Реклама


"Ягодова любов": Романтика се изживява истински само с човек, който вижда света през твоя поглед

Оценете статията
(1 vote)

На следващата сутрин Бурак я чака с колата си, а тя взима един камък. Той я милва по лицето, а тя изпуска камъка и се качва в колата му. Бурак я откарва да закусват край река извън града. Аслъ му обяснява, че я поставя в трудно положение, тъй като майка ѝ я е предупредила да не се сближава с него. Бурак обещава да бъде по-дискретен.

Синан успокоява сина си за раздялата му с Дениз. Башак наблюдава разговора на Волкан и Синан чрез камера, монтирана в плюшеното мече, което е подарила на Еда.

Селма настоява пред Нихат да поиска ръката на Чаала след две седмици.

Чаала споделя с майка, че Дениз я е предупредила, че Бурак я мами.

Башак проследява Синан до дома на Елчин и ги заснема как се целуват.

Бурак и Аслъ решават да се повозят на водно колело. Бурак не отговаря на обажданията на Чаала и тя отива в офиса му във фитнес клуба.

Чаала съветва Волкан да поднови връзката си с Аслъ, тъй като е сигурна, че тя още го обича. Волкан заявява, че не иска да започва нови романтични отношения след разочарованието си с Аслъ. Насаме обаче той започва да мисли за Аслъ.


Чаала се отправя към дома на Селда.

Волкан се досеща, че Бурак е с Аслъ, а Гонджа потвърждава подозренията му. Волкан се обажда на Аслъ и настоява да говори с братовчед си - уверява го, че майка му и Чаала са го търсили на работното му място.

Източник: "ТвСага"

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...