Реклама


"Свободен дух": Джан е сигурен, че е намерил жената на живота си, но какво ли мисли тя по въпроса?

Оценете статията
(0 гласа)

Айлин прави всичко, за да задържи Емре в живота си.Мевкюбе и младежите готвят за екипа на рекламната агенция. Айлин търси Полен и я кани да нощува в гората.Лейля се прибира у дома. Мевкюбе моментално осъществява контрол над Санем.

През нощта Джанем и новата му слабост се срещат на брега на морето, без да подозират, че Музафер е по петите им. Айхан се опитва да го спре.Влюбените прекарват нощта, прегърнати под одеалото на звездите.

На сутринта семейството на Санем пристига на снимачната площадка, за да ги нахрани. Полен и Айлин също са там. Съперницата на Санем от „Свободен дух” се опитва да „вразуми” Джан. Твърди, че новата му слабост не му подхожда и само ще разбие сърцето на момичето от квартала. Санем ги подслушва и не чува, че Джан за пореден път отхвърля Полен.

Натрапницата не се предава. Демонстрира близост пред Санем, която е решена да се бори за сърцето на фотографа. Полен има рожден ден.

ДжейДжей изпада в криза и прави емоционално признание в любов на Айхан. Реакцията й му дава надежда. Родителите на Санем предполагат за чувствата й към Джан. Мевкюбе се опитва да говори с дъщеря си.

Не всички са така щастливи в „Свободен дух”. Лейля се вълнува от предстоящата вечеря с Емре. Приготвя се и го чака дълго. Той обаче е в леглото с Айлин. Лейля се разплаква от обида. Този, който я теши отново е Осман.

Санем завлича Джей Джей в дома на Джан, за да помогне на партито в чест на Полен. Двете си устройват турнир по стрелба с арбалет. Вечерта на партито Санем разбира, че съперницата й няма да си отиде. Тя е огорчена и не отива на купона. Джан я открива в киносалона. Санем разбира, че фотографът е нейният албатрос и двамата се целуват.

След като си тръгва, Джан се обажда на баща си, за да го зарадва. Казва му, че е открил своята жена-мечта. В същото време Санем споделя щастието си с Осман, но той я предупреждава, че тайните й може да провалят връзката й.

На другия ден Осман се оказва любимата звезда на рекламодателите. Джан се заема лично със снимането на видеото. Айхан разбива сърцето на Джей Джей. Джан се държи студено със Санем.


Айлин отива в компанията на приятеля си. Лейля не я пуска при него и това й спечелва враг. Санем счупва от притеснение фотоапарата на Джан. Той не й се скарва. Гюлиз показва симпатията си към Осман по време на снимките.

Джан води Санем на разходка в гората. Споделя й различни неща за детството си и я изненадва с романтична вечеря.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...