Реклама


Сряда, 08 Януари 2014г. 13:30ч.

ОВЕН - ХАРАКТЕРИСТИКА НА ЗОДИЯТА

написана от Administrator
Оценете статията
(5 гласа)

Управляваща планета: Марс

Стихия: огън

Успешен ден: вторник

Ако предпочитате по-спокоен и тих живот, Овенът не е подходящ партньор  за вас. Той е невероятен - може да каже само една дума и тя да се окаже истински шедьовър, а понякога фразите му направо уцелват десетката.

Овните търсят съмишленици, които имат сили да реализират идеи те им.

Овенът е авангардист, вечен двигател, постоянен търсач на приключения. Диамант, който постоянно се нуждае от шлифоване. Той е хулиган, който пръска семената и оставя на другите зодиакални знаци да се грижат, отглеждат и пазят плодовете. Сред целия блясък и шумотевица около него може да откриете едно малко момче, което не може без вас.

Когато дойде краят на връзката с хора от този знак, начинът да излезеш е същият, както този да влезеш. Заведете вашия Овен на събиране или празник, поставете го сред почитатели, организирайте му запознанства, седнете встрани и го наблюдавайте. Останалите бързо ще започнат да пърхат около него, а вие ще може тихо да се измъкнете.

Овенът харесва директния подход. Той е победител във всеки аспект на живота. Добре е да знаете: захващайте се с хора от тази зодия само ако обичате състезанията. Овните са суетни и търсят ласкателство. За да ги разберем по-добре, трябва внимателно да се вгледаме в поведението на най-малките деца. Овен е първият знак от Зодиака, той често се държи като непослушно хлапе и остава такъв до дълбока старост. За да бъдете в хармония с него, не се изискват особени умения, само правилен подход.

Вашият приятел или приятелка са родени под знака Овен? Чудесно! Трябва да знаете, че те са активни, агресивни и енергични, но могат да бъдат непрактични и импулсивни.

Когато ги ограничават, стават раздразнителни. На каквато и възраст да са, Овните винаги са млади духом. Мъжете и жените от тази зодия предпочитат доминиращата позиция. Колкото повече се шуми около тях, толкова по-добре.

Срещате ли се с представител на зодия Овен, никога няма да знае те къде ще ви отвее вятърът, но където и да е, ще бъде вълнуващо. Хората, родени под този знак, притежават доминираща индивидуалност, която не се съобразява с правила и условности. Ако Овенът ви хареса, ще изпитате истинска жар в любовта, ако обаче не ви хареса, може да ви нарани истински - както емоционaлни, така и физически. Надарени със завидна сексуална енергия, те могат да правят секс навсякъде - на капака на колата, в асансьора или на работното място. И още: не ви съветвам да му давате поводи за ревност, защото тогава ще изпитате истинския лик на Овена. Дори когато не могат да ви притежават, те очакват вярност и преданост.

Не казвайте на Овена, че ви трябва време, за да обмислите не щата. От вас той иска да чува само една дума - ,,да"! Не се тревожете за това, което ще се получи после. След като веднъж ви е завел в спалнята, Овенът е нетърпелив да започне, но няма да ви раз очарова и отегчи.

 

За да спечелите вниманието на този зодиакален знак, е добре да умеете да го разсмивате. На тези хора най-много им допадат кратки, дори понякога плоски и дебелашки шеги, на които още от само то начало е ясно къде точно трябва да се смееш, от типа на: "И като му фрасна един, той литна на три метра". След това обстановката веднага ще стане неангажираща и весела.

 Още в тази категория: КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНА ОВЕН? »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...