Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:54ч.

Стрелец 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Стрелец за 2019 година

Какво да очаква Стрелецът от 2019 година?

2019 година предлага много пътешествия за Стрелците.

 

2019 година ще бъде изпълнена с отговорности и промени за родените под знака Стрелец. Те трябва да се възползват от всяко интересно предложение и нова възможност, която им се предостави от съдбата през първата половина от годината. Тя е много важна за Стрелците и развитието им в бъдеще. Сатурн изисква от тях да бъдат отговорни и да се трудят усърдно. Може да се почувстват в един момент много натоварени и ограничени. Някои от тях може дори да преживеят сериозни затруднения и грижи. Слънцето в Рождения хороскоп е източник на енергия и има голямо значение планетите в какви аспекти са с него. Стрелците трябва да бъдат много отговорни към здравето си, особено през втората половина на 2019 година.

По-младите представители на знака ще завършат или започнат образование, ще поемат нови отговорности. Очакват ги  промени в определени житейски сфери, в зависимост от това къде попада Сатурн в хороскопа на всеки представител - създаване на дом и семейство, раждане на деца и внуци, развод, промяна на работата или издигане в йерархията. Може дори някои от тях да загубят работата си. Всичко зависи от рождените заложби във всеки отделен хороскоп. Стрелците  през първата половина на годината ще почувстват хармония в живота си и ще имат неочаквани шансове за успех - в образованието, в бизнеса, задграничните контакти и пътувания, при разрешаване на юридически или морално-етични конфликти.

След 11 август  2019 или през втората половина на годината всички представители на знака трябва да бъдат по-разумни, да не правят твърде големи планове и да не предприемат необмислен риск.

Около 20 март 2019 година акцентите през първото полугодие могат да бъдат основно в личния живот и семейството, Kaкro и във връзка с разрешаването на имуществени въпроси. Ако имате ипотечен кредит или уреждане на наследствено имущество, бъдете подготвени по-отрано за възможни трудности и проблеми, за да можете да реагирате адекватно. Грижете се добре за родителите си, ако възникне здравословен или друг проблем при някой от тях. може да очаквате още и промяна на местоживеенето.

Около 4 април акцентът пада върху целите и и приоритетите на Стрелците, приятелствата, груповите дейности и организационни взаимоотношения,  любовта и темите за творчеството, удоволствията и децата. Стрелците могат да променят приоритетно целите си, да завършат важен творчески проект, да се повишат доходите им. Настоящо приятелство може да се трансформира в интимна връзка. Появата на деца в семейството ще бъде най-големият подарък за хората, които очакват с нетърпение такова събитие.

Около 13 септември 2019  акцентът ще пада върху темите за бизнеса и кариерата на Стрелците, за ав­торитетите им в живота. Периодът ще има отношение и към репутацията и публичните изяви, към работодателя (ако нямате собствен бизнес или не практикувате свободна професия). На първо място при Стрелците може да възникнат промени на работното място или смяна на началника. Могат да решат да променят дори професията си, ако това е заложено в рождения им хороскоп. Не им препоръчваме, обаче да започват нова самостоятелна дейност или бизнес до края на годината, защото шанса да успеят, е почти нулев. Ако са публични личности много трябва да внимават за репутацията си, защото могат да станат обект на обществен скандал  или да станете по неприятен повод известен.

Около 28 септември 2019 година е време за съдбовни събития за Стрелците. Основен акцент отново се поставя върху любовта, децата, твор­чеството, забавленията. Това, което може да очакват Стре­лците е положително развитие в любовните взаимоотно­шения, сключване на брак, зачеване на дете или раждането на дете или внуче в семейството. Творческите личности могат да се радват на успешно приключване на творчески проект, започнат на по-ранен етап. Заминаването на почивка и положителен период с много забавления и развлечения, също може да бъде чудесно решение.

Критични периоди през 2019 година за Стрелците:

Между 12 януари и 19 февруари 2019 вниманието на Стрелците трябва да бъде насочено към дома, семейството и родителите. Възможно е да възникнат конфликти, проблем със здравето на член от семейството или с родител.

Между 12 май и 24 юни 2019 година е важно да се търсят компромисни решения при възникналите  проблеми във взаимоотношенията с партньори и опоненти, вместо да се влиза в пряк сблъсък. Възможни са проблеми в интимните връзки, съдебни спорове, ако това е заложено в рождения хороскоп на човека.

Между 25 септември и 12 ноември 2019 година е период , през които акцентът пада върху кариерата и имиджа в обществото, явно моментът е назрял за промени на работното място. Стрелците да се погрижат за родителите - за техните и на партньора, ако възникне необходимост.

Стрелецът е третият от огнените зодиакални знаци.

Всички те притежават и някои общи качества като енергичност, ентусиазъм, смелост и пламенност.

Девизът на този зодиакален знак е,,Аз виждам".

Цветовете на Стрелеца са тюркоазен, тъмносин и индиго, а камъните - тюрко­аз, аметист, топаз, содалит и т.н.

Стрелец плюсове и минуси

плюсове:
+ Веселяк.
+ Има добра памет.
+ Смели независим характер.
+ Авантюрист, обича пътувания и приключения.
+ Добър, отзивчив, честен.
минуси:
- За Стрелец  е характерно  променливото настроение.
- Склонен към преяждане.
- Твърде цени свободата си и се стреми да ограничи задълженията си.
- Понякога прекалено надценява своите възможности.
- Противоречив.

Планетата, управляваща този зодиакален знак, е Юпитер - планета на разширение­то, късмета и просперитета. Действието на Юпитер е по­ложително и подпомагащо, особено във връзка с растежа на съзнанието. Точно поради тази причина представители­те на знака Стрелец са широко скроени, ентyсиасти, философски настроени, търсещи смисъла на живота. Стремят се към съвършенство чрез разширяване на мирогледа си. Мислят мащабно, но им убягват важните детайли, поради което често допускат грешки. Непостоянни и прибързани са, бързо губят интерес, жадни са за свобода и независи­мост.

Символ на зодиакалния знак Стрелец е Кентавъра, който е наполовина човек, наполовина животно. Поради тази причина Стрелците обичат удоволствията, страстите и преживяванията им са много силни. Обичат да пътуват, да имат разнообразен живот и всестранни контакти, много от които извън страната. Образованието за тях е важно и се стремят да придобият добро образование в живота си.

Лесно им се отдава ученето на чужди езици. Сърцето им е голямо и са изпълнени с добри намерения към хората. Където и да се появят, около тях атмосферата започва да ври и кипи.

Въпреки че е огнен, Стрелецът е подвижен знак и е по-адаптивен от другите два огнени знака Овен и Лъв. Това е знакът на духовните учители, религиозните водачи и шаманите. Те са с вродено силно религиозно чувство, целенасочени са, търсещи истината и придобиването на авторитет за тях е много важно. Но докато Овена е воин, който е готов да умре за каузата, а Лъвът е кралят, който се бори за своя суверенитет, то Стрелецът играе ролята на генерала.

Стрелците са известни със своята прямота, която на моменти е много трудно да овладяват и в разгорещен спор те са способни да кажат всичко, което мислят и знаят. И с това си качество се определят като нетактични. Тъй като те по природа не са обидчиви, не могат да предвидят, че човека срещу тях може да не може да понесе истината и да се обидят. Ако и рожденият Меркурий е в Стрелец, то на този представител трудно някой може да му се опре и думите ще полетят към него като стрели. За сметка на това, обаче, гнева им минава бързо и не са злопаметни или отмъстителни.

Жизнеността и добронамереността на Стрелците са много ценени от хората и затова те имат много приятели. Те са душата на компанията - весели, безгрижни и много от тях пеят или свирят на китара. Умеят да се забавляват и самите те са завладяващи. В приятелства та си са изключи­телно верни, докато за любовните им връзки не може да се каже същото. Авантюристи са, влюбват се бързо и шумно. Страстта ги завладява и единственото, което в този момент ги вълнува, е насладата от преживяванията. Нуждаят се от партньор, с когото да са съвместими както интелектуално, така и духовно, да им предоставя достатъчно свобода във връзката. Склонността на Стрелците да прекаляват, всъщност е тяхната Ахилесова пета. Юпитер като планета на експанзията, управляваща този зодиакален знак, често ги подтиква към риск и прекаляване. Затова за тях е важно да насочат енергията си към придобиването на знания и раз­ширяването на съзнанието, развиването на постоянство и задълбоченост, а с времето и на мъдрост.

В астрологията Юпитер управлява още съдебната система, висшето образование и университетите, издателска­та дейност, философията и религията, спорта и далечните земи. Затова Стрелците или със силен акцент на този знак в личния хороскоп, най-често се насочват към спортна кариера, работа и пътувания зад граница, преподавателска или издателска дейност, в съдебната система. Ако няма толкова активен Стрелец в хороскопа си, то Юпитер е във важна позиция и аспекти към Слънцето или към планетния управител на 10-ти дом - дом на кариерата. Стрелците са с много силни убеждения и вяра в доброто, поради тази причина са много ценни в областта на законодателството и религията.

Повечето от представителите на този знак са любители на риска. Опасностите ги привличат и разпалват страстта им, затова и мъжете от този знак стават едни от най-добрите летци и автопилоти. Обичат бързите скорости и бързите коли. Някои от тях ще видите и да играят с такива играчки, ако нямат подобна професия. В спорта са едни от най-бързите и най-силни физически атлети. Преди да бъде открита планетата Нептун през 1846 година от немския астроном Йохан Гал, Юпитер е бил управител и на знака Риби. Двата знака Стрелец и Риби са известни със своите творчески дарби - под знака Стрелец са родени и много творци като Мария Калас, Марк Твен, Бетовен, Франк Синатра, Стефан Данаилов, Брад Пит и други.

Мъжете, както и жените Стрелци, биват два типа ­едните са целеустремени, а другите като ,,конници без глава" препускат през живота, допускайки много грешки. Но дори и да паднат, те бързо се изправят и възстановяват, защото са оптимисти и притежават силна вяра. А пък са си и късметлии. Въпреки всичко са чаровни и пленяват хората с детската си чистота и честност. Гледат прямо с искрящи очи, излъчването им е младежко. В любовта връзките им най-често са повърхностни. Харесва им да флиртуват, не обичат да се задълбочават, или да ги ограничават. Ако партньорката до един мъж Стрелец се окаже скучна, той много бързо ще си намери любовница. Ненавижда едно­образието и скуката, както и да стои дълго на едно място. Жената до него трябва да е умна и красива, енергична и винаги да е готова за пътешествия. Двамата заедно ще разговарят на интересни житейски теми, ще философст­ват, ще rгледат спортните състезания пред телевизора или на стадиона, ще обикалят света заедно, защото той обича това и очаква същото от партньорката си. Въпреки пословичната си сърдечност, трудно се решава да встъпи в брак, защото една жена рядко притежава толкова добродетели на едно място. Дори и собствените роднини държи на здравословно разстояние, за да не се месят в живота му.

Жената Стрелец е огнено момиче. Тя е жизнена, пряма, оптимистична, целенасочена, авантюристка. Ненавижда еднообразието и скуката, а животът без тръпка буквално може да я разболее. Обича лукса и удоволствията - хубаватахрана и вино, луксозните дрехи и аксесоари, скъпата кола или дори мотор. Всичко трябва да бъде първа класа, включително и ресторанта, защото не си пада особено по готвенето и домакинската работа. На нея и е приятно да се чувства закриляна, но няма да позволи да я командват. Тя е индивидуалистка и няма да се откаже от своите принци­пи и индивидуалност заради никой мъж. Не й е присъщо да играе игрички в любовта. Директна е и понякога доста дръзка. Тези й качества много често създават напрежение във връзката и водят до скандали. Толкова е горда, че дори и да се раздели с партньора си, външно няма да я видите да пророни сълза. Ще плаче тайно, но няма да покаже на никого колко страда. Разводът е често срещано явление при Стрелците, но въпреки това няма да ги видите никога да се самосъжаляваш, или да скучаят. Те правят планове, имат много мечти и разнородни интереси, които преследват в живота си с детски плам. Един мъж може да задържи по- дълго до себе жената Стрелец само, ако я приеме за равна на себе си и й гласува пълно доверие за всичко. Тя е почтена и лоялна и никога няма да го предаде.

Вярата на Стрелците е непреклонна, а ентусиазмът ­нестихващ. Тяхната непосредственост и почтеност е завладяваща, трудно може да им се устои. Можете да срещнете и абсолютно безотговорни екземпляри между тях. Но на какъвто и да попаднете, те дълбоко вярват в доброто и в това, че то тепърва предстои. Каквото и да преживеят, те се адаптират бързо и продължават по своя път.

Плодотворна година очаква Стрелецът. Много неща, които се точеха през последните години, ще намерят бързо решение през 2019 година.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...