Реклама


Аслъ Енвер наистина пее в сериала "Завинаги"

Оценете статията
(0 гласа)

Актрисата Аслъ Енвер  разказва пред журналисти за работата си в сериала „Завинаги“.

-Изживявате много силна любов с Фарук. Изглеждате много влюбени, нали?

Да. Ода на любовта!

-Казахте, че не можете да гледате новия сезон на поредицата, но обикновено гледате епизодите с интерес?

Да, така е. Но това отнема много време. Гледам кратки видеоклипове, понякога режисьорката Зейнеп Тан казва: „Продължавайте, все така, всичко е наред и ние й вярваме.“

-Вие сте двама несъвместими индивиди с Фарук ...

Да, историята има нужда от това, един мъж със семейство, държащо на традициите от Бурса,  и от едно по-енергично момиче, което изгражда живота си, като прави  различни вокални изпълнения в Истанбул.

-Аслъ, Вие за първи път пяхте в „Гласът на Турция“, след това в поредицата „Завинаги“ и ние станахме свидетели на  красивия Ви глас. Имате ли мечта в музиката, която искате да изпълните?

Честно казано, нямам такава мечта. Музиката за мен в момента е бизнес. Ако е необходимо,  моята героиня да пее, ще пея, но  не мога да кажа, че предпочитам да пея сама у дома.

Ако можете да пеете и да танцувате, както и да свирите, това е плюс ... Ако трябва да пея и танцувам в някой проект, ще го направя за работата. Обичам да се напъвам. Мога да кажа, че основната причина, за която обичам сериала „Завинаги“, са нашите актьори и режисьори, Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош. Но най-поразителното за мен във „Завинаги“е, че Сюрея се влюбва и живее свободен живот; заминава за Бурса и започва нов живот, само  заради любовта ... Тя се опита да не бъде пасивна в къщата на съпруга си. Мога да кажа, че пеенето на героинята ми идва от моето сърцето

-За снимките на „Завинаги“ често пътувате по линията Истанбул-Бурса. Последните Ви снимки, обаче беше в Прага. Как минаха дните в Прага?

Прага е красив град. Но е много студено. Хубаво ще бъде да започнем да се снимаме на друго място, след като сезонът приключи.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...