Реклама


Събота, 15 Март 2014г. 15:31ч.

СКОРПИОН - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(1 vote)

Управляваща планета: Плутон

Стихия: вода

Успешни дни: вторник, събота

Скорпионите винаги са готови да ви настъпят, но не защото са войнствени по природа, а по-скоро превантивно, като само защита. Доверяват се на Интуицията си и действат само когато усетят Истинска замаха. Повярвайте ми, никога не грешат, когато хвърлят съмненията си върху някого. Именно затова е доста трудно да си имаш работа със Скорпион. В такава връзка има кавги, напрежение, ранени, но и винаги има справедлива борба и аргументираност. Добре е да имате Приятел Скорпион като коректив на всичко, което правите или смятате да правите.

Скорпионът е един от най-Сложните и тежки характери в зодиака (тези редове в ПО-голямата част от случаите той възприема по-скоро като комплимент). Той няма нужда от прости човешки отношения като брак, деца, създаване на дом и семейство-твърде елементарни занимания за сложния му характер. За него това е лесно като детска игра. Когато сте влюбени в Скорпион, не очаквайте от него бърза обратна реакция. Той веднага ще за губи интерес към обикновената връзка, от него може да очаквате сложни любовни фигури - триъгълници, четириъгълници ...

Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения. Особено си пада по връзки, които предполагат нещо страстно, забранено и неочаквано. Той просто обича фаталната любов и ако във връзката ви няма никакви проблеми, ще си ги измисли сам и ще почне да ги решава. Къде съзнателно, къде подсъзнателно, той иска да знае, че всичко, което му се случва, е знак на съдбата, и това, което преживява, не е случайно. С него вие сте пасивни и го гледате, както робите своя господар. Няма човек, който да устои на такава титанична любов. Който не е усетил, макар и веднъж в живота си, любовта на Скорпион, не знае какво е Истинска любов.

Скорпионите се делят на мистици и реалисти. Последните са доста затворени и интровертни, но за сметка на това притежават велика сила. Може да завладеете Скорпион, ако сте интересни и загадъчни. Тези хора се славят със своето непредсказуемо поведение, но мога да ви посъветвам: слушайте вашия Скорпион Колкото може по-внимателно, не се правете на заинтересовани, защото той веднага ще ви хване, ако хитрувате, и интересът му към вас тутакси ще приключи. Помнете, че основна негова черта е любопитството. Никога не му говорете за нещо, ако нямате възможност да добавите всички подробности (това важи с най голяма сила, ако разказвате криминална история). Ако ви сметне за скучни и повърхностни, няма да ви обърне никакво внимание.

Когато между вас, по някаква причина, възникне спор, по-добре се опитайте да туширате нещата, като приемете временно неговата гледна точка, но никога не се опитвайте да обърнете нещата на шега. Скорпионът няма да ви прости, ако се шегувате за негова сметка. Скорпионите притежават чар, с който буквално пленяват другия пол.

 


 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...