Реклама


"Свободен дух": От ревността никой не може да избяга

Оценете статията
(0 гласа)

Санем дочува разговор на Арзу с нейна приятелка и узнава, че снимките за рекламата са само предлог Арзу да бъде близо до Джан с надеждата да започнат връзка. В края на снимачния ден Арзу нарежда на Санем да ѝ направи сок от зеленчуци. Санем си спомня, че Арзу има алергия от ягоди и слага няколко в сока ѝ. Арзу получава алергичен пристъп, а Джан се досеща, че Санем е виновна, и ѝ намеква, че знае за проявената ревност към него.

Лейля узнава, че баща ѝ е продал магазина. Ниската цена я учудва много.

След снимките Санем и Арзу напускат дома на Джан.

Нихат кани Али в дома си, за да му върне парите от дълга. Той се отбива, но отказва да вземе пари. Санем се завръща по време на спора им и Али настоява Нихат да я разпита за дълга му. Санем признава, че тя го е изплатила.

Лейля и Санем настояват Нихат да откупи обратно магазина.

На следващия ден Санем прави опит да се извини на Джан, но той я прекъсва с думите, че ще говорят само по работа.

Джан узнава, че в агенцията ще пристигнат представители на голяма козметична фирма, която търси партньор в Турция. Те трябва да отговарят на определени изисквания и фирмата поръчител ще ги оценява. Джан нарежда на Лейля да внимава, защото тайният агент на Айлин във фирмата му би се възползвал от ситуацията.


Емре нарежда на Санем да е внимателна и да не допуска Джан да получи поръчката.

Нихат и Мевкюбе не успяват да откупят магазина, тъй като новият собственик им предлага три пъти по-висока цена. Музафер обещава да им помогне. Среща се с Айхан и ѝ признава, че има много имоти, но са на името на майка му.

Айсел категорично отказва да даде пари на Музафер, за да спаси магазина на Нихат.

Източник: ТВ Сага

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...