Реклама


Сряда, 10 Октомври 2018г. 13:03ч.

Телец 2019 годишен хороскоп

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

Годишни хороскопи на Телец за 2019 година

Какво очаква Телецът през 2019 година?

Телецът се втурва в бизнес с недвижими имоти през 2019

Какво да очакват от 2019 година представителите на този земен знак? Първата половина от годината ще бъде по-трудна за Телците. Важно условие за хармония и ус­пех е да не предприемат какъвто и да било риск, да не бъ­дат прекалени оптимисти и да не се стремят да постигнат нещо на всяка цена през първата половина от 2019 година. Юпитер в Лъв прави неблагоприятен аспект към знака Те­лец през първата половина на годината и може да им доне­се затруднения или загуби в бизнеса, грижи в семейството, морално-етични конфликти или разрешаването на юриди­чески спорове. Ако не сложат граница и не бъдат умерени, могат да увредят и здравето си. Всякакви нови начинания и важни дейности е добре да планират за времето след 11 aвrycт, когато плaнeтaтa на късмета и растежа Юпитер ще прави хармонични аспекти към знака Телец. Това са знаци от един и същи елемент - земният. И те си влияят по положителен начин.

Сатурн - плaнeтaтa на отговорностите и кармата, на моменти ще им създава допълнитeлен дискомфорт. Те­лците обичат сигypността и стабилността. Не им е присъ­ща импулсивността и бавно се настройват към промените. Телците ще чувстват напрежение в живота на моменти и ще се налага при определени обстоятелства да променят нещо от своите цели или навици, да се приспособят към новите изисквания на времето или към хора, от които зависят. За тях всяка про­мяна е неприятен момент, защото Телецът е неподвижен знак и представителите му са по-трудно приспособими. Сатурн попада в 8-ми базисен дом на Телците. 8-ми дом е управляван от планетата Плyroн - планeтa на трансфор­мацията. Този дом има отношение към чуждите средства и емоционална подкрепа. През първата половина на годи­ната ще им липсва сериозна подкрепа във важни за тях моменти. Периодът не е благоприятен за големи капитало­вложения и скъпи покупки. Трябва да бъдат по-умерени с финансите. Ако в семейството има неуредени имуществе­ни дела, то тази година могат да бъдат разрешени, а някои от Телците да получат дори наследство.

След 12 aвrycт 2019 година въздухът около тях постепенно ще се разведри и животът им ще стане малко по-ле­сен през втората половина от годината.Постепенно и късметът ще се възвър­не, а делата и изявите им ще бъдат все по-успешни.

От 20 март 2019 е начало на нов цикъл от живота и развитието на човека, на нашите желания и цели, груповите и обществени взаимоотношения, спечеленото от кариерата или бизнеса, нашите приятели и любовта, която отдаваме на хората. Новото, което може да се поя­ви в живота на Телците, са нови идеи и цели за развитие, внезапни раздели с приятели и зараждане на нови прия­телства. Някои от Телците могат да получат допълнител­но зaплащане или повишение на зaплатата в работата си, други - да се радват на по-добри приходи от бизнеса си, а трети - да започнат активна обществено-политическа дейност или партньорска работа с някаква организация. Периодът макар и с малко затруднения до 12 aвrycт, ще бъде с положително развитие през втората половина от годината.

На 4 април 2019 може да завършат важен рабо­тен проект, да приключат договорни отношения с наемате­ли за отдадено, или наето под наем имущество. Ако сте работодател, може да се наложи съществена реорганизация във фирмата, или съкращение на служители. Много често хората решават да напуснат настоящата си работа, защото са неудовлетворени. По-добре да не правите резки промени в този период.

Критични периоди през 2019 година за Телците:

Между 1 и 12 януари 2019 Телците трябва да са по-внимателни. През месец януари 2019 година ще носи повече предизвикателства в ежедневието на родените през месец май Телци..

През този период е препоръчително за представители­те на този земен знак да не влизат в конфликти, както с паpтньорите си, било то интимни или бизнес паpтньори, така и с началници, други висшестоящи лица и контролни органи. Ще се чувстват по-ентусиазирани от обикновено и ще имат сили и желание да се борят за всяко нещо, за което считат, че са прави. Трябва да избягват прекален риск в каквото и да било и да се стремят към толерантност спря­мо xopcrra в обкръжението си. Не е изключено. точно в този период да сменят началника на работното им място. За да избегнат негативното влияние на Марс, трябва да работят отговорно и качествено, да не дейcтват прибързвно, да се грижат за близките си, да се предпазват от травми и нара­нявания.

Между 31 март и 11 май 2019 настъпва период, който обещава задвижване на темпото в ежедневието на Телците. Телецът обикновено не е от най­-активните и инициативните, но за сметка на това е изклю­чително силен и издръжлив физически. Когато Марс е в знака на Слънцето, хората стават много по-смели, самоу­верени и предприемчиви. Това е много благоприятен пе­риод за действие във всякаква насока, но когато е замесен Марс, винаги трябва да имаме едно наум. Телецът обича охолството и е склонен към презадоволяване. Той е лакомникът на Зодиака.

Между 9 август и 5 септември 2019 година ще отдели повече време за личния си живот. Телците по-трудно се разбират с родените под знаците Лъв, Скорпион и Водолей. Разбира се, когато се прави подробен анализ за съвместимост било между се­мейни и влюбени двойки, между деца и родители, както между колеги и работодател, се разглежда разположение­то и аспектите на всички родени планети и асцендента, а не само на Слънцето. Това, което трябва да знаят представителите на този знак за периода е, че вниманието им трябва да бъде насочено към личният им живот, към дома и семейството. Може да предприемат ремонт в дома си, да строят, да купуват или продават недвижимо имущество, да се преместят да живеят в друг дом или държава. Трябва да бъдат предпазливи за конфликти, за пожар или обир в дома. А ако предприемат ремонт или строителство, се изисква повишено внимание за травми или инциденти. Ако някой от родителите се нуждае от подкрепа или грижа за здравето, това положение може да внесе повече стрес в ежедневието им, обърквайки личните им планове. Но няма как, една от 10-те Божи заповеди глааси:" Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята!"

Като цяло 2019 година ще бъде много добра за Телците. Те спокойно могат да започват нова работа, нов бизнес, защото ги очаква постъпления от пари. Здравето ще бъде добро, не се пренапрягайте. Любовта ще има ново развитие в положителен аспект. Възможни са сключването на нови бракове.

Телецът е неподвижен, земен, женски знак

Девизът им е ,,Аз притежавам".

Цветът, който им носи късмет, е зеленият, а камъкът - смарагд.

Плюсове и минуси на Телец

Плюсове:

+ Устойчиви в постигането на целите.

+Работи здраво.

+ Замислен.

+ Един добър семеен мъж.

+ Ярко изразено желание за справедливост.

Минуси:

- Инат

- Много инат!

- Репресивен.

- Отмъстителен.

- И още веднъж инат ...

Представителите на този зодиакален знак са под управлението на планетата Вене­ра - планетата на изкуството, естетиката, хармонията и любовта. Знакът Везни също е под управлението на Вене­ра, но между тях има разлика. Телците са търпеливи, по­стоянни и предпaзливи. Може безкрайно да изпитвате търпението на Телеца, но внимавайте! Разгневите ли го може да срине и помете всичко и всеки по пътя си. Това, към което се стремят, е емоционална и материална стабилност. При тях много ярко се проявява чувството за граница. Те разделят света на ,,мое и твое". Живеят на принципа "око да види, ръка да пипне". Едва когато получат емоцио­нално удовлетворение и се докоснат до това, което притежават, могат да се почувстват стабилни, здраво стъпили на земята. Когато един Телец е възприел нещо като свое, много трудно би се разделил с него. Ако гледат и на лю­бимите си хора като на свое притежание, това собствени­ческо чувство би могло да доведе до сериозни проблеми в техните връзки и взаимоотношения.

Телецът има нюх за печелене на пари. Парите са сериозен стимул в живота му, движеща сила за всичките му дела. Мъжете Телци се стремят да вземат от живота всички земни блага и наслаждения. Притежават огромен запас от жизнена енергия и невероятно упорство, което им помага да постигнат рано или късно всяка своя цел. Те са много трудолюбиви и издръжливи на натоварване, включително и на физическо. Когато поемат ангажимент или започнат нещо, винаги довършват всичко докрай, въпреки че може да не са от най-бързите. За тях е важно работата да бъде свършена качествено. .

Преди да сключат брак мъжете от този зодиакален знак са склонни да имат много партньорки. Те са чувствени и обичат ласките. В секса са нежни и издръжливи. Стремят се да задоволят желанията на партньора си. В брака стават по-скоро консервативни и трудно променят каквото и да било. Разводите при тях са рядкост. Но ако доверието им бъде изгубено, възстановяването на отношенията е почти невъзможно. Това е валидно и за жените, родени под този знак. Мъжете Телци са чудесни бащи. За да бъдат щаст­ливи в семейството и брака, им е необходим партньор, с когото да имат сходни ценности и да се съчетават хармонично в интимен план. Те обичат красотата и я създават - всичко, което правят, трябва да има материална форма. Обичат живота и притежават невероятен запас от енергия. В работата си са избирателни и са крайно субективни във всичко, което касае човешките взаимоотношения и пре­живявания.

Телците си имат и негативни черти в характера, както всеки човек. Те, например, никога няма да направят пър­ва крачка към сдобряване, ако са наранени или обидени. Няма друг зодиакален знак, който да е така упорит и неот­стъпчив. Трудно променят взето решение и са им нужни важни доводи и сериозни аргументи, за да склонят към промяна в мнението или решението.

Жените Телци по принцип са добри майки и отлични домакини. Притежават рационално мислене и земен поглед върху живота. Повечето от тях умеят да готвят добре и се стремят да удовлетворяват желанията на децата и партньорите си. Верни и лоялни са към семейството и приятелите. Представителите и на двата пола обичат добре приготвената на вкус и на външен вид храна. Но не бива да прекаляват с количеството, тъй като са предразпо­ложени към наднормено тегло.

Професиите, от които най-често са привлечени Те­лците, са: финансисти, бижутери, социални работници, брачни и други консултанти. В зряла възраст могат да при­тежават и семеен бизнес. Между тях много често се сре­щат хора на изкуството - aктьори, скулптори, музиканти, певци, поети, танцьори, художници. Притежават невероятен усет за цветовете. Тъй като Венера прави Тeлцитe ако не красиви външно, то чаровни, от тях излизат чудесни моделиери, рекламни или финансови агенти. А готвачите и сладкарите, родени под този знак, са ненадминати по своята прецизност на работа, по вкусовите и естетически качества на изработеното от техните ръце.

Радвайте се, 2019 ще ви направи много щастливи!

Login to post comments
 

Рекламни

loading...