Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:11ч.

Везни 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

 

Годишни хороскопи на Везни за 2019 година

Какво да очакват Везни от 2019 година?

2019 година ще донесе хармония и разбирателство у дома, много пътешествия и израстване в работата.

През 2019 година може да усетят финансови затруднения, или да възникнат някакви проблеми, касаещи собственост, особено недвижима. През тази година не е благоприятно за тях да правят големи инвестиции, да купуват имущество, или да започват строеж.

Ще се постави акцент върху взаимоотношенията с хората от най-близкото им обкръжение - братята, сестрите, съседите. Много от представителите на този въздушен знак ще завършат или започнат обучение, ще пътуват, ще водят преговори, ще уреждат важни документални въпроси, ще подписват договори. Това е годината, в която могат да увеличат познанията си и да развият уменията си. Контактите може да бъдат по-ограничени като количество, но тези, които ще имат, ще са ползотворни за тях. Може да се очаква важно събитие в семейството на техен брат/сестра, както и някои от Везните да се решат да встъпят в брачен съюз.

Около 11 август периодът ще им носи подкрепата от страна на техните приятели, както и от влиятелни хора. Везните със собствен бизнес ще се стабилизират постепенно и могат да разчитат на добри финансови придобивки от бизнеса си. Останалите, които нямат собствен биз­нес, също могат да очакват по-добро заплащане за труда си. Като се има предвид, че всеки хороскоп е уникален и единствен, а голямо значение оказва разположението на планетите в него, във връзка с финансовото състояние при всяка отделна личност, то и придобивките естествено ще бъдат в различен размер. Но те сами ще усетят, че са на­влезлите в един по-хармоничен период. Най-осезаемо ще го почувстват родените между 23 септември и 2 октомври. При родените между 3 и 12 октомври трансформацията продължават, но вече не така болезнено. Промените, каса­ещи партньорствата, второто дете и племенници, вече са завършени. За родените между 13 и 23 октомври  трансформациите ще продължат още дълго време, но по-осезаемо ще го почувстват между 2018 и 2020 година.

След 11 август  2019 година, ще почувстват защита, която ще ги предпазва от беди, ще оказва положително влияние върху здравето им. Някои от тях може да увеличат контактите с чужбина, а други дори да заминат за известно време на работа извън страната. Ще придобият и по-голяма увереност в собствените си способности, те трябва да дават повече от себе си за хора в неравностойно социално-здравно положение и да им помагат.

След 11 август 2019 най-силно влияние периодът  ще окаже при родените на 20, 21 и 22 октомври. Ще се наложи да се приспособят към дадени условия и външни влияния, касаещи работата им или здравето им през следващите няколко месеца. Може да се наложи да повишат квалификацията си, за да запазят и работата си. Трябва да бъдат и внимателни към здравето си. Крайното напрежение и натоварване може да окаже и неблагоприятно влияние, което да наложи и лечение през вropaтa половина от годината. Везните винаги се стремят към златната среда и баланс, така че сега това важи за тях с пълна сила. 6-ти дом има връзка и с близките роднини по майчина линия и е възможно в семейството на леля или вуйчо да има важно събитие пред годината. Затова нека не се приема предупреждението, относно здравето, защото един дом има много значения и най-важен е личният хороскоп. Вниманието им трябва да бъде насочено към предпазване от инфекции, от вода и хормонален дисбаланс.

От 4 април 2019 нататък, периодът ще окаже влияние в живота на родените между 6 и 10 октомври. В коя сфера ще бъде точно, зависи от всеки индивидуален рожден хороскоп. Но най-общо то ще се отрази много пряко върху тяхната личност. При някои от Везните може да има приключване на връзки или бизнес партньорства, за което трябва да са по-предпазливи, ако не го желаят. Ако на по-ранен етап са започнали някакъв проект, може би точно в следващите 1-2 месеца ще последва и неговото завършване. Най-предпазливи трябва да бъдат за самите себе си и да се стремят да правят това, което те искат, а не което искат другите.

От 13 септември нещата ще тръгнат по-добре. Дори и да се случи при някои от по-възрастните и болни представители на знака да претърпят лечение или престой в болница, през следващите 2-3 месеца до края на годината, ще имат сила да се справят. Може да се очакват и важни, но положителни събития при роднини от страна на бащата.

Някои от представителите на знака могат да тран­сформират връзките си и да вземат решение да сключат брак, а при нестабилните връзки и семейства, може да последват и раздели. Това са съдбовни събития, затова трябва да внимават за партньорствата си, особено септемврийските Везни. При представителите на знака с бизнес и партньорства в бизнеса може да възникнат спорове и конфликти с партньори, както и да последват разваляне на договаряния и разтрогване на бизнес отношения.

Везни е въздушен кардинален, мъжки знак.

Девизът на този зодиакален знак ,,Аз се колебая" характеризира пред­ставителите му като едни от най-колебливите в Зодиака.

Цветовете, които носят късмет на Везните са розов, свет­лосин, пастелни нюанси на цветовете.

Камъните, които им носят късмет, са опал, розов кварц, аквамарин, лазурит и т.н.

Везни  плюсове и минуси
плюсове:
+Приветливи и дружелюбни, рядко имат врагове и противници.
+ Приятни в общуването.
+ Гостоприемни.
+ Имат живо творческо въображение.
+ Внимателни и справедливи.
против:
- Иизбягват отговорност.
- Нерешителни, обикновено  не знаят,  какво точно искат.
- Нуждаят се от подкрепа.
- Имат слаба устойчивост към болести и беден имунитет.
- Често стигат до крайности.

Везни е знакът на красотата, любовта, хармонията и партньорството. Този зодиакален знак се управлява също както и Телец от планетата Венера. Но както между Близ­наци и Дева съществува разлика, които са управлявани от Меркурий, така и Телец и Везни си имат своите специфични качества, които ги различават. Родените под знака Везни са общителни, вежливи, с чаровна усмивка. Много от тях са красиви, но дори и да не са чак толкова красиви, то те са едни от най-пленителните хора, които сте срещали някога. Ще ги познаете по трапчинките на бузите или на брадичката, особено ако изгряващият знак е Везни. Те са естети и ценители на красотата и изкуството. Постигат успех в обществото благодарение на добрия си външен  вид и чар, на приятните си маниери и желанието за компромиси в името на баланса, към който винаги се стремят.

Зад външната мекота и дипломатичност се крие обаче една твърда позиция. Типичен пример за това е президен­та на Русия Владимир Путин, роден на 07.10.1952 година. Не всички представители на знака са като него, разбира се. Може на моменти да се колебаят, но то се дължи на желанието им да изберат най-доброто. Не обичат да излагат на показ личния си живот, традиционалисти са и когато става дума за най-близките им хора или за работата, те са по-консервативни. Не бива да се забравя, че това е кардинален знак. Не харесват натрапници и общуват с подбрани хора. Най-важното нещо в живота за Везните е любовта. Без любов се чувстват като ,,изгубени души". цял живот мечтаят за голямата романтична любов. Единствено парт­ньорството и любовта ги карат да се чувстват стабилни и уравновесени.

Везните не само, че са ценители на красивото, но и самите те са много харесвани от противоположния пол заради безупречната им външност и чар. Няма да видите жена Везни или пък с изгряващ знак Везни, която да изле­зе дори до магазина без да се е привела в изряден външен вид. И жените, и мъжете, са много суетни и за тях важи с

пълна сила правилото "По дрехите ги посрещат ". Трудно понасят критиката. Освен, че са ценители на красивото, те притежават и силно чувство за справедливост. Поради тази причина могат да бъдат срещани не само в средите на актьорите, певците, художниците и музикантите, но и в средите на адвокатите, в съдебната власт, военните, полицаите, като моделиери, дипломати, консултанти и органи­затори на семейни тържества. Везните обичат не само да си похапват сладкиши и торти, но от тях стават и чудесни майстори-сладкари. Предпочитат да работят в партньор­ство, защото не се чувстват достатъчно сигурни в себе си и трудно поемат отговорност.

Везните са знак на партньорството и баланса. Трудно, да не кажем невъзможно, виреяr в среда на вражда и кавги. Стремяr се да потушат всеки възникнал конфликт между хората, затова са известни като миротворците на Зодиака. Самите те винаги са готови на компромиси в името на спокойствието и разбирателството. Но зад цялата тази компромисност стои страхът им да казват ,,не". Те не притежават силата на противоположния им знак Овен да заявяват категорично своето мнение, независимо от по­следствията. Овенът първо действа, а после мисли. Докато Везните претеглят всички ,,за" и ,,против" и докато мисляr дълго, започват да изглеждат отстрани неуверени в очите на другите. Но това все пак е кардинален знак. Познаваме доста колебливи и пасивни хора, родени под други зодиакални знаци. Везните просто искат,,и вълкът да е сит, и агнето да е цяло". Оттам възникват в повечето случаи и проблемите в живота и партньорствата им. Всичко красиво и стойностно привлича погледа им. Това не означава, че се хвърлят в прегръдките на всеки, когото харесват и ги привлича. Те са ценители на истинското и могат добре да отсяват качественото от плявата. И това важи за всичко.


Мъжете Везни харесват красивите неща, включително и красивите жени. Те са известни разбивачи на женски сърца. Умеяr да съблазняват изкусно, но и самите те трудно устояват на предизвикателството. Не са толкова напористи ухажори и няма да грабнат в страстна целувка жената още от първия ден като Овена и Скорпиона, но ако познавате такъв мъж Везни, то неминуемо този мъж има друга лична планета в някой от тези знаци. Мъж с Марс в Скорпион няма да чака дълго, защото страстта му отвътре ври и кипи. Жената до тях обаче трябва да бъде добра съпруга и майка, да е женствена, добре изглеждаща и уважавана от хората. Когато се забърка в любовен  триъгълник, почти винаги излиза "сух от водата". Старае се да не нарани никого, но не винаги се получава. Чарът и омайващата му усмивка са невероятно оръжие и в крайна сметка парт­ньорката му се чувства обезоръжена и готова да му прости всичко. Мъжът Везни дори и да не е красавец, излъчва такива флуиди, че винаги прави впечатление и привлича погледите на жените. Облича се стилно. Истински джентълмен е, галантно и възпитано подхожда към жената привлякла погледа му. Не ухажва нахално или грубо, а фино изпраща своите послания към обекта на желанията  си. От неговите маниери и мъжественост ще ви полазяr тръпки. Харесва още хубавите парфюми, хубавата храна и напитки, романтичните вечери на свещи и тиха нежна музика. Това, което мъжът Везни не обича, е да бъде притискан от някого И да бърза. За да се чувства истински щастлив, той изпитва необходимост от всички удоволствия - като се започне от хубавото виното, закуските в леглото, музиката,благоуханията и всичко, за което се сетите. Той се нуждае от много, много любов. Когато се зaryби хармонияrа в семейството и любовта се превърне в рутина, той няма да се поколебае да търси любов извън дома. И не защото вече не обича жена си. Той просто неистово се нуждае от любов и близост. А в крайна сметка се оказва, че това е химера. Той е влюбен в самата любов и мисълта за вечната романтика. Везните са самата любов и за тях няма нищо по-важно от нея.

Както мъжът, така и жената Везни е надарена с магнетизъм. Тя въздейства хипнотично с погледи и думи, отправени към мъжа, от когото е привлечена още от първия миг. Обичат да флиртуват, не заради самия флирт. Не се втурват към леглото на всеки мъж. Жената Везни изгражда свой идеал за мъжа, когото обича и няма нищо, което тази жена не би сторила за своя любим. Обича и е вярна на избрания от нея партньор. Старае се всячески да му угажда и ще го боготвори дотогава, докато с действията и поведението си той я кара да се чувства жена до мозъка на костите . Без хармония и партньор до себе си, който да я обича, жената Везни се чувства незавършена. Ако някой иска да спечели родените под този въздушен знак, трябва да се въоръжи с търпение и да им даде свобода. Единствената пътечка, която води до сърцето им, е топлата нежна дума и мекото убеждение..

За вас, Везни идващата година ще бъде много емоционална. Ще сте щастливи и доволни през 2019 година.


 

Последна промяна на Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:15ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...