Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:34ч.

Дева 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Дева за 2019 година

Какво да очаква Дева от 2019 година?

2019 година ще донесе на Девата нов дом и печеливша работа

До 11 август 2019 година  съществува сериозна космична защита, ще засилва техните вътрешни сили. Ще ги предпазва от лошото, от скрити и задкулисни действия на хора, ще повишава съзнанието им. Ще са чувствителни към проблемите на хората и ще бъдат готови да помогнат при необходимост според възможностите си. Понякога ще изпитват желание да се уединяват, но това ще бъде важно за възстановяването на енергийния им баланс.

След 11 август 2019 година ще започнат да събират плодовете на своя труд..

Ако това е заложено в рождения хороскоп, в такъв период хората израстват в службата си, развиват се и се изявяват много успешно. Оптимистично и авантю­ристично са настроени, с широко отворени към света очи. Постигат всичко, което до момента никога не са успявали.

През 2019 година, ще се активират през 2019 година повече отговорности и важни въпроси за разрешаване през годината, свързани с дома и недвижимата собственост, семейството, родителите и личния живот на родените през първата декада на знака. В периода 15.06 -18.09 2019 година  Девата ще акцентира върху някои по-важни въпроси, свързани с брат/сестра, взаимоотношенията с хората от най-близкото обкръжение, с договорни отношения, с обучение и развиване на умения, с адаптацията и комуникациите, с пътуванията, с транспортните средства. Възможно е да възникнат грижи около брат/сестра, да се влошат временно взаимоотношенията с роднини или съседи, да възникне проблем с изправността на автомобила.

След 11 aвrycт изявите ще бъдат по-затруднени, а отговорностите в семейството повече. Възможни са проблеми с недвижимо имущество, с член от семейството, или грижи около родител. Препоръчително е да започнете или завършите вече започнатия ремонт в дома или строеж. Погрижете се за стабилността на дома си, уредете документите по прехвърляне на наследствено имущество. Ако имате финансови възможности, направете застраховка на дома си срещу природни бедствия. При някои от Девите е възможна промяна в местоживеенето.

От 20 март 2019 за Девите това е период на едно ново начало в техните партньорски взаимоотношения - било то интимни или бизнес партньорства. Някои от тях могат да създадат свой дом и семейство, да се появят деца в семейството. При други е възможно да възникнат затруднения в брачните или бизнес отношения, в зависимост от личния хороскоп на всеки човек. Юридически спорове и конфликти от морално етично естество също не са изключени.

От 4 април Девата може  да акцентира през следващите 1-2 месеца върху важни въпроси, свързани с работата, с личното здраве, или с това на близък роднина, което да наложи болничен престой. Ако на по-ранен етап са направени постъпления за излизане извън страната, сега могат да бъдат доведени до своя завършек и някои Деви да заминат в чужбина. Контактите с институциите ще бъдат като цяло активирани през този период.

От 13 септември ще има своето влияние върху всички представители малко или много, но най-силно влияние ще окаже върху родените на 12, 13 и 14 септември през следващите 5-6 месеца личен живот, физическо тяло и външност.

От 28 септември,  това, което може да се очаква в рамките на 1-2 месеца след затъмнението, може да е свързано с финансовите теми - взимане на заем, приключване или връщане окончателно на заем / кредит, рефинансирането му, уреждане или получаване на наследство. При болните и възрастни хора може да е настъпил етапа на завършване на някакво лечение или оперативна намеса.

Критични периоди през 2019 година за Девите:

Между 12 януари и 19 февруари избягвайте пряката конфронта­ция с другите, особено с интимния си партньор, за да не пострадат личните ви взаимоотношения. Между 15 и 22 януари родените през първата декада Деви е желателно да бъдат предпазливи за кавги в семейството, за интриги и клюки по техен адрес, за измами. В здравословен аспект се предпазвайте от вирусни инфекции, възпалителни процеси, алергични прояви или интоксикация.

Между 12 май и 24 юни  Девата може да активира както взаи­моотношенията на работното място и работата, така и да засегне по някакъв начин авторитета на известна личност.. В някои случаи може да възникнат много силни конфликти, които да повлияят и за промяна на работното място. Избягвайте да спорите с висшестоящи и вършете стриктно задълженията си в този период. Обръщайте повече внимание и на родителите.

Между 26 септември и 12 ноември Дева ще активизира енергията и активността ще бъдат особено повишени. Важното е да се предпазвате от травми, наранявания и инциденти. На Девата уязвим орган са червата. Храната трябва да е добре подбрана и лесно смилаема. При болни и възрастни хора вниманието върху здравето трябва да е повишено. Акцентът може да бъде както върху собствения живот, така и върху живота на близък човек. Положителното на този период е голямата енергия и силата човек да се пребори стоически с всяка пречка или проблем. Няма да им е леко на Девите в този период, но пък няма и да е без­интересен. За тях обаче не са присъщи толкова енергия и импулс и вероятно ще почувстват ставащото като хаос и напрежение. Въоръжете се с търпение и не рискувайте в нищо, особено родените на 12, 13 и 14 септември в периода 24 - 30 октомври .

Дева е земен подвижен женски знак, управляван от планетата Меркурий.

Девизът на Девите е ,,Аз анализирам".

Цветовете на Девата са син, зелен и кафяв, а подходящите камъни - сапфир, ахат, нефрит, яспис, планински кристал и т.н.

Дева плюсове и минуси

плюсове:
+ Интелектуална.
+ Склонна да се самоанализира.
+ Спретната.
+  Много внимателна при избора на приятели.
+ Дисциплинирана.

минуси:
- Любовта й към чистотата развива в педантичност.
- Като правило, перфекционист.
- Стриктен.
- Дълго време търси партньор в живота ...
- ... И рядко намира.

Меркурий управлява този зодиакален знак, както и знака Близнаци. Но между двата знака има и много разлики, независимо от това, че една и съща планета ги управлява. Чистотата и хигиената са същността на този знак. За разлика от представителите на знака Близ­наци, които имат много идеи, но невинаги успяват да ги реализират, Девата като земен знак е знак на природата и чистотата. Всеки замисъл или идея могат да бъдат реализирани, защото представителите на този знак са съвестни, постоянни, точни и коректни с хората. Стремят се да правят всичко по най-добрия начин и да постигат съвър­шенство. Склонността им към детайлите ги прави незаменими в професии, при които са необходими качества като прецизност и точност - всякакви занаятчийски професии като часовникари, техници, шивачи, ключари и т.н.

Девите имат естествен усет към храните, рационалния начин на живот и здравословното хранене. В астрология­та този знак е свързан със здравето. Тяхната прецизност, коректност към хората и изпълнителност, ги прави незаменими в сферата на здравеопазването - лекари, медицински сестри, диетолози и всякакви други медицински специал­ности. Меркурий от своя страна им дава прекрасна памет, аналитичен ум и логичен начин на мислене. Стремят се към придобиване на знания и развиване на умения, учат лесно. Тези им качества ги правят много ценни за инте­лектуална работа, работа с документи, изследвания и ана­лизи. Поради тази причина между Девите има доста еколози, социолози,преподаватели,чиновници,аналитици, математици, счетоводители, секретари, библиотекари, инспектори, професионално ориентиране, подбор и обучение на персонал и други.


За разлика от Близнаците, които в повечето случаи предимно говорят, отколкото да вършат работата, Девите са търпеливи и трудолюбиви, по-предпазливи и недовер­чиви.

Няма да видите представител на този зодиакален знак да се прави на шут. Авантюризмът също им е чужд, предпочитат сигурното. Не допускат лесно човек до себе си, внимателно подбират хората, с които общуват. Когато приемат и харесват някого, те са много приятни и не са конфликтни. А привържат ли се към някого, са изклю­чително предани, грижовни и готови винаги да услужат с каквото могат. Традиционалисти са и всичко, което по­стигат, постигат с цената на много труд и усилия. Освен, че са трудолюбиви, те са и издръжливи - способни си да работят с часове, докато не довършат започнатото. Девите са толкова трудолюбиви, че постоянно са заети с нещо.

В интимните връзки са скромни, притеснителни и сдържани поне в началото. Вътрешно са неуверени в себе си, докато не почувстват, че са оценени по достойнство. Дори може да се държат пред хората по-надменно, за да прикрият тази си слабост. Емоциите им са малко сковани, трудно показват чувствата си, но за сметка на това са верни и надеждни партнъори. Те са сериозни, имат стерео­типно поведение, изпитват необходимост да имат човек до себе си, за когото да се грижат. За тях е много важно да се чувстват нужни, страхуват се и не обичат самотата.

Бавно и постепенно с годините Девите се стабилизи­рат, стават по устойчиви и уверени. Но докато настъпи този момент, те се лутат, търсейки своята половинка, защото са педантични, взискателни и критични не само към себе си, но и към другите. Без да осъзнават имат големи очаквания и поставят летвата много високо в стремежа си към съвършенство. Поради тяхната способност да виждат детайлно, те виждат дори несъвършенствата във всеки човек, затова рядко някой обикновен простосмъртен е в състояние да ги удовлетвори. Те имат славата на хора, които обичат да се заяждат и постоянно да натякват недостатъ­ците на партнъора си. Такива са и на работното си място ­искат всичко и всеки да сложат в ред. Всъщност те правят това с добри намерения. Необходимо е да разберат обаче, че хората трябва сами да стигнат до извода да се променят, не да се стремят да ги променят те. Когато недостатъците в партньора се натякват многокрапю, ще постигнат точно обратния ефект и може да бъде заплашена стабилността на връзката им. Това, от което се нуждаят Девите най­-много, е разбиране, доверие, вярност, сигурноcr, топлина. Склонни са да простят и много неща разбира се, защото са търпеливи и разумни. Те са хора, на които може да се разчита.

За жената Дева мъжът до нея трябва да бъде стабилен емоционално, верен, сериозен и най-важното - да я подкрепя, да я разбира и да и  вдъхва увереност. Само така тя може да се чувства пълноценна и щастлива. Жената Дева не е лесна партньорка. Някои от тези представителки са толкова педантични, че понякога отблъскват партньорите си с тяхното мърморене, от което страдат и взаимоотно­шенията им с тях. Съществуват и втори тип жени, които са изключително разхвърляни и разсеяни. Когато са недоволни, те отблъскват партньора си със своята сдържаност, поради което отношенията охладняват. Вътрешните им страхове нерядко им създават проблем с нервната система и храносмилането. Всичко трябва да бъде с мярка, ако искат да постигнат онова съвършенство, към което се стремят. Трябва да осъзнаят и най-важното - съвършени хора няма.

Както мъжете, така и жените Деви, са практични и по принцип не харчат излишно парите си. Не обичат и да дават пари в заем. Ако някой иска да се задържи по-дълго време до тях, то трябва да знае това. Иначе рискува да ги загуби като приятел. Суетни са, държат много на добрия външен вид, а нечистоплътността направо ги отвращава. Не очаквайте бурни страсти от тях. Емоциите на Де­вите са под контрол, но любовта им е истинска. Въпреки това в любовта и секса са старателни, отдават се изцяло на своя избраник, за когото са готови на всичко. Обикновено се решават на брак по-късно в живота си - не бързат да се обвържат, докато не се убедят, че са намерили точният човек. Мъжете Деви са толерантни към прищявките на любимите си. Харесват жени, които не са импулсивни и са традиционалистки. Трудно допускат жена бързо до себе си, нужно им е време. Вярно е, че има и типажи като Фреди Меркюри, роден на 5 септември 1946 година, но има и други фактори в рождения хороскоп, които са важни за определяне на сексуалността. Зачитат личното право на другите и съумяват да подтиснат дори ревността си, стига жената до него да не прекалява с флиртове или с демонстративно поведение. Към децата си мъжът Дева е много отговорен и изпитва искрена обич, но тъй като е сдържан в проявата на тези чувства, самите деца понякога се чувстват недостатъчно обичани, особено ако са воден знак. Те невинаги проумяват, че зад тази сдържаност, стои човек готов на всичко, за да им помогне и да им осигури най­-доброто. И тъй като бащите Дева са по-консервативни и взискателни, често ocтaвar неразбрани от потомците си.

Все пак трябва да знаете, че аналитичният ви ум ще е вашето най-точно оръжие през 2019 година.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...