Реклама


"Завинаги": Защо косата на Йозджан Дениз побелява във Втори сезон

Оценете статията
(0 гласа)

Въпреки че в Турция е изключително известна, до преди „Завинаги“ у нас сме гледали Аслъ Енвер единствено като Мине в успешната турска тийн-мелодрама Мечтатели. В новия сериал тя е Сюрея музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сюрея има по-съвременни разбирания за живота. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, има четирима сина, но вниманието ѝ е насочено най-вече към първородния й Фарук. За нея е важно синът ѝ да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сюрея и Фарук е по-силна и той ѝ предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сюрея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му Есма Боран ( в ролята на която се превъплъщава актрисата-ветеран Ипек Билгин) и там, в имението им в Бурса, обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме непозната девойка. Сюрея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Ще се изправи ли Сюрея срещу тоталния матриархат?! Ще издам само, че във втория сезон на сериала Завинаги известен в Турция и по света с името Истанбулска невеста отношенията между снаха и свекърва коренно ще се променят. Пак във втория сезон на поредицата актьорът Йозджан Денез, който от години насам се боядисва, остава с естествената си прошарена коса. Изисква го и ролята му косата му побелява, след като любимата му Сюрия го напуска. Актьорът остава с естествения си цвят до края на поредицата, а със съпругата си ще е разделен само за известно време.


Актрисата е родена в Лондон

Аслъ и брат й са родени в Лондон, тъй като майка им е учила в тамошния университет по текстил и се омъжва за свой сънародник турски емигрант. Точно когато бях на 12 години и се преместихме окончателно в Турция. Общо взето детството ми премина главно в Лондон споделя актрисата, която в началните класове на училище мечтае да стане певица и горещо се интересува от музика.

loading...

Източник: в.Труд

Login to post comments
 

Рекламни

loading...