Реклама


"Завинаги": Есма припада, за да манипулира близките си

Оценете статията
(0 гласа)

Сюрея се качва в стаята на Есма я предупреждава, че след като детето се роди, няма да допусне да бъде унижавана пред него. Сюрея излиза от стаята на Есма, но чува шум от падане и когато се връща, открива Есма в безсъзнание на пода. Сюрея повиква Фарук на помощ и Есма е откарана в болницата.

Есма признава пред лекаря си Ибрахим че симулирала припадък и го моли да заблуди синовете и, че стресът се отразило негативно върху здравето и. Ибрахим изпълнява молбата и и ги предупреждава да се грижа за спокойствието на майка си. Фарук благодари на Сюрея, че е спасил майка му, като е открила навреме.

Есма се завръща от болницата придружен от синовете си. Фикрет и Ипек се прибират във вилата. Фикрет обещава на Ипек, че повече няма да я докосне. Сюрея споделя с леля си, че Есма е изгубила съзнание, заради предупреждението, което й е отправила. Сенем съветва племенницата си да изпревари Есма и сама да разкаже на Фарук за конфликта си с нея. Гюлистан дочува разговора им, но Ипек я забелязва пред вратата на Сюрея и я заплашва, че ще издаде пред Есма, че е подслушвала. Гюлистан й разказва, че Есма е получила сърдечен пристъп, заради Сюрея. Пред Фарук Есма благодари на Сюрея, че я е открила, но когато остават насаме, разкрива, че се е престорила на болна. Предупреждаваш Сюрея, че детето и ще живее в имението, Независимо дали тя ще остана в него.

Емир синът на Бегюм не желае да отиде в училището в Бурса, като не познава никого там. Ипек подхвърля пред Фикрет, че Есма е получила сърдечен пристъп, защото Сюрея е влязла в конфликт с нея. Дженгис съобщава на Фарук, че участъкът за строеж на автогарата е продаден на Бедир Узун. Акиф се среща с Бедир, който е поставено лице на Адем, съобщава на Фарук че парцелът може да се закупи само на двойно по-висока цена. Фикрет обвинява Фарук за провала на проекта и двамата влизат в конфликт. Акиф прекратява физическата схватка помежду им. Фикрет разкрива пред Фарук, че Сюрея е обявила война на майка им. Есма Изпраща Гюлистан в Истанбул, за да се срещне със специалист по асистирана репродукция.


Сюрея заварва Адем в сградата, която Дилара е наела за училището. Дилара премълчава, че Адем ще й помага финансово в начинанието. Сюрея се държи хладно и след като си тръгва припомня на Дилара, че е предупредила да не общува с него. Дилара упрекваш Сюрея, че е изцяло се е живяла в образа на снаха на семейство Боран и е забравила мечтите си за музикално училище. Мустафа уведомяваш Сюрея, че Фарук го е изпратил да откара до езерото, където я очаква. Каймет посещава Рейхан и я предупреждава да не започва война с фамилията Боран.

Източник: "ТвСага"

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...