Реклама


Джан Яман: Имахме романтична връзка с Демет Йоздемир след 20-та серия на "Свободен дух"

Оценете статията
(0 гласа)

 

Имало ли е връзка с Демет Йоздемир Джан Яман по време на излъчването на сериала "Свободен дух" в Турция. Много зрители бяха сигурни че има любовна връзка между Демет Йоздемир и Джан Яман и извън снимачната площадка. Сега в интервю за Хюриет, актьорът каза че след 20-та серия са имали романтична връзка като потвърди подозренията на любителите на сериала. Джан каза, че успехът на сериала се дължи до голяма степен на факта, че тяхната двойка с Демет е била истинска и публиката е повярвала в любовта им. Според Джан Яман, сериали, които не стигат до зрителите, са тези, в които главните действащи лица нямат връзка. А той и Демет са дали максимума от себе си, за да убедят и публиката, че са гаджета и в живота. Но сега той е сам и няма любима. От интервюто, обаче не става напълно ясно между него и Демет всъщност имало ли е любовна връзка или имал предвид само героите от поредицата.

Междувременно Джан Яман, който пътува до Италия за да се снима за списание Hello, в интервю, говори за качествата, които трябва да притежава бъдещата му съпруга. И те се оказаха доста прости. Актьорът първо призна, че сега сърцето му е свободно.Той сподели, че все още не е успял да се влюби истински. Само в поредиците, в които се снима, героите му страстно обичат избраниците си.


За Джан било нормално актьорите да изпитва симпатии един към друг и да се влюбват на снимачната площадка, защото се опитват да влязат в образа на своя герой. Същото време Джан изброява и някой от положителните качества които трябва да притежава жената на мечтите му, грижовна и състрадателна, с чувство за хумор и да излъчва положителна енергия.

Джан Яман, обаче не харесва жените, които се опитват да го променят. Той няма да отстъпи и да удовлетвори техните желания.

loading...

Източник: "Жълт труд"

 

Последна промяна на Четвъртък, 19 Декември 2019г. 17:06ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...