Реклама


Петък, 08 Февруари 2013г. 13:13ч.

КОЗА 2013

Оценете статията
(0 гласа)

Вашият елемент: земя 
Съответстващ западен знак: Рак
Съвместими сте със: Заек, Глиган и Кон

Козата ще има много късмет тази година. Ще се чувствате вдъхновени и нещата ви ще се подреждат много добре. Най-положителният аспект на 2013 г. за вас ще е социалният живот. Много ще ви върви и ще срещнете интересни хора. Нови приятели, излети, културен живот... Някои контакти ще са важни и ще ви помогнат много в живота. Най-добрите месеци са март, април, август и декември.

Що се отнася до любовния живот, предстоят радикални промени. Тези, които са самотни, ще срещнат благодарение на новите си приятели някого, който ще изпълни сърцето им.

Качеството и стилът ви на живот ще се променят. Ще упражнявате нови спортове и дейности. Промяната ще е безспорно положителна. За тези, които са в двойка, отношенията ще се укрепят и формализират. Може да има сватба.

Семейният живот ще е супер. Ще правите всичко заедно, а близките ще ви съветват добре, когато е необходимо. Очакват ви радост и положителни изненади. През годината ще направите заедно няколко приятни пътувания и отпускаща почивка.

Ако се занимавате с изкуство, ще бъдете много творчески и иновативни, ще развиете талантите си. Артистите ще спечелят популярност и пари. В работата ви чака година на прогрес и издигане. Ще се появят възможности, които няма да пропуснете: рокади във фирмата, по-интересни и по-добре платени постове. Които търсят работа, ще намерят чудесни предложения. Повярвайте в себе си, защото можете. Най-добрите периоди за работа са февруари, март, септември и ноември.

Ще увеличите доходите си тази година, но и разходите ще са големи, така че трябва да ги контролирате. Ако искате да пътувате, трябва да спестите.

Козата ще е най-доволна, когато вижда, че идеите й са добре приети и я водят към целта. Вашите умения ще излязат на показ и ще бъдат оценени по достойнство.

 

 

www.24chasa.bg

Подобни статии (по етикети)

Още в тази категория: « ЗАЕК 2013 МАЙМУНА 2013 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...