Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:02ч.

Скорпион 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Скорпион за 2019 година

Какво да очаква Скорпион от 2019 година?

2019 година ще донесе на Скорпион много нови приятели и финансово замогване.

За Скорпионите през 2019 година живота ще започне постепенно да се успокоява. През последните две години бяха подложени от Сатурн в Скорпион на повече изпитания, ограничения и уроци, от които да си извадят ценни поуки и да по мъдреят. През 2019 година ще поставите акцент върху парите, ценностната система, дарбите и всичко друго, което е ,,мое". Но за Скорпионите има добра новина. През първата половина на годината до 11 август нещата ще вървят отлично.Все пак е желателно през годината Скорпионите да не бъдат разточителни, за да не изпаднат в тежко състояние през втората половина на годината.

До 11 август 2019 се препоръчва да не правят големи планове и важни житейски стъпки, да не хранят големи надежди за издигане и успехи. След 11 август с упоритост ще постигнат  онова, което са започнали през първата половина на годината.

През 2019 година е урокът за себеуважението, за важните и стойностни неща в живота им. Много от тях ще припечелват парите си с много труд, но може дори да се натрупат пари и да се стабилизират. Важно условие за тази стабили­зация е да се трудят неуморно, без да се отпускат. През първата половина на 2019 година ще акцентират върху кариерата - може да има повече ангажименти на работното място, да смените работата с по-добре платена. Нервното напрежение и претоварване е противопоказно за тях. На работното място може при определени планетни разположения могат да възникват конфликти  с колеги или с подчинени, във фирмата да има съкращение на служители или  протестни действия.

Около 20 март 2019 година а родените между 20 и 22 ноември, както и при други представители на знака, ще срещнат любовта и ще свият свое гнездо, ще им се родят деца или внуци. Могат да започнат нов творчески проект или да имат повече грижи около децата си.

През 2019 година около 4 април Скорпионите, могат да открият тайни врагове и афери, пречките и страданията, на задкулисните действия, на институциите и болниците. Затова Скорпионите трябва да бъдат по-внимателни и за самите себе си през месец май. Скорпионите да обърнат внимание на здравето си, както и във взаимоотношенията с близките и с партньора.

Около 13 септември 2019-та Скорпионите да обърнат внимание на приятели, професионални групи и организации.. Най-осезаемо ще усетят въздействие и подтик към човеколюбие родените между 11 и 13 ноември. Скорпионите могат да очакват нови приятелства, които да оставят важна следа в живота им. Известните в обществото личности ще се радват на всеобщата симпатия и подкрепа. Възможни са повишение на заплатата или приходите от бизнеса. Някои от представителите на знака внезапно може да вземат решение да станат членове, или да бъдат избрани за лидери в някаква организация, в политическа формация и т.н

Около 28 септември 2019 година обърнете внимание на работата, здравето, колегите, подчинените, наемателите, роднините  по майчина линия. Този период може да бъде белег за приключване на работен ангажимент или напускане на настоящата работа, завършване цикъл на лечение или про­филактични процедури за укрепване на здравето. Обърнете внимание на здравето си в този период. Възможно е да се появи проблем в отношенията с колеги, подчинени или с наематели. Насочете в този период вниманието си и в тази посока, за да избегнете по-сериозни проблеми. Когато човек разполага с такъв мощен инструмент като астрологията, той има и възможността да управлява донякъде съдбата си. Казваме донякъде, защото има голям процент предначертани събития, които можем само да избегнем в даден момент, но не можем да ги прескочим - рано или късно ще се случи това, което ни е предначертано.


Критични периоди през 2019 година за Скорпионите:

1 до 12 януари 2019 може да възникнат грижи в семейството или около родител, както и да бъде уреден въпрос, свързан с недвижимо имущество, получаване на наследство, покупка-продажба на имот, ремонт в дома. Препоръчително е да се внимава за пожар или влошаване на взаимоотношенията с членовете на семейството.

Между 1 април и 11 май 2019 трябва  да бъдат предпазливи във взаимоотношенията с партньорства както с интимния, така и с всякакви други партньори или опоненти. Важно е да не влизат в пряк конфликт с бизнес партньори или с близките в семейството, а да се търсят компромисни решения, баланс и сътрудничество.

Между 9 aвrycт и 24 септември 2019 отново периодът е предизвикателен, но този път акцентът пада върху бизнеса, работата, взаимо­отношенията с началници и други висшестоящи лица. В никакъв случай не препоръчаме на никого от Скорпионите да искат нещо или да влизат в спорове с шефовете си. Направо може да се простят с работата си, ако са в подчинено положение. В този период за тях е важно да покажат на началниците си своите умения, които неминуемо ще бъдат забелязани и оценени. Някои от Скорпионите биха могли да започнат нова работа, или да напуснат настоящата си, ако не се чувстват удовлетворени. Каквото и предизвикателството да им предостави съдбата, ще бъде за добро.

Скорпион е воден женски знак, управляван от планетата Плутон - планетата на трансформацията и подземното царство. Девизът на този зодиакален знак е ,,Аз желая".

Цветовете на Скорпионите са черен и тъмно червен.

Камъните, които им носят късмет са гранат, черен опал, черен ахат, черен оникс, обсидиан, тъмно червен ахат и т.н.

Скорпион плюсове и минуси

плюсове:
+ Склонен към лидерство.
+ Благодарение на своята отговорност и отдаденост  докарва нещата до край.
+ Винаги има собствено мнение и знае как да се защитава.
+ Тайнствен и загадъчен.
+ Страстен, необуздан сексуален партньор.

минуси:
- Тайно мечтае да завладее света.
- Собственик.
- Злопаметен.
- Понякога е безмилостна, но само за тези, изпаднали в немилост.
-  Склонен към излишества.

Плутон е планета-джудже, открита през 1930 година от американския астроном Клайд Томбо. Преди откриването й обаче Марс е управлявал знака Скорпион, затова сега двете планети управляват този знак. Носи името на римския бог на подземното царство Плутон. В астроло­гията Плутон се свързва с живота и смъртта, трансформа­цията, властта, подземния свят, атомната енергия, опусто­шението, насилието и т.н.

Родените под този зодиакален знак притежават изклю­чителна вътрешна сила и самоконтрол. Проблемите при тях възникват от твърде силните им желания и вътрешни демони, с които трябва първо да се преборят. Съществуват два вида Скорпиони - някои от тях са с много ниско ниво на съзнание, а други са по-еволюирали. В нисшата си степен на развитие Скорпионът е отмъстителен, мани­пулативен, злопаметен, разрушителен и обсебен от нисши страсти. Във висшата си степен Скорпионът става Орел - човек с висок интелект и задълбочена мисъл, с изключително точна преценка за хората и нещата. Скорпион е магически знак, свързан с окултните науки, задълбочените изследвания и проучвания.

Желанията на родените под знака Скорпион са много силни, а чувствата им дълбоки и интензивни, които обаче държат под контрол. Те са и много потайни. Можете да ги познаете по пронизващия рентгенов поглед и каменното на външен вид лице. Но това е само на пръв поглед. Ако познавате такъв човек, тогава сте наясно, че под повърх­ността бушуват силни страсти. Ако бъдат наранени или обидени, Скорпионите са готови при всеки удобен случай да забият жилото си във вас и да ви ужилят. Изключително магнетични и интуитивни, непоколебими и прями. Скорпион е знак на крайностите. Като типични представители на воден знак Скорпионите са склонни към самовглъбява­не, от което успяват бързо да се измъкнат заради силния си характер и чувство за самосъхранение. При родените под този знак средно положение няма - силни чувства, симпатии и антипатии, любов и омраза, всичко или нищо.

Представителите на знака Скорпион имат високи критерии за всичко, изискват много както от самите себе си, така и от другите. Имат способността да достигат и до най-съкровените кътчета на подсъзнанието ви, което им дава голяма вътрешно сила и те добре знаят това. В какво направление ще бъде използвана тази мощ, е друг въпрос. Може да бъде използвана за добро или за лошо, в зависимост от степента на духовното им развитие. Измежду най-ниско еволюиралите Скорпиони могат да се срещнат мафиоти, убийци, насилници, проститутки, диктатори. Тях трудно някой може да ги излъже за нещо. Като знак на двете крайности и винаги търсещи истината, могат да бъдат срещнати като служители в полицията, прокуратурата и съда, в банката, като вирусолози, биолози, енергетици.

Еволюиралите Скорпиони са хора с високо съзнание и са мъдри. Техният проницателен ум им дава възможност да станат отлични психолози, психотерапевти или сексолози.

Знакът Скорпион е най-сексуалният страстен знак в Зодиака. Страстта си те влагат във всичко, но умеят да я контролират отлично. Сексът играе много важна роля в живота им. Много са ревниви и не понасят съперници. Злопаметни са и са склонни да отмъщават на противни­ците си. В медицинската астрология Плутон се свързва с възпроизводството И половата система - с функцията на яйчниците при жените и семенните жлези при мъжете.

Мъжът Скорпион е много магнетичен и страстен любовник. Тайнственото му поведение го прави силно при­влекателен за жените. Той е сложно устроена и претен­циозна личност - капризен, взискателен, недоверчив по природа, не допуска лесно някого близо до себе си. Обича лукса и високото качество във всичко. Самият той се облича елегантно, но държи повече на удобството. За него е присъщо да обсебва, да притежава обекта, от когото е привлечен. Семейството е негов приоритет и е ГОТОВ на всичко за хората, които обича. Нуждае се от жена, която да бъде също като него чувствена, земна и постоянна. От бъдещата си партньорка той очаква го да разбира и подкрепя безрезервно, какъвто е и той. Когато повярва, че е направил правилният избор, няма да я пусне никога, освен ако няма подвижен знак на асцендента. Този мъж никога не се предава и ако е влюбен, а любимата жена го нарани дълбоко или го напусне, той е склонен на крайности и саморазрушение.

Жената Скорпион е покоряваща, целенасочена, горда и самоуверена. Поради високото си чувство за достойнство, може да изглежда надменна в очите на хората. Плу­тоновите жени са жени до мозъка на костите си - чаровни, съблазнителни и много потайни. Когато спрат погледа си върху някого и харесат мъж, те го омайват с екзотичния си дълбок поглед. Жената Скорпион се нуждае от също толкова силен до себе си мъж, колкото е и самата тя. Харесва амбициозни и смели мъже, с остър като нейния ум, който да не накърнява достойнството й. Когато обича, обича безрезервно и подкрепя своя паpгтньор от душа и сърце, стараейки се всячески да му доставя удоволствие. Въпреки, че е  индивидуалистка, тя ще го подкрепя в осъществяването на неговите стремежи. Скорпионът е неподвижен знак и неговите представители не са склонни към бързи промени. Държат на думата си, лоялни са към любимите си и приятелите си, постоянни са в чувствата си. Не се интересуват от хорското мнение и ще ви се отдадат без никакво притеснение, независимо дали сте семеен или и не. Жената Скорпион няма да се съобразява с ничии правила, освен нейните собствени. Не понася лъжите и е подозрителна, а самата тя, ако реши може да излъже всеки много изкусно. Улавя много бързо всяка измама и може много точно да прецени на кого да вярва и на кого не. Грижовна е към дома и семейството си, но строга и взискателна към децата си. Тя е всеотдайна, но няма да бъде демонстративно любвеобилна. Отзивчива е към децата си в моментите, когато преживяват емоционални проблеми. Готова е да мине през ада за тях, а ако е необходимо, ще жертва живота си.

Очаквайте нов дом през 2019 година.


Login to post comments
 

Рекламни

loading...