Реклама


"Черна роза": Една тайна ще гръмне като изстрел

Оценете статията
(0 гласа)

 

Оуз разчита на Нарин да му помогне за подарък на детето. Фърат, Ебру и децата се опитват да спасят реколтата й. Асъм радва жените в семейството с напредването в уроците. Съседка иска да запознае Нарин с подходящ мъж, но свекърва й се противи.

Йозлем разчита на Касъм да намерят гроба на Реджеп. С Мелек научават на гробището, че е бил убит. Хитрата Йозлем най-после разбира кода на телефона му.

Оуз и Нарин се сближават. Баран отива с подареното оръжие да получи дълговете на чичо си от длъжниците му.

Сибел вижда бившия си мъж с Йозлем и Мелек на двора. Баран си навлича големи неприятности и само намесата на Фърат го спасява.

Йозлем вижда как видеото с убийството на Мурат. Емине се опитва да помогне на Нарин и съветва свекърва си да обмисли повторното й задомяване. Ада и Мая се страхуват, че няма да опазят първата реколта с черна роза.

Кендал изпраща Касъм в дома на Сибел, за да се скрие от полицията, която е във фабриката. Кадрие и Емине решават да сгодят Нарин за Оуз. Брат му Сердар се завръща в селото. Нарин отхвърля предложението да се задоми отново. Мисли, че искат да се отърват от нея.

Йозлем отива тайно в сервиз. Представя се за Ебру и иска да прехвърлят видеото от телефона на диск. Сердар спасява живота на Ада, но за да не я блъсне с мотора си, сам катастрофира. Води я до Фърат.

Сибел иска да си отиде, уплашена от Косъм, но Кендал заповядва да я заключат. Йозлем оставя в кабинета на мъжа си бележка, с която го обвинява в убийството на брат му. Касъм намира бележката.

Фърат обвинява Кендал, че е дал пистолет на племеника им. Каосъм разпитва Ръза, за да разнищи тайната на господаря си.Пред Мелек Йозлем обвинява мъжа си в убийството на Реджеп. Кендал вижда бележката с обвинението. Касъм разбира, че обвинението е основателно.

Мелек заявява на Кендал, че знае истината за смъртта на любимия си. Той я пита дали е говорила с него, докато е бил в затвора. Кадрие съветва Нарин да се омъжи отново, за да има мъжка опора. Ада разказва на Мелек за новото си вълнуващо познанство. Ебру няма пари, за да купи подарък на най-малкото си дете. Моли Емине да му направи поне торта.


Йозлем обещава на Мелек Кендал да си плати за всичко сторено. Показва неуважение към мъжа си и той се ядосва.

Оуз благодари на Нарин за помощта. Кадрие приготвя торта с Емине, дава пари на Ебру, за да зарадва внука й. Ада също стои заключена в имението. Айше си остава у дома, за да учи Асъм.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

 

Последна промяна на Петък, 27 Декември 2019г. 14:58ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...