Реклама


ВОДОЛЕЙ 2018

Оценете статията
(0 гласа)

 

ГОДИШЕН ХОРОСКОП НА ВОДОЛЕЙ ЗА 2018

Благодарение на прехода на Юпитер това е бла­гоприятно време за реализиране на отдавна планирани идеи. Тази положителна тенденция ще продължи до средата на 2019 г. В бъдеще подобна възможност ще ви се отвори едва след 12 години.

Освен това, от края на миналата година Сатурн продължава да оказва благотворно влияние на ва­шата кариера и кариерно израстване, през следва­щите две години ще имате шанса да бъдете там, където искате. Сатурн ще ви помогне да станете по-зрели, сериозни и отговорни към вашата кариера и насока в живота. Ако покажете дисциплина, постоянство и упорито се труди­те, тогава това със сигурност ще ви се отплати. Може би отплатата ще бъде бърза, но без съмнение вашите действия ще донесат щедри плодове във времето.

Нептун все още се намира във финансовата област и ще донесе дъл­готраен ефект по отношение на вашите лични ресурси. Пазете се от работа и бизнес, които искате да започнете, тъй като има риск от измама и празни обещания. Най-добре ще бъде да се консултирате с експерти, а не да прие­мете "обосновано" мнение от непознат или заинтересовано лице.

През 2018 г. вашето подсъзнание ще активизира забравени събития и стари спомени. През 2018 година ще започнете да осъзнавате, че хората много често не са такива, каквито изглеждат. Под влияние на преми­наването на Плутон през 12-ти Дом, ще можете да освободите място за нови неща, забравяйки старото, което има разрушително влияние върху вашия живот. 2018 г. - това е време, когато вие много лесно ще можете да се отка­жете от вредните си навици и да се замислите сериозно за здравето си.

ЛЮБОВ НА ВОДОЛЕЙ ПРЕЗ 2018

2018 г. за Водолеите обещава романтични отношения. Първите шест месеца на тази година ще ви донесат такива събития, каквито вече сте изживели през втората половина на 2017гГ., независимо от това дали сте сами или имате стабилна връзка. Ако имате половинка, най-вероятно сте успели да запазите романтичните отно­шения. Ако все още търсите партньор, тогава е най-добре да се възползвате от поканите дори и на малко познати хора, тъй Като никой не знае къде може да срещнете съдбата си. Новите романтични отношения, а те може да бъдат няколко, може да станат част от вашия живот през първите шест месеца на 2018 г. Юпитер, планетата на късмета, ще повлияе положително на социалния живот и може да направи красива любовта ви, или дори нещо повече. Опи­тайте се повече да общувате и да се възползвате от възможностите, които ще възникват.

Заедно с това емоционалния живот и връзката с вашия партньор ще се развиват бързо, благодарение наличието на любов и мир. От 9 май до 3 юни 2018 г. и от 27 юни до 22 юли 2018 г. - този период ще бъде най-благоприятен от гледна точка на взаимоотношенията и чувствата, и обещава незабравими мигове.

28 май ще бъде един щастлив ден за любовта, вие притежавате много хариз­ма и чар, и с лекота ще привлечете вниманието. На този ден вие ще бъдете едни от най-популярните хора.

Любов, радост от живота и сексуалност, изглежда това ще бъдат най-ин­тересните теми през 2018 г. Перспективи открива Юпитер в Близнаци, а след това Слънцето и Венера ще отворят по-широки възможности, за да прекарате незабравими моменти с любимия човек, особено през май и юни. През този период ще имате голямо вдъхновение и мотивация да покажете талантите си. Очевидно е, че ще имате повече инициативи и смелост от обикновено.

От втората половина на годината отношенията ще станат по-дълбоки и потребността, нуждата от любов и признателност, значително ще нарасне. Меркурий, който ще вземе под свой контрол по-голямата част от юни и юли, може да ви даде възможност да направите правилния избор. В този случай ще бъде много полезно взаимното разбирателство и уважението един към друг. През юли и август Марс ще се стреми да засили своето влияние, като изведе напред своите агресивни качества. От тази ситуация ще пострадат главно се­мейните двойки. Не трябва да се поддавате на емоционалните си пориви. Не забравяйте, че в семейството най-важното е любовта, взаимното разбирател­ство и уважението един към друг.

Преминаването на Уран в Овен ще има голямо значение както за от­ношенията вътре в семейството, така и за социалните контакти. Сред хора­та, които ви заобикалят, има такива, които могат да променят вашия живот и представата ви за себе си, включително и по отношение на насоките в живота. Вие можете да използвате тази астрална подкрепа за повишаване на образованието. През 2018 може да напи­шете книга или дори да използвате уменията си при публични изяви. У вас се появяват бързи, мълниеносни идеи, които в най-неочаквания моменти може да ви донесат приятни промени в живота ви. Така че, ще сбъркате, ако не се възползвате от тях.

КАРИЕРА НА ВОДОЛЕЙ ПРЕЗ 2018

Астралните конфигурации на 2018 г. ви предсказват година изпълнена с успехи и постижения в областта на кариерата. Най-важният принос тук ще има Сатурн, предразположен към изпълнение на вашите лични амбиции и укрепва­не на социалното положение. Вие ще можете да разчитате на кариерно израст­ване или да намерите по-добра работа, която ще ви позволи да разкриете ва­шите способности и качества, лични и професионални умения. Месеците, през които можете да разкриете максимално потенциала си, са януари, февруари и най-вече октомври и ноември. По този начин, като се стремите да получите ви­сококачествени резултати, и Сатурн ще възнагради вашите усилия.

През 2018 г. е важно да запазите самообладание. Конкурс­ните основи, конфликтните ситуации на работното място, ще бъдат изпитание за вашето търпение, особено през юли и август. Ако се чувствате разочарова­ни поради неосъществените си мечти, вероятно е дошло време да помислите за промени в работната среда и професионална насоченост. През втората по­ловина на 2018 г. ще се наблюдават тенденции за израстване в кариерата при правилен и навременен избор.

ЗДРАВЕ НА ВОДОЛЕЙ ПРЕЗ 2018

Стресът и напрежението ще бъдат основните вредители за Водолеите през пролетта и лятото на идващата година. Те може да доведат до намалява­не на жизнената активност, разклатена нервна система, както и до сърдечно­съдови проблеми. Звездите ви препоръчват много сериозно да се отнасяте към собственото си здраве. Ако подходите разумно към тези препоръки, то свободното време ще можете весело да прекарвате с приятели, а не да ми­слите за лекари.

Като цяло, 2018 г. ще промени вашето емоционално качество на живот и ще ви помогне да постигнете състояние на вътрешно равновесие. Благода­рение влиянието на Плутон в съзвездието Козирог, ще можете да промените всичко, което искате, дори навиците си, ако действително това желаете. През втората половина на годината ще получите подкрепа и от други астрални вли­яния. Важно събитие ще бъде това, че ще се активират Марс и Уран в Овен, което ще се отрази на напредъка и на движението напред. Ето защо, ако сле­дите и се грижите за себе си - да се храните правилно, по-често да прекарвате на чист въздух и сред природата, да се откажете от лошите навици, тогава при вас всичко ще бъде наред. През март и април склонността ви към безразсъдни действия и бързането, може да доведат до наранявания и травми.

ФИНАНСИ НА ВОДОЛЕЙ ПРЕЗ 2018

Астрологичната картина за 2018 г. ни казва, че Водолеите няма да се оплакват от финансовото си положение. Влиянието на Нептун ще има положи­телен ефект върху вашия бизнес и делово сътрудничество. През годината, ако не бъдете много внимателни към всеки детайл, има риск да бъдете излъгани. За Водолеите 2018 г. ще бъде изпълнена с интересни обещания за инвестиции. През 2018 г. упоритият труд ще бъде възнаграден с последовател­ни печалби в най-кратки срокове. Финансовото положение ще бъде стабилно, стига да поддържате ума си бистър и ясен, без да вземате прибързани реше­ния. Февруари и март 2018 г. ще изискват от вас да бъдете внимателни и пред­пазливи. Възможни са разногласия с партньорите по бизнес. Некоректните и неправилни решения през този период може да доведат до парични загуби в дългосрочен план. Ако искате да запазите печелившия си бизнес на високо ниво през новата година, може да се наложи да прекратите отношенията си с някои от партньорите. Нептун ще ви помогне да разобличите недобросъвест­ните хора.

 

Последна промяна на Събота, 17 Юни 2017г. 11:08ч.
Още в тази категория: « РИБИ 2018 КОЗИРОГ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...