рога на планинския козел, докато в древността е представян като мистично животно - морска коза с рибена опашка.

КОЗИРОГ плюсове и минуси
плюсове:
+ Издръжлив.
+ Точен.
+ Постига успех във всичките си начинания.
+ Здрав.
+ Честен, лоялен, но ...
минуси:
- ... му е  трудно да  намери общ език с другите.
- Той често е обвиняван  в студенина, защото трудно показва своите чувства и емоции.
- Мнозина го смятат за скучен и предвидим.
- Често това се случва, защото  има желание да живее според ясен план, обмисляйки най-малкия детайл във всичко . Козирозите не понасят изненади и спонтанност.
- Ако не получи това, което желае става яростен  и невъздържан.

Знакът Козирог се управлява от планетата Сатурн ­планета на кармата, повелителя на времето, строгият учител. Там, където Сатурн се намира в рождения хороскоп на всеки човек, са акцентираните трудни уроци, които всеки трябва да научи от друга страна, ако човек проявява дисциплина, чувство за отговорност и е трудолюбив, той ще бъде възнаграден за своето старание и може да постигне духовен растеж.

Сатурн  прави своите представители сериозни, изпъл­нителни и дисциплинирани. Типичните представители външно изглеждат сдържани, меланхолични и мълчаливи, а в очите на другите хора понякога дори изглеждат без­чувствени. Положителните качества на този земен знак са упоритост, предпазливост, задълбоченост, дисциплина, търпение и постоянство, на които много от другите знаци могат да завидят. Въпреки всичко, между тях се намират и екземпляpи, които са много романтични.

Като всеки друг зодиакален знак, Козирозите също имат своите отрицателни черти на характера когато са на по-ниско еволюционно ниво - тесногръди, безсърдеч­ност, подозрителност, скъперничество, егоизъм.

Сатурн във всеки рожден хороскоп управлява 10 дом - домът на кариерата и авторитета. Затова и представите­лите на знака много държат на работата си и търсят своето място в обществото. Поставят си високи цели и бавно, но славно вървят по пътя на тяхното осъществяване. В името на целта, са способни да изтърпят всякакви лишения и затруднения. Повечето от тях прикриват истинските си намерения и амбиции. Те уважават авторитетните и се възхищават на успелите. Склонни са да приемат чужди съвети и оценка, както и да си вадят поука от чужди грешки. Стремят се да вървят по сигурни пътеки и са традициона­листи. Много от тях са и доста консервативни и поради тази причина ги определят като сноби. Склонни са към депресивни състояния - Сатурн, като управител на знака Козирог, в медицинската астрология се свързва с депресиите, меланхолията, костите, зъбите, кожата, косата. Затова, ако сте представител на този знак, трябва да се предпазвате от травми на костите, от кожни и ревматични заболявания.  И по-добре да се наблегне на профилактиката срещу заболявания, отколкото след това да се провежда лечение, което в повечето случаи е до края на живота.

Като при всеки друг зодиакален знак и сред Козирозите може да се срещнат по-ведри и авантюристични пред­ставители, но това е свързано с разположението както и на другите планети, така и със знака на Асцендента. Асцендентът е ,,изгряващия знак" при раждането, който се изчислява на базата на точния час, минути и населеното място на раждане. Има и два вида Козирози - едните са социални, а другите се изолират от обществото и се затварят в свой собствен свят. По-социалният тип също е недоверчив и предпазлив, но е по-енергичен и по-активен в обществото.

Мъжът Козирог е амбициозен, мълчалив и трудно достъпен. Прилича на човек, който предпочита самотата, но не е съвсем така. Той просто е много избирателен. Вътрешно в себе си жадува да бъде обичан и оценен, както и да му се възхищават. Предпочита компанията на по-възрастни, мъдри и успели от него хора, защото така научава ценни неща и контактите с тях може да му бъдат полезни за постигане на неговите амбиции. На младини Козирозите със своята сериозност изглеждат по-възрастни, но с годините започват все повече и повече да младеят. В семейството са верни и отговорни. Дори и да се случи да кривнат, за тях няма НИЩО по-важно от семейството. Рядко ще видите разведен Козирог, освен ако няма подвижен знак на Асцендента си или дисхармонични аспекти към Венера или Луната - планетите на любовта и чувствата. Луната в мъжки хороскоп представя типа съпруга, за която той мечтае. Повечето от тях се женят в по-късна възраст, когато вече се чувстват достатъчно стабилни и отговорни за това.

Типичните черти на жената Козирог са безупречен външен вид и маниери на поведение, независимо от нейния произход и социално положение. Тя също е достатъчно амбициозна и решена да успее, както и мъжа Козирог. Ако видите нацупена и мърмореща представителка на този знак, това означава, че  не е постигнала своите мечти. Случват се и такива неща. Не всеки човек на този свят може да бъде истински успял. Но когато се чувства недооценена, тя става един вечно навъсен човек. И мъжете, и жените, представители на знака Козирог, знаят какво искат. Не са от типа хора, които ще ,,летят в облаците" и ще мечтаят за недостижими неща. Не са емоционални, не показват чувствата и емоциите си. Те са реaлисти, здраво стъпили на земята. И ще следват целите и мечтите си с години, докато не ги осъществят или не се появи друга ­по-интересна и важна за тях. Рядко се отказват и са едни от най-добрите стратези в Зодиака, заедно с Раците. Умеят да планират задачите си и да ръководят другите. От тях стават чудесни мениджъри, брокери, математици, антиквари, геолози, контрольори, стоматолози, часовникари, строители всякакви длъжности в държавната администрация и т.н. Козирозите възприемат света като едно цяло, което е добре организирано, подредено и подчинено на реда и закона.

Ако човек харесва представител на знака Козирог, то не му препоръчвам да действа прибързано и напористо. На Козирозите им е нужно време. Те са трудни на промените, имат вътрешни страхове и бавно се привързват към някого. Притесняват се да не бъдат отхвърлени, да не бъде накърнено тяхното честолюбие и достойнство. Това е знакът на дълга, затова когато Козирог ви даде дума за нещо, никога няма да се отметне от нея. Към своите деца са също толкова отговорни, строги и взискателни, но бдят като орли над тяхната сигурност. За семейството и хората, които обича един Козирог, било то мъж или жена, той е готов на всичко.

Като цяло ще преуспеете през 2019 година, защото вие сте амбициозни хора.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...