Реклама


"Черна роза": Когато защитаваш някого, очаквай, че можеш да пострадаш

Оценете статията
(0 гласа)

Кендал изживява ужасни мигове в „Черна роза” – страхува се, че и третото му дете има увреждания

Благодарение на усилията на Емине, Сибел започва да се чувства по-добре в имението. Баран иска Айше да се върне в училище. Кадрие съветва Ебру да не мисли за прощалното писмо на Нарин. Оуз иска да вземе показания от Йозлем, но Кендал му забранява.Ръза и Касъм се сблъскват. Баран се грижи никой в училище да не тормози Айше. Кендал заплашва с оръжие Йозлем. Тя му хвърля отровни думи в лицето – дъщеря им имала здравословни проблеми и другото му дете щяло да се роди с увреждания.

Ебру не се отказва да научи тайната на Нарин, но колкото и да моли, Фърат спазва обещаното пред сестра си. Посевите й с черна роза имат проблеми. Кадрие и Емине съветват Сибел да не се тормози от чувство за вина.

Баран се сбива със съученик заради Айше. Нарин е извикана в училище. Тя иска синът й да се откаже от Айше, но Баран отказва да я чуе.

Оуз избира шал за Нарин. Мелек казва на жените в къщи за депресията на Ебру и Фърат купуват препарат, за да спасят розите. Гинекологът казва на Кендал, че бебето на Сибел е здраво. Ебру се опитва да утеши Йозлем. Разказва й за собствената загуба. Кадрие й казва, че непременно ще има други деца.

Баран и Ада помагат на Фърат и Ебру. Младежът се натравя с химикалите и Нарин вдига скандал на съперницата си. Нарин е толкова бясна, че Фърат сближава Баран и Ебру, че изскубва част от розите й.

Йозлем заплашва с нож Сибел. Айше защитава сестра си и е наранена от острието. Емине въдворява ред и се грижи за момичето. Сибел страда за сестра си.

Фърат води Баран в имението и говори с Кадрие за случилото се. Нарин е толкова нестабилна, че е готова да признае истината на всички. Ебру започва да се страхува от Йозлем. Кадрие настоява Кендал да вразуми Нарин.

Йозлем злослови за мъжа си пред Мелек. Сибел се страхува отново да не бъде нападната. Кендал я успокоява. За да си отмъсти, Йозлем се опитва да разкрие кода на телефона на Реджеп.

Ебру не разбира защо Нарин я мрази толкова. Фърат се грижи за розите й. Кендал подарява на племенника си сребърен пистолет.

Ебру и Емине се споразумяват Айше да обучава Асъм, за да се мотивира да стане учителка. Момичето е щастливо да помогне на пренебрегнатия младеж.

Нарин се страда, защото усеща, че с всеки изминал ден синът й се отдалечава. Емине глези близначките със сладки, а Асъм написва първата си дума. Ебру разказва на дъщерите си, че Фърат е влюбен в нея. Двете постепенно се опитват за забравят лошото си отношение към него.


Баран се ядосва, когато разбира, че Айше е била наранена. Казва й, че още я обича. Йозлем напуска семейната спалня, за да спи в трапезарията. Мелек изплаква пред нея мъката си по Реджеп. Йозлем й обещава, че ще я заведе на гроба му, за да прочетат молитва за него.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...