Реклама


СТРЕЛЕЦ 2018

Оценете статията
(1 vote)

Хороскоп на Стрелец за 2016

2018 година носи на представителите на този знак промени във финансово отношение, а също и в сексуалния жи­вот.

През 2018 г. ви очакват приятни подаръци, фи­нансова подкрепа от страна на други хора (съпруг/съ­пруга или делови партньор). Без да полагате излишни усилия, ще имате полза от работата на другите хора. Може да получите значи­телно наследство. Ако имате намерение да теглите кредит, тогава е най-добре да изчакате до 26 юни 2018 г. - това ще бъде идеалният момент в това отно­шение.

Още от октомври 2017 г. започнахте внимателно да обмислите вашите желания, предпазвайки се от безразсъдни постъпки. Може би през 2018 г. ще трябва да затворите веднъж завинаги много врати, които сте удържали много години. До момента, когато Сатурн ще влезе във вашия знак и ще започне нов цикъл (около две години), ще имате време да погледнете назад и реално да прецените миналото си, да поправите всичко, което не сте успели навреме да разрешите, да получите това, което ще ви хареса и ще ви зарадва, да представите собствената си личност в правилна светлина.

Ако имате връзка, бъдете готови за една незабравима година, изпълнена с любов и романтика. Ако сърцето ви е отдадено на някого, най-добре изчакай­те лятото, за да вземете важни решения, от които може да зависи бъдещият ви живот. От 27 юни и с това ще се увеличи потребността от сигурност и емоционален комфорт. Чувствата ще станат по-дълбоки и по-­богати.

ЛЮБОВ НА СТРЕЛЕЦ ЗА 2018

През 2018 г. в по-голяма степен ще демонстрирате лю­бовта си към парите и ще харчите безразсъдно големи суми, за да спечелите сърцето на любимия човек. С това ще искате да покажете колко ценен е той за вас. Колкото и да е странно, това е добра идея - да се смесват любовта и парите през 2018 г. Някои Стрелци може да срещнат този, който има дарба­та да предизвиква внезапни и неочаквани промени в любовта и любовните връзки. Уран в Овен носи повече нестабилност във влиянието на любовта, но през 2018 г. по всяка вероятност тези, които не вярват в любовта или са се разочаровали от нея, ще придобият нов смисъл в живота. Със сигурност ще срещнете такъв човек, който ще придаде емоционален резонанс на вашите отношения и дори ще може да ви изненада. Желанието да живеете и да обичате, това е посланието, с което ще преминете през следващата година. Любовната история ще бъде още по-ярка и вълнуваща, ако не се огранича­вате в свободата си на изразяване на своите чувства.

От друга страна, през първите 5 месеца на 2018 г. ще получите само благоприятен ефект от покровителството на Юпитер, всичко онова, което се отнася до дома, брака и взаимоотношенията. По такъв начин бракът, семей­ните отношения и партньорството през първите месеци на следващата годи­на ще бъдат доста успешни. Ако сте сами и търсите човек, с когото искате да остареете, дългоочакваната среща може да се случи до 26 юни 2018 г.

Ако вече имате връзка, то първите 5 месеца на следващата година за вас ще бъдат време на щастие и разбирателство във връзката ви с вашия съпруг/съпруга.

Освен това, ще можете да се насладите на любовта или добрите от­ношения през пролетта. Пролетта - това е сезонът на любовта за вас през тази година! Любовта, ще премине през вашия знак в интервала от 22 март до 5 април 2018 и от 9 май до 3 юни 2018 г., и вие ще се наслаждавате с прекрасно чувство на живота и времето на топлота, на любовта, добротата и взаимното разбирателство с партньора.

29 март 2018 г. е ден с голямо значени, можете да получите неочаквани изненади, любов, прелъстяване, любов, изгаряща като мълния, или може би дори любов от пръв поглед.

Също така, може да се отбележи и денят 28 май 2018 г. Този ден обе­щава да бъде много щастлив, ден, когато всичко е възможно! Ако сте сами, то може да срещнете своята половинка, ако имате връзка, но още нямате брак, то в този ден може да ви направят предложение. Този ден е подходящ за сключване на брак.

2018 г. ще остане благоприятна и от гледна точка на партньорските отношения, поне през първата половина на годината.

Ако имате връзка, бъдете готови за това, че тази година ще бъде една незабравима година, изпълнена с любов и романтика. Но ако все още нищо за себе си не сте решили, може би е най-добре да изчакате до лятото, преди да поемете върху себе си твърди ангажименти.

На два пъти през следващата година ще се чувствате по-уязвими от обикновено - през май и през ноември. Поведението на партньора може да ви доведе до объркване, и вие да започнете да се съмнявате в неговите личностни качества. Не е необходимо да възприемате тези събития по дра­матичен начин. Напротив, те са предназначени да проверят чувствата ви и да повишат доверието към вас.

КАРИЕРА НА СТРЕЛЕЦ ЗА 2018

За Стрелци 2018 г. в професионален план ще бъде по-неутрална го­дина.  2018 година  за по-голямата част от представителите на този знак не предвижда големи промени или специални събития. Въпреки това, 2018 г. е обещаваща от гледна точка на обединения, съюзи и сътрудничество. Май на идващата година ще се окаже доста сложен за Стрелци. Възможна е конкуренция и борба за позиции - ще се наложи да работите усилено за запазване на работното си място, да не говорим за кариерно израстване. Бъдете организирани и по-концентрирани в работата, за да из­бегнете стреса и кризите.

През юли 2018 г. Стрелците трябва да бъдат дипломатични в отношенията с колегите си. Това ще помогне да се избегне ненужната допълнител­на отговорност.

Сътрудничеството през 2018 ще ви помогне да разши­рите и обогатите връзките си, да срещнете влиятелни хора, да спечелите силни съюзници и покровители.

Присъствието на Сатурн в Скорпион ще ви помогне да покажете таки­ва качества, като амбиция, постоянство и упоритост, които са от съществе­но значение за успех в кариерата.

ЗДРАВЕ НА СТРЕЛЕЦ ЗА 2018

В периода от февруари до юни объркването и недоволството от живота си ще усещате доста остро. Ще почувствате, че здравословните проблеми, които не са ви безпокоили през последните години, отново ще ви напомнят за себе си. Може би има смисъл да преразгледате своите навици, или дори начина си на живот. На някои представители на Стрелци ще им се иска да се уединят и да се изолират от конкретните грижи. Това време е идеално за самоанализа и решаване, както на духовни, така и на здравословни проблеми. Докато Уран се дви­жи във вашия знак, изпълвайки го с адреналин този път очевидно трябва да обърнете повече време и внимание на физическата енергия, която ще използвате. Тук Плутон ще въздейства върху вашето здраве. Необходимо е да бъдете по-внимателни в храненето, да изоставите вредните навици и да практикувате ежедневно повече движение.
 

ФИНАНСИ НА СТРЕЛЕЦ ЗА 2018

Тенденциите на 2018 г. се характеризират за Стрелци с великолепни възможности да подобрят материалното си състояние. Уважението и репу­тацията в работата ще окажат влияние за повишаване на работната запла­та.  През 2018 година всякакви инвестиции и вложения обещават да донесат победа за Стрелци. Важно е да запазите самообладание и да не си загубите главата при първия успех. Освен това, късметът ще ви се усмихне и по отношение придобиването на недвижимо имущество или доходи от трети страни.

Звездите през новата година ви приканват към по-консервативен под­ход по отношение на финансите. Ако имате намерение да инвестирате, бъ­дете предпазливи, особено през юли и август. Тенденциите се управляват от непредсказуемия Уран, печалбата може да бъде много лесна, но и загубите може да бъдат значителни. С Плутон в сектора на парите, за Стрелците е най-добре да не рискуват. Отивайки на риск през 2018 година може да загубите всичко. Понякога би било по-благоразумно да се задоволите с това, което имате. През 2018г. внимателно анализирайте вашите финансо­ви навици и направете промени. Не се поддавайте и не бъдете зависими от случая. През 2018 година отдайте предпочитание на дългосрочните инвестиции и да се убедите, че имуществото и активите ви са напълно застраховани.

Още в тази категория: « КОЗИРОГ 2018 СКОРПИОН 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...