Реклама


САМО 3 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ИЗРОД, ИЗНАСИЛИЛ МАЙКА СИ

Оценете статията
(0 гласа)

Само с три години затвор се измъкна Петър Енчев от Районния съд в Кюстендил. 29-годишният изрод бе признат за виновен за това, че през 2011 година изнасили своята майка пред очите на малкото си братче. От присъдата ще бъде приспаднато времето, през което той е бил задържан - както под следствен, така и под домашен арест. Така на насилника му остава не повече от година и половина зад решетките.Въпреки зверството Петър няма да изтърпи скромната присъда при тежък, а при лек режим - в затворническо общежитие. Очаква се защитата на нереза да опъне докрай нервите на обществеността с обжалване на по-горна инстанция.

Драмата разтърси България в края на 2011 година. Във фамилното жилище срещу Завода за кондензатори в Кюстендил Петър, който е инвалид без една ръка, посегнал на 47-годишната си майка без ясна причина. Изобщо не се притеснил, че 8-годишното му братче е в стаята. Насилената жена бе настанена в болница с извадено рамо, но непосредствено преди началото на процеса почина от онкологично заболяване.

В Кюстендил се говори, че Петър Енчев, освен че е инвалид, от имал сериозен проблем с алкохола. Наливал се редовно и пребивал майка си за норматив.

Братчето на Петър, което станало свидетел на изнасилването, първоначално бе предадено на психолози, а след това настанено в социален дом. Историята получи широк отзвук и дни по-късно семейство доброволци прие малчугана в дома си.

 

 

blitz.bg

Login to post comments
 

Рекламни

loading...