Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:43ч.

Лъв 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Лъв за 2019 година

Какво да очакват Лъвовете от 2019 година?

2019 година ще донесе на Лъва издигане в кариерата

През първата половина на 2019 година Лъвовете могат да разчитат на подкрепа от страна на Юпитер и на много възможности за израстване и изяви в професионален план, на разгpъщане на техния потенциал. Много от Лъвовете могат да срещнат партньора на живота си, да създадат семейство, да се родят деца и внуци в семействата им. Всичко, за което от дълго време мечтаят, сега могат да го реализират, да постигнат всяка цел. Ако, например, са мечтали да разгърнат своя бизнес и разширят дейността си, могат спокойно да направят това през първата половина на годината до 11 ав­густ.

Могат да се очакват изненади за представи­телите на знака Лъв, родени през 1928, 1935, 1938, 1940, 1947, 1952, 1958, 1964, 1971, 1973, 1976, 1982, 1985, 1994, 1997, 2002, 2006 и 2009 година. У тях ще се създаде усещане за постигане на всяка цел, сляп оптимизъм, склонност към задоволяване на всяко желание, прекаляване във всичко - храна, пиене, секс, пари и т.н. Всички споменати представители трябва да бъдат малко по-сдържани в желанията и плановете си, да не предприемат сериозни промени в живота си, да не правят големи финансови вложения и скъпи покупки. Ако имат собствен бизнес, да не предприемат рисковани начинания и големи сделки. Да си наложат повишена предпазливост по от­ношение спазването на законите и правилата. Възможно е разрешаването на юридически въпроси или проблеми от морално-етично естество. Първата половина от годината не е благоприятна за участия в игри на късмета, за спеку­лативни дейности и още по-малко - за престъпни деяния.

По отношение на здравето неблагоприятните аспекти на Юпитер създават предпоставка за покачване на кило­rpамите, затрудняване работата на черния дроб или жлъч­ката при прекаляване с храна и алкохол, за нарушения в обменните процеси. Точно затова не трябва да се прека­лява в нищо. Спортът ще им се отрази благоприятно, но и там не бива да се преминава гpаницата на нормалното натоварване, за да се избегнат сърдечни пристъпи. Добрата новина е, че през 2019 Лъвовете ще са късметлии. Единствено в периода 15 юни – 18 септември 2019 година трябва да бъдат по-внимателни.

От 11 aвrycт 2019 година Лъвовете могат да очакват още по-добро развитие в биз­неса си, повече финансови придобивки, повишаване на заплатата или появата на възможности за допълнително печелене на средства. Добър период за купуване и продажба на собственост - било то движима или недвижима, както и нова битова техника.

Възможна е както появата на деца в семейството, така и на нова любов, която в последствие да прерасне в сериозна връзка. Любовните взаимоотноше­ния, творческата работа и развлеченията могат да бъдат приоритет за много от тях. Сатурн е планета на отговорностите, дисциплината и за­дръжките. Затова акцентът му върху изброените теми ще изисква поемане на повече отговорности към любимите хора и· към децата, постоянство, почтеност и сериозно отношение към поетите ангажименти. В никакъв случай младите учащи в университети Лъвове не бива да се отпускат, а да полагат достатъчно усилия в об­разованието си, защото може да последва прекъсване на образованието или промяна в специалността.

От 20 март 2019  да се концентрират върху парите и делата, свързани  с инвести­циите, данъците, застраховките, наследствата, даренията, половия живот, трансформацията. Може да възникнат важни за решаване въпроси, каса­ещи заеми и кредити, капиталовложения, получаване на наследство, данъци и застраховки. Може да поставят началото на половия живот при по-младите представители, а при други - да се появи нов сексуален партньор. Може да кандидатстват за кредит в банка, да ре­финансират вече съществуващ кредит, да получат финан­сова подкрепа от някого или наследство от роднини.  Която и от темите да бъде приоритетна, ще въздейства трансформиращо върху Лъвовете. Периодът е благоприятен за започване на задълбочени научни или медицински изследвания, задълбочаване в тайните на живота и търсене на скритите неща от очите на хората, за духовно развитие.

От 4 април 2019 и следващите 1 - 2 месеца ще са актуални въпроси, свързани с придобиването на нови знания и умения, с общуването, договорите, пътуванията, адаптацията и взаимоотношенията с хората в най-близкото обкръжение.

Сега може да бъде завършен курс за допълнителна  квалификация, да приключи образователен процес в учебно заведение, да бъде подписан важен договор за бъдещето, включително брачен. Ако на по-ранен етап са подали доку­менти за кандидатстване за работа в страната или в чужбина, сега този въпрос може да бъде вече в своята крайна фаза на развитие и разрешаване. Най-приятна е разбира се възможността за пътуване, както и щастливо събитие в живота на техен брат или сестра. Възможността да бъде закупен или продаден автомобил през следващите месеци, както и да бъде спечелен такъв от игри на късмета (ако това е заложено в рождения хороскоп) също не е изключена. Каквито и да са събитията, при всички случаи ще бъдат с положително въздействие и развитие.

От 13 септември 2019  отново стават важни темите за парите, но този път за собствените, за ценностите и дарбите на всеки човек. В зависимост от разположението на планетите в личните хороскопи и аспектите, може да се появят нови възможности за печелене на средства, започване на работа или заемане на по-висока длъжност в настоящата. Лъвовете трябва да бъдат по-внимателни в разходването на личните средства, както и да се предпазват от загуба или кражба на пари около датата на затъмнението и през следващите седмици след него. За подрастващото поколение, представители на този зодиакален знак, това ще бъде важен период, в който могат да развиват своите ценности и дарби. Но пак повтаряме, нищо положително или отрицателно като проявление не може да се случи на човек, без това да е закодирано в рождения му хороскоп. Много често при родените с Нептун във 2-ри дом парите им ,,изтичат" между пръстите или са толкова доверчиви, че стават мишена за измамници и крадци.


От 28 септември 2019  могат да приключат проекти с участието на задгранични партньори или съдебни дела, да бъде завършено висше образование или да е настъпил момента на заминаване на екскурзия, за обучение или на работа извън страната.При някои Лъвове може да се появят в семейството внуци, или пък при роднини по линия на партньора да възникне важно събитие.

Критични периоди през 2019 година за Лъвовете:

В дните след Новогодишните празници до 12 януари 2019 година - трябва да бъде повишено и вниманието към семейния партньор, който в този период може да се нуждае от тяхната силна ръка или от специално лично отношение и внимание. Да бъдеш адаптивен и да се съобразяваш в даден момент с другите не е проява на слабост, а на сила. Запомнете, че в живота отстъпчив и щедър е силният човек. И тук не става дума за физическа сила, а за сила на духа, за широта на възгледите, за мъдрост.

Между 1 април и 11 май по-активни могат да бъдат темите за кариерата, бизнеса, репутацията в обществото, амбициите и по-авторитетните в живота на Лъвовете хора от рода на началници и висшестоящи лица, както и бащата като по-авторитетна личност в семейството. През месец април влиянието на Марс ще бъде по-засилено при родените през първата и втора декада на знака, а през май - при родените през третата декада. Ще има повече aактивност в работата, повече отговорности и повишена взиска­телност от страна на началниците. Напрежението няма да е малко - може да възникнат спорове на работното място, да сменят началника, или самият представител на знака Лъв да заеме заслужена лидерска позиция на работното си място, разбира се не без борба. Не са изключени грижи около родител, пререкания с началници, загуба или смяна дори на работата. В този период могат да бъдат избегнати конфликтните ситуации, стига Лъвовете да са достатъчно предвидливи, търпеливи и мъдри. Всеки изблик на ярост и влизане в конфликти могат да бъдат в тяхна вреда.

Между 9 aвrycт и 24 септември 2019 Лъвовете ще чувстват прилив на енергия. Повишава се либидото, страстта, желанието за действие и поемане на риск. Това е много силен период за всякакъв род състезания с възможности за победи, за получаване на медали и награди, за издигане в обществото. Повишаването на сексуалната активност може да повлияе прекрасно върху интимните вза­имоотношения при свободните Лъвове, но не и за започване на сериозна връзка. Не е препоръ­чително семейните и ангажирани Лъвове да флиртуват, за да не си създадат неприятности с постоянните партньори. Ако всичко е добре обмислено и премерено, то той би донесъл много позитиви за Лъвовете. И тъй като това са общи прогнози, добре е да се вземе под внимание това и в този период Лъвовете да се предпазват от инциденти.

Лъв плюсове и минуси
плюсове:
+ Изявен лидер.
+ Ум и сила в хармония.
+  Търпелив.
+ Темпераментен и страстен в леглото.
минуси:
- Нарцистичен, граничещ с  мегаломания.
-Прекалено строг при възпитание на децата.
- Суета, има непреодолимо желание  винаги да е  център на вниманието.
-Горд, но не винаги,гордостта му е оправдана. 
- Подвластен на похвали и ласкателства.

Лъвът е царят на животните. Слънцето, като управител на знака, е център на Слънчевата ни система и всички планети се въртят около него. То е източник на енергия и живот, излъчва светлина и тишина. Неговата функция и значение са изключително важни за Земята, затова и хо­pатa, родени под знака Лъв, излъчват една типична за този знак сила, царственост и светлина. Когато сте около тях, те греят. Девизът им е ,,Аз искам". Цветът, който им носи късмет, е оранжевият, както и всякакви златисти аксесоари и златни бижута. Камъните на Лъва са карнеол, кехлибар, цитрин и други оранжеви разновидности.

Лъвът винаги се асоциира с властта и божествения произход. Родените под знака Лъв са хора със силно развити качества като благородство, щедрост, делови и управленски способности, с голям творчески потенциал. Не понасят контрол и дребнавост. Тяхната Ахилесова пета е суетата им. Харесва им да бъдат заобиколени с почит и внимание, да бъдат в центъра на събитията и под светлините на прожекторите. Обичат блясъка и разкоша. Закачливи са, имат чудесно чувство за хумор, което ги прави завладяващи.

Енергични, честолюбиви и егоцентрични, няма да видите Лъвовете да действат задкулисно и непочтено. Склонни са по-скоро да използват сила, за да постигнат набелязаната цел. Когато се разгневят, се държат като истинските лъвове и показват недвусмислено цялото си достолепие, поставяйки опонента си на мястото му. Добрата новина е, че както лесно се палят, така и гневът им бързо преминава. Единственото нещо, което трудно прощават, е накърненото достойнство.

Лъвовете обичат да изглеждат добре и умеят да поддържат добра визия, стремят се да представят себе си в по­ложителна светлина. В отношенията си с хората и в любовта не обичат да се раздвояват. Трудно понасят изневяра, не приемат лъжата и не могат да делят сърцето си на две. Ярки и демонстративни, понякога се държат като на сцена - те са добри акгьори. Лъвът е знак на откритото действие и директния подход. Той е фиксиран мъжки знак и пред­ставителите му трудно възприемат чужди идеи и възгледи, рядко се вслушват в съветите на другите. Дават всичко от себе си, за да изградят авторитет и да получат уважението на околните.

Силно зависими от своите любими хора, Лъвовете преживяват тежко раздялата с паpтньора. Верни и любящи по свой начин, понякога поставят на първо място себе си и своите желания пред тези на другите. Въпреки, че по природа са щедри, в такива ситуации те изглеждат егоисти в очите на хората. Егото им е много силно. Винаги се стремят да заемат лидерски позиции, било то формални или неформални, както и да бъдат те правите във всяка една ситуация. Трудно биха се извинили, ако се окаже, че са сгрешили в някакъв момент, защото са много горди. И най-важното - не понасят някой да им показва грешките. Чувстват се добре, когато ги хвалят и ласкаят, което понякога ги прави уязвими.

Мъжете Лъвове са страстни в любовта. Когато ухажват жена, ще ги познаете по това, че говорят предимно за себе си и се изтъкват. Подсъзнателно изпитват необходимост да превъзхождат другите. Дори повечето от тях винаги считат, че превъзхождат останалите, независимо дали е така или не. Ако усетят, че не са уважавани и харесвани, хората не ги хвалят, тогава са подтиснати. Лъвовете обичат да се излежават и когато имат тази възможност, не може никой да ги извади от леглото преди 12 на обяд. В партньорства те са доста взискателни и се нуждаят от цялото внимание на любимите си хора, за да се чувстват пълноценни и готови за велики подвизи. Когато са влюбени, се превръщат в истински слънца - весели, щедри, влюбени и верни на своите партньорки. Те са душата на компанията. Срещат се и деспотични, високомерни личности сред по-ниско еволюиралите Лъвове, стремящи се прекалено към лукса и властта.

Жените Лъвици даряват на хората своята топлина.

Обичат живота и посещенията на елитни места. Жизнера­достни, добронамерени, съвестни и дейни са. В трудните моменти ги спасява техният оптимизъм. Въпреки, че имат много ухажори и почитатели, не са склонни по принцип към случайни връзки. Ухажорите на Лъвиците трябва винаги да са заредени със специален подарък за любимата си - ако не твърде скъп, то поне да е красив. А ако пропуснат да й направят комплимент, ще трябва тотално да я забравят. Сантиментални са, но няма да се омъжат за случаен човек. Харесват силните мъже, тъй като и самите те са силни личности. За своя партньор жената Лъв трябва да бъде единствена и кралицата в дома. Когато е щастлива и обичана, тя е гальовна като котка.

Както мъжете, така и жените Лъвове, винаги имат грандиозни планове и мечти, не се задоволяват с малко и с постигнатите резултати. В момента, в който са постигнали своята цел, се появяват нови цели и идеи, които ги стиму­лират. Лъвовете имат невероятно въздействие върху хората. Никога не могат да останат незабелязани. Общителни и благородни, те са родени за светски живот и може да се каже, че до голяма степен живеят и се зареждат с енергия благодарение на общуването си с другите. Обичат да дават съвети и колкото и да дразнят някои хора със своите напътствия, те умеят да преценяват трезво фактите и да виждат ясно начини за преодоляване на пречките. Когато става въпрос обаче за личния им живот, тяхната способност за трезва преценка изчезва. А успеете ли да ги ядосате, ще изреват срещу вас с цялата си мощ и могат да бъдат опасни.

Ако мъжът Дева вечно се чувства несигурен, то мъжът Лъв е абсолютна негова противоположност. Външно може да изглежда кротък, но вътрешно в него бушува огън. Той е честолюбив, горд и суетен. Той е нежен ухажор и галантен кавалер. Любовта му лесно пламва, когато се появи жената, която да запали огъня в душата му. Връзките на Лъвовете винаги са белязани с някаква драматична нотка. Те са ревниви и смятат, че любимите им хора им принадлежат. Често в семейството не са особено щастливи, ако техните партньорки имат по-добра кариера и повече авторитет.

Големият творчески потенциал, жизнена енергия и вътрешни устои, желанието им да блестят, насочват най-­често Лъвовете към авторитетни и творчески професии, мениджъри, педагози и възпитатели, спортисти, треньори, офицери, златари. Обичат децата, забавленията и игрите, затова много от тях стават чудесни актьори, детегледачки, учители. Често могат да бъдат срещнати в политиката и най-висшите нива на управление, както и в развлекател­ния бизнес - ресторанти, барове, игрални зали и други.

Едни от най-известните личности в историята и културни­те среди, родени под знака на Лъва, са Юлий Цезар, Алек­сандър Македонски, Наполеон Бонапарт. Американският президент Барак Обама също е роден под този знак, как­то и актьорите Мартина Вачкова, Сандра Бълок, Луи дьо Финес и певците Орлин Горанов, Дженифър Лопес, Мик Джагър и други.

Всичко, което правят Лъвовете, го правят със сърце.

Слънцето, като основен източник на енергия и управител на знака Лъв, в медицинската астрология се свързва със сърдечно-съдовата и кръвоносна системи, както и с кората на rnавния мозък. Вярвате или не, от разположението на Слънцето и неговите аспекти с останалите планети в личния хороскоп на всеки човек зависи физическото и психи­ческото му здраве.

Като цяло една прекрасна 2019 година очаква Лъвовете.


Login to post comments
 

Рекламни

loading...