Реклама


"Завинаги": Сюрея- Фарук, какво правиш при Бегюм?

Оценете статията
(0 гласа)

Врагът на семейство Боран от „Завинаги” попада в ареста, но от там съобщава ужасна вест на Есма

В имението от „Завинаги” всички чакат новини за Мурат. Баде се моли за младежът, провалил живота й. Есма иска да е до пострадалия си син. Фарук остава в болницата, където Бегюм му оказва подкрепа. Тя трябва обаче да отстъпи, когато Сюрея пристига, за да е до мъжа си.

Мурат отваря очи. Щастлив е, че е събрал семейството. Брат му го лъже, че не знае какви са последствията от катастрофата. Лекарят съобщава, че подозренията му се потвърждават – младежът е парализиран. Не се знае кога и дали ще проходи.

Сюрея събира семейството и принуждава Фарук да се прибере в имението. Есма и братята се опитват да окуражат Мурат. Фарук предупреждава майка си да спре с намесата в живота им.

Най-големият Боран отива да види Бегюм. Фарук вижда любовното гнездо от младостта си и си спомня преживяното. Двамата разглеждат бебешките снимки на сина си и разговарят за миналото. През това време на вратата звъни Сюрея.

Младата жена е изумена от присъствието на мъжа си в дома на лекарката си. Бегюм измисля правдиво оправдание, което да не разстрои съперницата й. Мурат преживява истинска криза, защото се чувства безсилен.

Лекарката разказва на съперницата си в „Завинаги” драмата, която изживява, защото се налага да крие болестта от сина си. Сюрея я подкрепя и се опитва да й помогне. Емир пресреща баща си и жена му. Получава разрешение от майка си да прекара време с тях.

Фарук води семейството си в лунапарк. Сюрея страда за Бегюм, защото е уверена, че бащата на сина й е подлец. Преди ифтар, Есма полъчва да й леят куршум срещу уроки. В оловото разчитат, че в семейството има враг – с тъмни коси. Думите започват да притесняват силно Ипек.


Есма разбира, че врагът й е я е дебнал с години, за да получи възможност да я нарани. Той е част от семейството, но и не е. Ипек вижда снимката на покойния си свекър, който носи същия костюм, какъвто е видяла в дома на Адем.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
Login to post comments
 

Рекламни

loading...