Реклама


Неделя, 23 Март 2014г. 12:40ч.

КОЗИРОГ - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Управляваща планета: Сатурн

Стихия: земя

Успешен ден: събота

Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви или груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си. Това всъщност е един от най-добрите знаци в целия зодиак. Тези хора могат да бъдат по родителски загрижени към своите близки, че дори и към колегите и подчинените си. Ако се чудите на кого да прехвърлите цялата отговорност - това е жената Козирог. Само тя може да я понесе на иначе крехките си рамене, и нещо повече - да се справи с нея. Кой може да се захване с най-неприятната работа от целия колектив? Козирогът! Кой е колегата, който идва два часа по-рано на работа и тръгва с такова закъснение в петък, че половинката му няма да му говори с дни? Да, Козирозите имат такова чувство за отговорност, както никой друг в зодиака, нещо повече, то е възпитано у тях още от детските им години. Те са настойчиви, обстоятелствени и притежават невероятна концентрация на енергия и практичност. Качеството, което силно ги отличава от другите знаци, е силата да се ориентират дори в най-гъстата гора, а любовта им към трудноизпълнимите задачи е направо пословична. Те сякаш имат нужда да решават глобaлните общочовешки проблеми, като поемат на гърба си цялата отговорност. През по-голямата част от времето са стегнати, дори докачливи по темата колко точно сериозно се отнасят към всичко около тях. Прекалено сериозно! Ако научите за място, където няма никакви проблеми, никой няма нужда от подкрепа и поводи за притеснение - не разказвайте на Козирог за него, това ще го отегчи, може дори да го ядоса, защото мястото просто не е за него. Често ще забележи те как Козирозите сякаш сами си създават трудности и като че ли това им доставя удоволствие. Те имат най-голяма продължителност на живота от всички зодиакални знаци, а това означава, че са в състояние да поемат още и още ангажименти.

Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Понякога са егоистични, като в същото време остават безкрайно неуверени в себе си. Те допускат до себе си ограничен брой хора. Повечето от козирозите са доста горди и независими, затова стават прекрасни съпрузи и могат да запазят спокойствието си дори в критични ситуации.

Козирогът ще ви изслуша с удоволствие, затова не се притеснявайте да вземете инициатива в разговорите. Ако сте за бавни, със сигурност ще му направите впечатление, защото макар и меланхоличен по природа, той възприема забавните хора с въодушевление и обикновено има забележително чувство за хумор. Козирозите се интересуват от изкуство, музика и театър, привлечени са от емоционални и творчески настроени хора.

Козирозите обичат английския хумор, в който има не само мисъл, но и някакво закодирано послание. Харесват вицове за евреи и пари (израелският народ е под знака на Сатурн). Пестеливостта на някой друг винаги ги забавлява. Това донякъде е причината да се влюбват в ярки и непредсказуеми личности, но странното е, че рядко имат смелостта да влязат в сериозни взаимоотношения с тях.

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...