Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 12:57ч.

Близнаци 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Близнаци за 2019 година

Какво да очакват Близнаците от 2019 година?

2019 година предлага много предизвикателства за Близнаците.

През 2019 година, с навлизането на планетата на ограниченията, времето и уроците Сатурн - в Стрелец, Близнаците ще се чувстват от една страна затруднявани и ограничавани в действията и изявите си, а от друга страна по-натоварени с отговорности. През първата половина на годината шансовете за успех, придобиване на авторитет и известност са много по-големи, отколкото след 11 август.

До 11 август представителите на този въздушен знак ще са изпълнени с много идеи, ще се радват на хармонията около себе си и във взаимоотношенията с близките си. Ще имат отлични успехи в образованието, търговията и договорни¬те отношения. Ще пътуват, ще придобиват нови знания и умения, ще се радват на ползотворни контакrи, ще полу-чават награди. При някои от представителите ще има поводи за празници и тържества при техните братя / сестри ¬раждане на деца в семейството на техни близки роднини, получаване на награди, започване или дипломиране във ВУЗ. При други ще се активират пътуванията и задгpанич¬ните контaкти, да започнат или довършат своя роман или дипломна работа. А трети да имат възможността да купят мечтаната от тях кола, телефон или друга техника за дома.

След 11 август 2019, за Близнаците настъпва един малко по-труден период. По-степенно могат да се появят затруднения в партньорствата и брака, да се активират конкуренцията и опонентите срещу тях. Възможни са грижи около техните племенници или при второто им дете (ако имат такова). Ако са обществени или политически личности, ще получават нападки от различни заинтересовани страни, с цел да ги отстранят или злепоставят, от което да последват провали.

На едно по-обикновено житейско ниво Близнаците трябва да се стремят към стабилност във взаимоотноше¬нията с брачния партньор през втората половина на годината. Сатурн може да подложи на изпитание връзките им и ако те или брака са нестабилни, могат да последват разочарования и раздели. Сатурн изисква поемане на отговорност и дисциплина. При здравите връзки може да се появи желанието да придобият още по-голяма сплотеност и да поемат отговорността за дълго отлаганите "окови" на брака през първата половина на 2019 година.

През втората половина на 2019 година са възможни промени на работата, смяна на началника и всякакви други кризисни ситуации, свързани с тяхната репутация или бизнес. Необходимо е да внимават за проблеми в бизнеса си, за конфликти и уронване на авторитета им на работното място или в публичното пространство, ако са обществени личности. Дори и да не стигнат до крайности, трябва да променят нещо в бизнеса си, или в кариерен аспект. Всеки опит за противодействие може да има по-тежък отпечатък, затова трябва да бъдат психически готови за промени. Те по природа са адаптивни и ако са по-предпазливи, ще могат да ,,излязат сухи от водата".

Това, което могат да направят, е финализиране на проекти. Възможна е появата на деца в семейството, приключване на важен етап от развитието на техните деца в рамките на месец - два. Младите Близнаци трябва да бъдат по-постоянни в отношенията си с човек, когото харесват или обичат, ако искат да запазят любовта му.

От 13 септември 2019 родените между 10 и 12 юни ще изживеят интересни моменти. Най-точните им проявления може да се види в личния хороскоп на всеки човек, но при общите прогнози акцентът ще пада върху темите за дома, семейството и личния живот на всеки отделен пред¬ставител. От 13 септември 2019 може да се направи заявка за ново начало и промени в личния им живот. При някои от тях може да има промени на дома и местоживеенето, покупко-продажби на недвижимо имущество, получаване на наследство, разширения на дома или увеличаване броя на членовете на семейството през следващите месеци.

От 28 септември 2019 година започва приключване на даден процес, на започнатите начинания, обществена дейност или приятелства на по-ранен етап, сега могат да бъдат завършени. Някои приятелства могат да преминат на по-друго ниво - например, от приятелски в интимни. Някои от Близнаците, които активно участват в обществения живот, ще поемат повече отговорности в организацията или политическата партия, в която работят или членуват. Ако там са се натрупали много проблеми, могат да вземат решение да я напуснат завинаги.


Критични периоди през 2019 година за Близнаците:

Между 12 януари и 19 февруари 2019 година се очакват по-напрегнати дни.

В този период от време те трябва да са готови за активиране и разрешаване на вaжни житейски задачи и проблеми. При такъв аспект хората стават по-самоуверени, по-активни и борбени, но и по-неспокойни. В същото време Марс може да активира и склонност към прекален риск, което от своя страна да създаде проблеми и бъде предпоставка за инциденти. Енергията трябва да бъде правилно използвана, за да бъдат и резултатите от този период положителни. Не трябва да се прибързва в действията, както и да се предприема твърде голям риск за каквото и да било начинание. Хората се изявяват много по-динамично в своята сфера, демонстрират сила и умения. Повишава се и либидото. В здравословен аспект уязвими са белите дробове и бронхите от възпалителни процеси, а ръцете от изгаряния. Излизайте често на чист въздух, проветрявайте редовно помещенията, но и се пазете от простуди. Близ¬наците са любители на високите скорости и поради тази причина нашият съвет към тях е да бъдат по-предпазливи и концентрирани при шофиране в този период. Не предпри¬емайте рисковани изпреварвания и преди да тръгнете на дълъг път, направете обстоен преглед на автомобила си.

Между 25 септември и 12 ноември основният акцент и приоритети през периода, за всеки представител на знака Близнаци, са неговият личен свят и личен живот. Желанието за задо¬воляване на личните нужди в такъв период е силен и ако не срещат разбиране, могат да възникнат конфликти в семейството и с родителите, да се наложи да се погрижат за здравето на родител, да предприемат промяна на дома или местоживеенето, както и уреждането на имуществени въпроси. Трябва да бъдат взети предпазни мерки за обири или пожари в дома. Ако предприемат ремонтни дейности, вниманието им трябва да е повишено за травми, особено на ръцете - ключиците, лопатките, костите на предмиш-ницата, на раменете и на китките. Не бива да се забравя, че през този период могат да се радват и на съществени придобивки и положителни промени в дома. Каквото и да им предостави съдбата като изпитание, в крайна сметка всичко ще бъде за добро.

Близнаците ще се изявяват много успешно в работата си, нови постъпления от успешни сделки.

Близнаци е въздушен, подвижен мъжки знак.

Девизът на родените под знака Близнаци е ,,Аз знам".

Цветът на Близнаците е жълтият, а камъните - ахат, топаз, котешко око.

Този зодиакален знак е управляван от Меркурий  планетата на комуникациите и интелекта.

Грифът на този знак, както И на останалите въздушни знаци, е двоен.

Представен е от римското число две, което ни напомня за съвкупността между духовния и материалния свят - двете естествени начала във всеки от нас.

Плюсове и минуси на Близнаци

Плюсове:
+ Общителен, лесно намира общ език с хората.
+ Енергичен.
+ Креативен и изобретателен.
+ Има гъвкав пъргав ум.
+ Артистичен.
Минуси:
- Има променлив характер.
- Зависим от мнението на другите.
- Бърборковци.
- Не знаят как да  пазят тайни.
- Често нарушават обещания.

Представителите на този въздушен знак са общителни и много бързо възприемат новите идеи и информацията. Лесно намират пътека към всеки и завързват бързо разговор. Те са динамични, с бързи реакции и с тях се общува лесно, стига да успеете да възбудите тяхното любопитство. Ненавиждат скуката и еднообразието. Експериментатори са, искат да опитат от всичко. Учат бързо и с лекота, притежават големи запаси от информация. Не се привързват завинаги към едно нещо или към някого. Всичко ново и неизвестно за тях е изключително интересно. Те много по-бързо се отегчават дори от Овните, когато нещата придобият рутинен характер. Това се дължи на чувстви­телната им нервна система, затова трябва да изразходват правилно енергията си, ако искат да не си създадат здраво­словни проблеми. Когато мислят и действат хаотично, живеят твърде забързано и натрупат напрежение, това маже да доведе до проблеми със съня им, раздразнителност и невъзможност да релаксират. Почивката и разходките на чист въздух за тях са задължителни и имат положително въздействие върху тях.

Близнаците никога не правят планове за далечното бъдеще. Не са добри стратези и трудно възприемат нещата, които са далеч от техните разбирания и реалността тук  и сега. Притежават едно много ценно качество обаче - успяват да уловят всичко, което се случва около тях и мислят логично. Много са наблюдателни и възприемчиви, но са разпилени. Могат да прекарат часове наред в разговори по телефона, защото държат да са информирани за всичко и всеки. Затова обичат да четат книги, да гледат телевизия, да слушат радио. Харесва им да правят няколко неща едновременно, дори могат да работят на поне две места. Имат ,,къса памет" за емоционалните преживявания и тревоги в миналото и никога не възприемат нищо лично. Тяхното непостоянство и повърхностност създава затруднения в личните отношения, тъй като в желанието си за разнообразие, те не се задълбочават и в чувствата си. Дълбоките емоции и чувства ги плашат. За тях е важно общуването и разбирателството. Държат да имат свобода, а ограниченията ги смазват. Ако паpтньорите им са достатъчно интелигентни, проявяват разбиране за техните нужди и им дават свобода, с тях се живее лесно. Имат приятно чувство за хумор и са много забавни. Винаги са пълни с идеи и успяват да събудят интереса на всеки в обкръжението си, включително и на началниците. Много са завладяващи и привличат вниманието върху себе си с приятните си маниери и начин на общуване. Освен това са адаптивни и бързо се приспособяват.

И мъжете и жените Близнаци са трудни за завладяване. Чувствата им рядко са задълбочени и понякога преминават толкова бързо, както и са се зародили. Някои от представителите са склонни в младостта често да сменяr партньорите си и дори да имат минимум две паралелни връзки. Запомнете едно - Близнаците са верни в любовта и брака до момента, в който зaгyбят интереса си към вас. Трудно се поддържа непрестанен интерес у някого и е из­морително, което става повод за проблеми във връзките им. Близнаците сменяват всичко и всеки с лекота, когато не представляват вече интерес за тях. Повечето от тях се развеждат поне веднъж в живота си. За някои хора се каз­ва, че ,,любовта им преминава през стомаха", а за Близна­ци може да се каже, че любовта им преминава през ума. Ако по време на любовни ласки или по телефона им казвате приятни възбуждащи думички, това разпалва страстта им още повече.

Управителят на Близнаци - Меркурий, в древността е наричан "Посланикът на боговете". Затова и ролята на Близнаците на този свят е да бъдат посланици между хората. Меркурий е изобразяван с крилат шлем и крилати сан­дали. Той бил най-бъроподвижния бог и можел за миг да се озове на другия край на Земята. В древногръцката митология е известен като Хермес - бог на търговията, ин­формацията, науката и занаятчийството. Затова Близнаци­те са ценни със своя блестящ ум и неоспорими качества да преговарят и търгуват. Меркурий се свързва с интелекта, представя начина на мислене и изразяване, затова често измежду тези представители се раждат добри учители, търговци, оратори и писатели. Други сфери, които привличат Близнаците, са науката и техниката, всички средства за масова информация и комуникация, съобщенията, транспорта, образованието, разпространението на книги и т.н. Когато Меркурий в рождения хороскоп на човека е неблагоприятно поставен по знак и аспекти, особено с Нептун, тогава човек може да бъде много разсеян, да възникнат умствени затруднения или психични разстройства. В медицинската астрология Меркурий управлява говора и ръцете, затова измежду представителите на този знак се раждат много умели измамници и изпечени крадци. Ако, обаче, Меркурий е добре поставен по знак и с добри аспекти, няма по-умен, чаровен и интересен събеседник от Близнаците, които запазват своя младежки дух до дълбока старост.

През 2019 ще получат неочаквана подкрепа от нужните хора в най-неочакваните за тях моменти.Ще имат приятна изненада, която ще промени живота им.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...