Реклама


Вторник, 11 Март 2014г. 10:03ч.

ЗОДИЯ РАК - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Управляваща планета: Луна

Стихия: вода

Успешен ден: понеделник

Ракът е чувствителен, обаятелен и на моменти може да ви се стори доста екстравагантен в емоциите си. Той постоянно прави житейски проучвания, като никога не възприема личния си опит на сериозно. Повечето хора от този знак са склонни дълги години от живота си да се подценяват. Хората, родени под влиянието на Луната, обичат да говорят за чувствата си. "Така го усещам" - казват те, малко преди да направят някоя грандиозна глупост. Срещу това няма какво да кажеш. Раците нямат логика в действията, а нещо, в което няма логика, не подлежи на анализ. Всъщност те могат да ви обяснят всичко със своя произход или дори с чертите на характера на своите родители. Попитайте някой Рак за родителите му и ще разберете какви са очакванията му към партньора или семейството. Поставете го в домашна обстановка, и няма да намерите по-мил и грижовен брачен партньор. Ако знаете как да се държите с Рак, ще получите всичко от него, дори ще бъде склонен да ви прости и най-големите прегрешения.

Раците винаги намират за какво да се тревожат. Те са внимателни към тези, които извикат у тях сантимент, но само към тях. По отношение на останалите са доста егоистични, особено към колегите и партньорите. Приемат ги като потенциална конкуренция заради времето, средствата и емоциите, които любимият човек евентуално би могъл да им отдели. Родените под знака Рак са уверени в собствената си, макар и странна за много хора правота или гледна точка. Техните теории за живота винаги са контрапункт на нещо.

Ако искате да привлечете вниманието на Раците, трябва да покажете добрината си. Още по-добре би било, ако се занимавате с благотворителна дейност или обожавате децата. Ако им разкажете истинска история, свързана с вас, развитието на която ви безпокои - те ще проявят истинско съчувствие.

Много рядко Раците правят каквото и да било, без да го обмислят. По природа са доста предпазливи, но и страхливи, когато става дума за създаване на емоционална връзка. Когато искате да поканите Рак на любовна среща, е добре да купите билети за кино.

 

 


Още в тази категория: КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНАТА РАК? »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...