Реклама


"Дъщеря ми": Тъжната Ойкю търси отговори

Оценете статията
(0 гласа)

Главната героиня в „Дъщеря ми” разбира колко е фатална болестта й, нуждае се от донор на костен мозък

Рожденият ден на Ойкю минава както го иска баща й. Поканени са най-близките й приятели, техните любими хора. Севги се запознава с майката на Уур, а виновницата на партито получава красив подарък от родителите си. Най-хубавият подарък обаче е за Демир. След като за пореден път в „Дъщеря ми” се сблъсква с Джемил, си прави ДНК-тест, който доказва, че е баща на Ойкю.

Двамата се виждат отново. Демир му показва резултатите от теста. Спомнят си младостта и колко са били близки навремето. Демир е категоричен, че не го е предал. Не го е посещавал в затвора, защото се е срамувал, че е преспал с Асу. Разказва му, че Ойкю е променила живота му. Моли го да не я принуждава да плаща за неговата грешка.

Демир показва на Джандан резултатите от ДНК-теста. Сърди й се, че не му е казала за разговорите с Джемил. Обиден е и на Уур. Помни деня, в който баща му го е извел от сиропиталището. Двамата обаче са имали малко време да са заедно – младежи са го застреляли. В деня, когато го погребва обаче, се запознава с Уур.

Родителите на Илайда се развеждат. Зейнеп най-после казва истината на Джемил – Асу го е предала, за да се отърве от него и да бъде с Демир. След това обаче добавя, че Уур е знаел за станалото.

Ойкю се сближава с Илайда и й дава кураж. Мурат извежда Джандан на вечеря и й казва, че заминава с „Лекари без граници”. Демир научава за срещата и предлага на ветеринарката да се разведат, за да може спокойно да се вижда с когото си иска.

Джемил посещава Мюлфиде. Разказва й, че е бил в чужбина. Разбира за любовта му към учителката. Уур се опитва да се отърве от него, защото се страхува. Джемил обаче иска да разбере дали той има отношение към предателството на Асу.

Севги предлага на Джандан да организират вечеря на Демир и Уур. Ветеринарката е огорчена, че мъжът й не й вярва и иска развод. Демир започва работа като сервитьор. Дъщеря му помага и собственикът е страшно доволен от тях.

Джемил казва на Демир, че е разбрал истината. Казва му, че Уур е предател, но бащата на Ойкю не иска да повярва. В същото време Фаит изнудва Уур. Заплашва го, че може да каже ужасни неща на Демир.

Главната героиня в „Дъщеря ми” вдига висока температура. Водят я в болницата и доктор Ихсан съобщава, че детето се нуждае от костен мозък. Джемил разбира от Фаит, че Уур е мамил и него, и Демир с години. Отива в болницата. Там обвинява Уур, че е убил бащата на Демир. Старият му приятел чува думите му, но е така обезпокоен за Ойкю, че не им придава важност.

Джемил си спомня как се е запознал с Уур. Демир му го е представил като човекът, оказал му помощ при загубата на баща му.Мурат обещава на семейството на Ойкю да я лекуват безплатно.

Джемил се опитва да разкрие истинското лице на Уур пред Демир, но той не вярва на думите му. Мурат иска репортаж за Ойкю да бъде излъчен. Демир се съгласява, но след трансплантацията. Хлапето обаче се събужда с репортери в стаята. Уур се тревожи дали Демир е говорил с Джемил.

Малката разказва на Мюлфиде за репортажа. Уур изгаря от срам за случилото се с бащата на приятеля му. Обвинява Фаит в клевета. Ойкю иска да отиде със съучениците си на екскурзия. Демир обаче се тревожи как ще й се отрази и не я пуска. Доктор Ихсан обаче съобщава, че няма проблем детето да отиде на излет. Демир си взима два дена почивка, оставя Уур на неговото място и заминава с Ойкю.

Севги забавлява децата с разходки в околността. В същото време Уур прави всичко, за да бъде върнат на работа и да убеди Джемил в невинността си. Докато Демир и детето му се забавляват, верният им приятел се напива от мъка. Ойкю случайно вижда репортажа за нея. Разбира, че страда от нелечима болест и иска да се приберат. У дома всички се сърдят на Мурат, но той се оправдава, че освен доктор е и бизнесмен.

Джемил води Демир при Ахмет, който твърди, че Уур е убил баща му. Бащата на Ойкю предпочита да вярва на приятеля си. Джемил го съветва все пак да разпита Уур. Демир го намира в дома си.

loading...

Уур не го е заместил в ресторанта. Разказва на Демир, че не той, а Ахмет е убил баща му. Разстроеният му приятел го гони от дома и живота си завинаги. Джандан убеждава Ойкю, че баща й е пазел в тайна болестта й за нейно добро.

Уур търси Ахмет, за да се оневини, но се сблъсква с комисар Хюсеин, който иска да знае какви са намеренията му спрямо Севги.

www.woman-ohthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...