Реклама


"Завинаги" спира на 13 декември, вижте, какво ще се случи в последния епизод за 2019

Оценете статията
(0 гласа)

Врагът на семейство Боран от „Завинаги” попада в ареста, но от там съобщава ужасна вест на Есма

В имението от „Завинаги” всички чакат новини за Мурат. Баде се моли за младежът, провалил живота й. Есма иска да е до пострадалия си син. Фарук остава в болницата, където Бегюм му оказва подкрепа. Тя трябва обаче да отстъпи, когато Сюрея пристига, за да е до мъжа си.

Мурат отваря очи. Щастлив е, че е събрал семейството. Брат му го лъже, че не знае какви са последствията от катастрофата. Лекарят съобщава, че подозренията му се потвърждават – младежът е парализиран. Не се знае кога и дали ще проходи.

Сюрея събира семейството и принуждава Фарук да се прибере в имението. Есма и братята се опитват да окуражат Мурат. Фарук предупреждава майка си да спре с намесата в живота им.

Най-големият Боран отива да види Бегюм. Фарук вижда любовното гнездо от младостта си и си спомня преживяното. Двамата разглеждат бебешките снимки на сина си и разговарят за миналото. През това време на вратата звъни Сюрея.

Младата жена е изумена от присъствието на мъжа си в дома на лекарката си. Бегюм измисля правдиво оправдание, което да не разстрои съперницата й. Мурат преживява истинска криза, защото се чувства безсилен.

Лекарката разказва на съперницата си в „Завинаги” драмата, която изживява, защото се налага да крие болестта от сина си. Сюрея я подкрепя и се опитва да й помогне. Емир пресреща баща си и жена му. Получава разрешение от майка си да прекара време с тях.

Фарук води семейството си в лунапарк. Сюрея страда за Бегюм, защото е уверена, че бащата на сина й е подлец. Преди ифтар, Есма полъчва да й леят куршум срещу уроки. В оловото разчитат, че в семейството има враг – с тъмни коси. Думите започват да притесняват силно Ипек.

Есма разбира, че врагът й е я е дебнал с години, за да получи възможност да я нарани. Той е част от семейството, но и не е. Ипек вижда снимката на покойния си свекър, който носи същия костюм, какъвто е видяла в дома на Адем.

Есма прегръща за първи път внука си и го кани на ифтар. Ипек разговаря тайно с Фарук. Разказва му, че мъжът й е таен съдружник на Адем. Есма разказва на внука си за обичаите. Ипек използва момента, за да злепостави Сюрея пред мъжа й като разказва, че Адем има дял в музикалната й школа.

Врагът на семейството дава нови надежди на Дилара. Баде отива да посети Мурат. Думите й отрезвяват капризния болен. Фарук разпитва Сюрея за школата. Разкрива й, че Дилара е взела не заем, а пари от Адем. Сюрея се разгневява силно.

Есма става все по-близка с внука си. Сюрея вдига скандал на приятелката си пред очите на Фарук. Той разбира, че жена му е неумолима при предателство. На другата сутрин изненадва Сюрея с романтичен жест, който огорчава Ипек.

Фарук изпраща Акиф да следи брат му. Мурат прави роднините си щастливи с намерение да се бори за здравето си. Есма гони приятелката му. Мурат освобождава Зейнеп от ангажимента си към него, след като разбира, че тя иска да се състезава.

За съжаление амниоцентезата установява, че бебето на Сюрея е със Синдром на Едуардс. Генната мутация го обрича на труден и сложен живот, но певицата иска да задържи бебето си. За първи път Есма подкрепя снаха си.

Фикрет изживява тежко затъването на брат си в сивата икономика. Ипек предизвиква гнева на Сюрея с любопитството си. Бегюм вижда с очите си колко прекрасна майка би била съперницата й за Емир.


Мурат се завръща у дома. Полицаите прекъсват контрабандата, в която са замесени Фатих и Адем. Незаконният син кани Дилара на вечеря при майка си. Рейхан е развълнувана да посрещне кандидат-снаха си. Полицаи отвеждат Адем. Фарук го заплашва в полицията. Есма отива да види врага на децата си. Адем разкрива тайната си пред нея.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...