Реклама


Аслъ Енвер в нов сериал "Вавилон"

Оценете статията
(0 гласа)

Появиха се първите кадри от новия сериал „Вавилон“, където една от главните роли ще изпълни Аслъ Енвер. В сериала „Вавилон“, участват още актьори Халит Ергенч, Нур Феттахоглу, Оан Гювен, Бирдже Акалай и Месут Акуста. Продуцентска компания, която реализира филма е Ay Yapim. Режисьор на теленовелата ще бъде известния Улуч Байрактар.

Какво се случва в сюжета на сериала Вавилон?

Какво ще направите за пари?

Ирфан, роля, която се изпълнява от актьора Халит Ергенч има син, който страда от сериозно заболяване. Той спешно трябва да намери пари за операция. Ирфан е професор по икономика и има специални принципи по отношение на парите. Това е своеобразен тест в живота и професора се изправя пред въпроса - Какво ще направиш ако ти трябват пари.

Правете каквото и да е, но намирате парите?

За да спаси сина си Ирфан трябва да се изправи пред всички свои досегашни ценности, които е отстоявал и може би някои от тях трябва да бъдат нарушени. Животът на сина му е застрашен.

Ирфан трябва да направи всичко възможно, за да намери тези пари, но какви ще са средствата. Той ще приложи подходи, които досега не е използвал в живота си.

Очаква се сериала да стартира на 25 декември по Стар тв.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...