Реклама


"Дъщеря ми": Чие дете е Ойкю?

Оценете статията
(1 vote)

Ойкю е на пикник в парка заедно с Уур и Демир. Ойкю забелязва Джемал, който я наблюдава. Той се представя за неин баща. Ойкю губи съзнание, а Джемал се скрива от погледите на идващите Демир и Уур. Демир и Уур незабавно отвеждат Ойкю в болницата.

Ихсан заявява, че Ойкю се нуждае от редовни болнични прегледи.

Джемал посещава Зейнеп и иска да узнае защо Асу е запазила в тайна, че той е бащата на Ойкю и е възложила на Зейнеп да повери момичето на Демир. Зейнеп му признава, че Ойкю страда от сериозно заболяване.

Джемал настанява Зейнеп в дома си.

Севги съобщава на Джандан, че по молба на Айла се организира среща, на която родителите на учениците да обсъдят състоянието на Ойкю.

Джемал заключва Зейнеп в дома си. Той възнамерява да прибере Ойкю и със съдействието на Зейнеп да се сближи с дъщеря си.

Джемал наема адвокат, с чиято помощ да получи родителските права над Ойкю. Юристът съветва Джемал да запази в тайна намерението си от семейството на Ойкю, за да не бъде отведено детото извън града.

Джемал казва на Джандан, че той е бащата на Ойкю. Показва ѝ ДНК теста. Джандан се разплаква.

Полицията обгражда Уур и Демир. Бащата на Севги ги посреща в управлението.

Джандан се среща със Севги и ѝ споделя за Ойкю и Джемал.

Демир и Уур са освободени с предупреждение. Демир взима Ойкю от училище.


Вечерта Джандан се прибира, а Ойкю и Демир я посрещат. Зейнеп нахлува в къщата на Демир, а Ойкю е щастлива да я види. Прегръща я. Джандан предупреждава Зейнеп да внимава.

Зейнеп сяда да вечеря с Демир, Джандан и Ойкю. Вечерта Ойкю заспива в прегръдките на Зейнеп.

Източник: ТВ Сага, Теленовелас

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...