Реклама


"Черна роза": Жестокостта е в пълна сила

Оценете статията
(1 vote)

 

Фърат признава и трезвен чувствата си пред Ебру в „Черна роза”, тя е обсебена от тайната, която се крие в писмото на Нарин

Всъщност Ебру не чува признанието, което Фърат й направи в предишния епизод на „Черна роза”. Баран чупи чаша и тя отива да го види. Фърат й показва билетите, които не е посмял да използва. Тя си мисли, че той се страхува да види дъщеря си.

Нарин вдига скандал на Ебру, защото си мисли, че иска да завърти главата на брат й. Заплашва я, че ще я убие, ако нарани Фърат. На другата сутрин се оплаква на свекърва си, Кадрие за пореден път защитава съперницата й.

Йозлем използва момента да се оплаче от мъжа си. Кадрие не иска любовницата на Кендал в семейството. Ада притиска майка си да не вижда повече Фърат, за да докаже лоялността към баща им и семейството им.

Кендал довежда Сибел в дома си. Заплашва да напусне дома си, ако не я приемат. С думите си засяга и родния си син, и Баран.

Фърат се опитва да научи какво е казал на Ебру. Извинява й се за пиянските си думи. Тя го успокоява. Той й признава, че е купувал билетите, за да избяга от нея.

Мелек единствена подхожда с добро към Сибел. Фърат смело признава чувствата си. Приема срама си, но не може да се справи с чувствата си. Ебру му казва, че в сърцето й още е Мурат. Иска му прошка, че не може да му отвърне. Моли го да остане.

Реджеп намира дома на жена си, без да знае, че търси нея. Баран търси чичо си за съвет. Фърат иска да си тръгне. Баран обвинява Кендал, че е довел Сибел. Чичо му казва, че той дори не я е докосвал, а се сърди, защото е сестра на Айше. Баран намеква, че е спал с новата жена на чичо си.

Айше бяха, без да я види Реджеп. Асъм е щастлив за бебето. Иска да е батко. Нарин и Йозлем се скарват. Младата жена на Кендал й подхвърля, че ще й дадат бебето на Сибел, защото е свикнала да гледа чужди деца.

Айше иска да напусне селото, но среща Баран. Емине оплаква съдбата си и Кадрие не може да я утеши.

Младите влюбени в „Черна роза” изпитват нещо като щастие. Айше смята, че разбира защо Баран я е напуснал. Мая за пореден път дава кураж на Ебру и я моли да не се предава. Айше иска да си отиде в Адана, но Баран иска да заминат заедно.

Кендал дава курбан за неродения си син. Това разстройва най-много Йозлем, която се страхува за мястото си на любимка. Явуз се чувства прекрасно да разговаря с Нарин. Вечерта в имението има нов тежък разговор между жените. Нарин предупреждава, че Йозлем може да бъде прокудена. Кадрие няма да пусне никого.

Баран води Айше у дома. Фърат се обажда на Ебру, за да й каже, че заминава за няколко дена по работа. Нарин се опитва да помогне на сина си. Сибел моли сестра си да остане при нея. Йозлем я напада, след като не може да я злепостави пред Кендал. Агата разтървава жените.

Унизената Йозлем търси подкрепа при Ебру. Готова е на всичко, за да открие тайното писмо на Нарин, с което да накаже Кендал. Кадрие се опитва вразуми сина си, но той иска Сибел. Заплашва старицата, че ще разкрие тайната за произхода на Баран.

Йозлем намира бележка в стаята на мъжа си. Ебру не си намира място и иска да знае истината за писмото от Фърат, но той й казва, че не знае нищо. Дъщерите й се скарват за пореден път. Ада си мисли, че майка й непрекъснато търси любовника си.

Йозлем разбира, че Баран не е дете на Нарин, но продължава да вярва, че Кендал е бащата. Ада вижда Ебру и Фърат заедно – идеален повод да вдигне поредния скандал. Момичето не иска да се извини. Ебру я води на реката, където е загинал най-големия виновник за бедите им. Изплаква й най-голямата си болка.

Емине е принудена да слугува на Сибел. Нарин моли сина си да стои далече от Айше. Йозлем тормози любимата му и се налага Емине да я вразумява.

Нарин иска от Айше да остави сина й. Момичето обвинява сестра си за това. Кадрие се страхува за отношенията между Баран и майка му.

Фърат предупреждава сестра си, че Нарин може да разкрие тайната й. Късъм вижда Мелек и си спомня за Реджеп. Йозлем ревнува, когато разбира, че бебешкото креватче в двора е за сина на Сибел, а не за нейното дете. Кендал търси писмото и тя му казва, че го е взела.

Кадрие потушава поредния скандал. Нарин е успокоена, че Йозлем не знае най-важното, от това което крият. Кадрие казва на най-младата си снаха, че Баран не е син на мъжа й. Ада успокоява близначката си, че се е сдобрила с майка им. Ебру вика Сибел и Айше на масата. Кендал гони Йозлем. Съобщава на всички, че ще се ожени за Сибел след развода си. Нарин съобщава на Йозлем за думите му.

Кендал казва на жена си, че след развода може да остане в имението. Тя пали креватчето на съперницата си. Вади писмото на Нарин, но тя успява да го хвърли в огъня. Кендал се разгневява. Блъсва случайно вироглавата си жена. Тя пада през парапета и получава кръвоизлив. Водят я в болницата. Ебру разказва на Фърат и Баран за станалото. Айше иска да напусне имението.

Сибел споделя с Емине от какво естество е връзката й с Кендал. Ебру разказва на Фърат как е преживяла загубата на първото си дете. На разговора присъстват Баран и Нарин. Оперират Йозлем.


Оуз разказва на Нарин, че сам отглежда дъщеря си. Емине съветва Айше да остане до сестра си. Йозлем губи бебето и Кендал изгаря от вина.

Сибел разказва на Емине за Касъм, когото баща й не е приел. Кендал поверява Йозлем и Мелек на Касъм. Емине споделя на поредната жена в живота на агата, че още обича бащата на сина си. Търпи унижения в името на детето си. Съветва я да разчита на Кадрие, която е добра жена. Йозлем страда пред стаята с кувьозите на новородените.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...