Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:50ч.

Рак 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Рак за 2019 година

Какво очаква Рак през 2019 година?

2019 година носи на Рака много щастие в дома му

2019 година за представителите на знака Рак като цяло е много ползотворна година. През 2017 и първата поло­вина на 2018 година те изживяха някои трудни моменти, както всички други кардинални знаци между другото. И въпреки всичко, ,,големият благодетел" Юпитер в Рак ги подкрепяше и им носеше добри възможности за реализа­ция и израстване.

През първата половина на 2019 година ще им поднесе чудесни възможности за финансови при­добивки и печалби от различни дейности. Ще развиват дарбите си и ще обогатяват ценностната си система. През втората половина на 2019 година акцентът ще падне върху общуването и взаимоотношенията с хората от най-близ­кото им обкръжение, върху обучението, преподаването, писането и изявите пред публика, издателска дейност, пътувания. Може дори да си купят или да спечелят от игри на късмета лек автомобил, който да бъде практичен, икономичен и удобен за тях. Ще получават награди, ще се радват на чудесни взаимоотношения с близките и съседи.

2019 ще поставят акцент върху образованието, преподаването, изда­телската и рекламната дейност и върху успешното  разрешаване на юридически въпроси. Този период носи възможности за започване на работа или образование в чужбина, за стартиране на нови проекти с участието на чуждестранни партньори. Някои от представителите на знака ще се радват на поява­та на внуци в семейството, а други - на придобивки и на други хубави събития при роднините по линия на съпругата си.

От 4 април акцентирайте върху темите за дома и родителите, недвижимите имущества и личният живот на родените под знака Рак. Някои от пред­ставителите могат в рамките на месец - два да получат наследство, други да купят или продадат недвижим имот, трети - да предприемат промяна в местоживеенето си, да приключат започнато на по-ранен етап строителство или ремонтни дейности в дома. Това затъмнение ще окаже по-ярко влияние в живота на родените между 5 и 7 юли. Сега е времето, в което могат да завършат подготовката по предстоящи важни семейни или лични събития - за сватба или друго събитие. Не е изключено и появата на грижи в семейството с родител..

От 13 септември се активират всички възможни дейности и взаимоотношения. Това означава, че могат да се активират и теми­те за писане и издаване на книги, подписване на важни за бъдещето им договори, подаване или получаване на документи, завършване на образование/курс за допълни­телна квалификация. Някои от представителите на знака трябва да бъдат готови за някакво събитие и промени в семействата на техните братя и сестри. При всички случаи навлизат в един нов етап от своето развитие. А, някои Раци ще получат до края на го­дината добро предложение за нова работа или ръководен пост, голям успех и заслужена популярност в обществото.

Критични периоди през 2019 година за Раците:

Между 20 февруари и 30 март се очакват  предизвикателства, които  активизират хората и ги карат да действат. Ако човек дълго време е премълчавал нещо, то сега най-вероятно ще вземе решение да си каже болка­та. Ако е свързано със заплащането или с друг проблем на работното им място, в такива моменти търпението на хората е подложено на изпитание. Не ги съветваме да влизат в спор с началници, или да търсят сметка от работодателя си, защото може и да останат без работа. За взаимоотно­шенията с родителите на съпруга важи същата препоръ­ка. Каквото и да е естеството на напрежението, в края на периода Раците ще установят, че е било за тяхно добро. Възможни са промени във фирмата, смяна на началници, повече ангажименти и натоварване, както и напрежение във взаимоотношенията със свекървата при жените или с тъста при мъжете Раци.

Между 24 юни и 9 август може да се случат по-горещи неща. те могат да доведат до повишаване на емоционал­ността при и без това чувствителните Раци. В този период (най-вече до 22 юли) повечето от тях ще са силно раними и уязвими, затова трябва да се изолират от хора с много лични проблеми, които могат да ги натоварят и тях енергийно. Да избягват скандали, от които могат да последват сбивания и други семейни драми. Това, от което трябва да се предпазват най-много, са травми и инциденти както с тях самите, така и с други членове на семейството. Повишено внимание се изисква при плуване и къпане в морета и в други водоеми, а също и в банята. В този период не препоръчвам на Раците пътуване по вода с кораб или друг плавателен съд. В този период може да се появят стомашни болки.

Между 13 ноември и Зl декември пред­ставителите на знака Рак ще се нуждаят силно от хармония в семейните отношения, от баланс в личния си живот и емоции. В този период може да се активират се­мейните теми и въпроси за решаване в семейството, както и някаква лична промяна. Периодът не е благоприятен за изясняване на семейни взаимоотношения, или покупка на недвижимо имущество. Ако им предстои пътуване, добре е да се вземат мерки срещу кражби. Да се внимава за пожари или експлозии на запалителни и избухливи уреди, както и за семейни скандали. Могат да предприемат продажба на имущество, промяна на местоживеенето или ремонтни дейности в дома си, но пак трябва да внимават да не се наранят. Ако някой от родителите се нуждае от помощ или грижа, трябва да се погрижат и за тях. Трудни са тези периоди, създават вътрешно напрежение умората. Важното е да знаем как и къде биха се проявили, за да ръководим сами живота и съдбата си, не тя нас.

Ракът е воден, женски, кардинален знак.

Девизът на Раците е ,,Аз чувствам".

Цветовете, които им носят късмет, са белият и синият, а камъните - перла, опал, лунен камък.

Луната, като господарка на този зодиакален знак, със своите четири фази прави Раците едни от най-промен­ливите в Зодиака по отношение на настроение и емоции.

Глифът на Рак изобразява двете гърди на жената и олице­творява женското начало.


Плюсове и минуси на зодия Рак

плюсове:
+ Намира изразна своята личност в семейството.
+ Сензитвни романтична,  сантиментални.
+ Мечтатели.
+ Страхуват да наранят чувствата на своите близки.
+ Най-нежни и любящи  от всички зодиакални знаци.

минуси:
-прекалено раним и емоционален.
- Прекалява с алкохола.
-  Много  чувствителни към критика.
- Нерешителен, бавно взимащ важни решения.
- Често страдат от комплекса но Дон Жуан.


Ракът е известен като ,,майката на Зодиака" - функциите на Луната са свързани с възпро­изводството и майчинството, с храненето и поддържането на живота. Управлява водния баланс в организма.

Луната в хороскопа за всеки човек се свързва с развитието през първите 7 години от живота, с неговите корени и предци - родители и дом. В мъжки хороскоп дава до­пълнителна информация и за съпругата. Знакът на Луната и нейните аспекти с другите планети в личния хороскоп ни информират относно емоционалността, възприемчи­востта, рефлексите и навиците на всеки човек. В женски хороскоп тя дава допълнителна информация за плодови­тостта и възможността за раждане и отглеждане на деца в семейството. Раците са едни от емпатичните и емоционал­ни представители на Зодиака. Те са изключително загрижени за своето семейство и дом. Никога не са равнодушни към хората. Податливи са на външно влияние и особено на влиянието от страна на семейството в ранното им детство. Често техните детски мечти остават неосъществени, поради силното родителско влияние и тяхната пасивна природа.

Възприятията у Раците се невероятно точни. Притежават силна памет както за лошото, така и за доброто. В повечето случаи, когато са сред хора, те повече слушат, отколкото говорят. За тях е важна топлата емоционална среда и едва тогава могат да се отпуснат и да разговарят свободно в компания. Много бързо улавят вибрациите на другите хора, защото интуицията им е много силна. Аурата им наподобява попивателна гъба за психическата енергия на хората, които са в непосредствена близост до тях, затова трябва да бъдат внимателни с какъв тип хора общуват. Лошото отношение към тях или към хората, които харесват и обичат, е в състояние да ги накара да се затворят "в черуп­ката си" и да се изолират от ,,лошия външен свят". Животът им наподобява придвижването на самото животно рак - правят няколко крачки напред, после се връщат назад. По-потайни и недоверчиви са. Рак Никога няма да нападне пръв, функциите му основно са защитни. Раците яростно, защитават обаче своите семейства, своята собственост и хората, които обичат. Те са най-добрите стратези в Зоди­ака и не ви съветвам да обявявате война на Рак.

Раците са най-грижовните измежду зодиакалните зна­ци и се стремят да разберат всеки и да помогнат на все­ки. Жените, родени под този знак, са едни от най-добрите майки, чиято силна любов и загриженост към децата им понякога може да дойде в повече на самите деца. Особено е валидно за децата, родени под въздушен или огнен знак с техния стремеж към свобода и независимост. Мъжете Раци са всеизвестни със силната си привързаност към техните майки - понякога са застрашително привързани, което е в състояние да породи конфликти с техните парт­ньорки.

Раците са много прилепчиви и имат силно развито чувство за собственост. Когато обичат някого, те се привързват силно и страдат много дълбоко, ако ги изоставят или връзката им се изчерпи. Ревниви са и ако честта и дос­тойнството им бъдат накърнени, могат да станат и опас­ни врагове. Личноcттa им се проявява в пасивност, сра­межливост и дори  плаxocт. Дълго заобикалят пречките, вместо да се борят с тях. Владеят съвършено изкуството да се съпротивляват по пасивен начин. Могат да бъдат ма­нипулирани чрез проява на внимание, но ако към тях се приложи натиск, стават непоклатими. Способни са на сил­ни чувства и голяма любов, за която всеки човек мечтае. Ако търсите голямата любов, търсете я сред Раците. Те ще ви залеят с цялата любов на земята, ще се грижат за вас, когато сте болни и нещастни, ще ви закрилят и помагат при нужда, ще задоволяват всичките ви прищявки, ще ви сготвят вкусно и ще ви нахранят. Ако не сте готови за по­добна близост и дълбочина на чувствата, бягайте далече. В приятелските взаимоотношения са също толкова преда­ни и верни, както в семейните. В добре позната и приятна обстановка могат да се отпуснат и покажат истинската си същност, да бъдат много забавни, защото притежават ярко чувство за хумор. Представителите на този зодиакален знак са патриотите на Зодиака. Те са силно привързани не само към собственото си семейство, но и към  Родината си, за които биха дали дори живота си. Типичен пример за такъв патриотизъм и саможертва е Васил Левски (роденна 18.07.1837 г.)

Държат изключително на своя партньор, като очакват от него също да им подсигури усещането за сигурност и спокойствие. Те самите създават семеен уют в дома си, по­кровителстват своите близки и деца. Винаги са готови да

откликнат на техните желания и нужди. Трябва да се пазят обаче от задоволяването на всички прищявки и разглезва­нето на децата. Това може да се окаже тяхната ахилесова пета и да възникнат трудни за преодоляване проблеми. Разбира се, другата крайност на прекалена строгост също е нежелателна, защото ефектът и в двата случая е негати­вен. Прекалената привързаност на някои от представител­ките на знака към техните деца могат да станат причина за трудната им раздяла с тях, в момента когато те решат да създадат свое семейство и дом. Много трудно Раците приемат факта, че техните деца имат вече свой партньор и ги възприемат като заплаха. Страхуват се да не загубят своето място в живота им и проявяват ревност. Тези чув­ства и емоции трябва да бъдат преодолени навреме, за да не възникват тежки конфликти помежду им.

Раците са силно повлияни от Луната и имат изклю­чително чувство за ритъм и са много пластични. Затова и много от тях се ориентират към кариера в музиката, по­езията, танците. Друга област за реализация, където те се чувстват добре, са медицинската, грижи за малки деца, психология, хранене, ресторантьорство, консутантска дейност, история, архивиране и Т.н. Богатото им въобра­жение и талант да разбират другите, да усещат техните нужди и емоции, ги правят ненадминати в областите, из­брани от тях. Всички водни знаци притежават силна инту­иция и МНОГО от тях могат да бъдат добри медиуми и окул­тисти. Учителят Петър Дънов, известен теолог, лечител и основоположник на религиозно-философско учение, основател на езотеричната школа ,,школа на Всемирното бяло братство", е сред най-ярките личности в българската история и духовна култура. Той също е роден под знака Рак (11.07.1864 г.).

Раците, особено жените, са склонни към напълняване в по-напреднала възраст. Чувствителната им нервна сис­тема

прави уязвим стомаха им. Когато са притеснени и напрегнати емоционално, са склонни да се тъпчат с големи количества храна. Съществува и друг тип Раци, които са склонни да не сложат залък в уста в подобни ситуации. Освен болки в стомаха, може да се появи и главоболие. Тъй като Луната управлява този знак, друга чувствителна зона при жените Рак са гърдите. Често се случват нарушения в обмяната на веществата и за да бъдат здрави, трябва да се изолират понякога от външния свят, да се презаредят с енергия. Желателно е да избягват хора, които им оказват негативно емоционално въздействие. И най-важното, да се хранят рационално.

Раците ще са щастливи през 2019 година.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...