Реклама


Финал на сериала "Завинаги"

Оценете статията
(0 гласа)

 

Финалът на турския сериал "Завинаги" започва с Имението, в което са се събрали всички членове на фамилията Боран. Съществува една малка, но важна подробност в края на филма няма да видим Есма, в този вид, в който свикнахме да я виждаме. Тя е една рухнала старица, която има деменция и именно деменцията я кара да се чувства, че тя едно момиче и се държи точно като момиче. Любопитен Факт, е че Есма възприема за свои родители Фарук и Сюрея и дори ги нарича мамо и татко. А Каймет е нейна приятелка от детството й.

На финала на "Завинаги" ще видим един Адем, който е напълно преобразен. Той е решил да заживее с Гюнеш и искат да си осиновят детенце. Те двамата решават да създадат едно щастливо семейство. Детенцето, което са си избрали, разглежда дома им с интерес.

Фарук и Сюрея са притеснени от състоянието на Есма, но все пак се изпълнени с щастие, че самата Есма е доволна. Смятат, че Есма е отключила заболяването, заради смъртта на Гарип. Нейния любим напуска този свят защото се разболява от неизлечима болест. Сюрея и Фарук се включват в играта на Есма, защото я виждат колко тя е щастлива от тази игра, но същевременно са и много притеснени от това какъв ще бъде краят на Есма.

Немислимото се случва в сериала "Завинаги"

Сюрея решава да направи прическа на Есма, отива да потърси шнола, но някакво предчувствие внезапно изниква в нея. Усеща, че Есма си отишла завинаги.

Сюрея се връща при Есма и разбира, че се е случило нещастието. Болката е голяма. Звъни на Фарук. Той е потресен и не може да дойде на себе си.

Какво ще бъде след Есма в "Завинаги"?

Всички от семейството изпадат в шок след като разбират, че Есма си отишла завинаги. Осман се разхожда с любимата си, докато разбира, че майка му е починала. Фикрет ридае във фирмата. Но до него е Ипек, която се опитва да му вдъхне сили. Адем вече е приел Есма за своя майка и не може да понесе загубата. Мурат не се появява в последната серия. Камбаните в Бурса бият, за да отдадат чест и почитание на своята лична жителка. Всички скърбят.

Адем е при психоложката си и обсъжда добрините на Есма. Адем е превъзмогнал омразата си и притесненията, които изпитва към фамилия Боран Той споделя с психоложката си голямата мъка. Нургюл е неутешима, всичките в имението Боран са съкрушени от загубата. Те се заклеват никога да не се разделят и да останат заедно.

Сериалът "Завинаги" се пренася 7 години по-късно

Малките дечица от фамилия Боран тичат в Имението. Сюрея е станала известна певица и пее пред голяма публика. Ипек също се качва на сцената и двете изпитват удоволствието от сбъднатата мечта. Санем и Акиф ги приветстват от публиката.

Семейство Боран е на масата и си припомня с удовлетворение за изминалите години.


Адем и Гюнеш вече имат две дечица и двете осиновени - момченце и момиченце. Дилара, пък, вечеря с любимия си, който се готви да й предложи брак. Главните герои в сериала "Завинаги" Фарук и Сюрея са с порасналата си дъщеря и Яз. А момченцето на Акиф и Санем е перфектен пианист. Всички са щастливи на тържеството по случай рождения ден на Сюрея. Яз поднася тортата, а големият Емир е сред тях и им съобщава, че ще пътува в чужбина, за да учи музика. В ръцете на Сюрея има писмо и дървена фигурка на лебед. Оказва се, че писмото е от Есма, така Есма й казва че двете ще останат Завинаги заедно.

Това е финала на сериала "Завинаги".

loading...

 

Последна промяна на Вторник, 07 Юли 2020г. 11:34ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...