Реклама


ВЕЗНИ 2018

Оценете статията
(0 гласа)

ХОРОСКОП НА ВЕЗНИ ЗА 2018

Влиянието на Сатурн във вашия знак съвсем не е било само промяна, но вие сте се научили да поемате отговорност, за да растете, да се разви­вате и уверено да вървите напред. Околните през 2018 г. ще започнат да се отнасят с вас по-сериозно. В продължение на няколко години все още ще берете плодовете на изпитанията, на които сте били подло­жени под влиянието на Сатурн. През 2018 г., ще разкриете лидерските си и организационни качества.

През 2018 г. Сатурн ще окаже влия­ние върху вашия Дом на доходите. През новата година вие трябва да доказвате своята мъдрост, реализъм и сериозност по отношение на парите. Опитайте се да бъдете по-рационални при разпределянето на доходите. През следващите две години може да  има определени ограничения и бариери от гледна точка на материалните ползи и имуществени придобивки. През 2018 г. ще се научите да бъдете по-организирани, по-дисциплинирани, реалистични, зрели и отговорни по отношение на финансите. През втората по­ловина на идващата година всички пречки ще изчезнат и вие ще можете да се наслаждавате на положителните промени: стабилност и финансова сигурност.

От 26 юни 2018 г. пред вас ще се открият огромни възможности за кариерно развитие и професионална реализация. Прекрасно време за из­дигане в службата, за изграждане на успешна кариера и постигане на со­циални успехи. Ще получите помощ от Юпитер през първите шест месеца на 2018 г. и през втората половина на 2018 г. Подобна толкова мащабна подкрепа в професионалната част ще ви се усмихне едва след 12 години, затова не пропускайте възможностите си за такъв невероятен успех.

Що се отнася до аспектите на живота, които ви интересуват повече от всичко: любов и брак, тяхното развитие ще се определя под влиянието на Уран във вашата зона на живота. Тук можете да очаквате промени, кризи и неочаквани събития. През 2018 г. ви очакват нови запознанства, които може да прераснат в силно и здраво приятелство. Също така, вие с лекота ще се разделяте с хора, които не представляват интерес за вас. Възможно е да има конфликти сред членовете на вашето семейство. Ще се наложи да мобилизира цялата си мъдрост и да влезете в ролята на арбитър при решаването на семейни и приятелски разногласия и разправии.

ЛЮБОВТА НА ВЕЗНИТЕ ПРЕЗ 2018

Дори ако 2018 г. внесе във вашата любовна връзка несъществени промени, влиянието на Уран ще напомни за себе си в брака. През 2018 г. семейните отношения, здравите връзки и стабилността, ще бъдат най-вълнуващите сърцето ви области.

Уран - е планета, известна с промените, които носи. Това ще доведе до активно движение хода на вашия брак, разделяйки ви с любимата ста­билност и зоната на комфорта. Освен това, през 2018 г. Уран ще бъде в кон­фликт с Плутон, който в продължение на много години е бил основател на комфорта и уюта във вашия хороскоп, в семейните и домашни отношения.

Уран ще ви накара да преразгледате и може би дори да промените мнението си един за друг. Вие сте по-малко подчинения и по-малко за­висимия партньор във връзката ви. През 2018 г. Везните ще търсят нови стимули и ще намерят смелост да покажат какви промени трябва да бъдат направени в съвместния живот. Възможно е да почувствате необходимост да отворите нова страница, желаейки да забравите неприятните моменти от миналото на вашия личен живот. За някои Везни 2018 г. може да стане година на освобождаване от брака, в който се е настанила рутината, има застой, самодоволство, монотонност и еднообразие. Ще започнете да тър­сите начини да внесете нови цветове и емоции в отношенията ви, или ще започнете други връзки.

Ако сте сами, тази година може да ви донесе приятни изненади в това отношение. Може да започнете връзка, когато най-малко очаквате това, или дори да се случи неочаквана женитба. Също толкова рязка и неочак­вана може да стане и раздялата с партньора. Пазете се от прибързани решения по отношение на брака!

През 2018 година  вашият покровител Венера няма да ви за­брави. Тя ще създаде благоприятни любовни тенденции за Везни от 2 февруари до 26 февруари 2018 и съответно брачни тенденции от 22 март до 15 април 2018 г. Специален ден ще бъде 29 март. Не се учудвайте, ако получите в този ден неочаквано любовно обяснение или предложение. Неочаквано­то предложение не трябва да ви завари неподготвени. Хубаво помислете, преди да приемете конкретно решение. Не трябва да се страхувате от нови връзки. Просто се наслаждавайте на моментите, които ви предстои да из­живеете. От февруари до април 2018 г, е възможно да срещнете човек, който завинаги ще стане част от вашия живот, при това не е задължително да бъде член от семейството.

Май и юни 2018 г. ще бъдат благоприятни месеци за запознанства или флирт по време на пътуване. Има голяма вероятност да се запознаете с представител на друга култура, чийто мироглед, схващания и разбирания, са твърде близки до вашите.

КАРИЕРА НА ВЕЗНИТЕ ПРЕЗ 2018

2018 г. ще бъде обусловена от много важни събития по отношение на кариерата за представителите на зодия Везни. Главните герои - Нептун и Юпитер, със своето влияние ще определят професионал­ните и кариерни успехи на Везните.

През новата година Нептун ще ви предостави много въображение и креативност, които може да използвате като важни умения за работа. Въпреки това, той ще внесе също така и суета, припряност и объркване. Поради това ще ви се наложи внимателно да планирате дейността си. През 2018 година за Везни ще бъде важно да отделят професионалната дейност от личния живот, като на първата отделят малко повече внимание. Важно е да погледнем на реалността такава, каквато е ...

От 26 юни 2018 г. Юпитер ще влезе в знака на Рак, което съответства на Дома на кариерата на вашата астрограма. От този период ще бъде по­леко да се издигнете по кариерната стълбица, да успявате, да получите повишение. Ще бъдете по-сигурни и по-уверени в собствените си професи­онални способности, ще повярвате във възможността да постигнете много.

ЗДРАВЕ НА ВЕЗНИТЕ ПРЕЗ 2018

През следващата година планетарните аспекти сочат за дълбок ана­лиз на собствените ви действия, свързани с вашия начин на живот и от­ношението ви към самите себе си. За това трябва да се вслушвате в сиг­налите, които ви дава вашето собствено тяло, макар и да сте склонни да считате, че вашите проблеми със здравето са генетични. Това не е съвсем така. За подобряване на здравословното състояние, вие се нуждаете от професионална помощ. През следващата година трябва да преосмислите отношението си към здравето. През първите месеци на 2018 година, Юпитер ще ви помогне да погледнете на бъдещето с оптимизъм и да градите планове на базата на собствените си таланти и способности. За вас ще бъде достатъчно да се придвижвате с бавни крачки, може би изпит­вайки незначителни неудобства, но само в този случай здравето ви няма да пострада. През втората половина на годината, когато Юпитер влезе в съз­вездието Рак, вие многократно ще бъдете подлагани на стрес. Опитайте се да се придържате към здравословното хранене и повече спортувайте! Това е най-безопасния начин, благодарение на който можете да стоите далече от лекари и лекарства.

ФИНАНСИ НА ВЕЗНИТЕ ПРЕЗ 2018

2018 г.  носи значителни промени във финансово от­ношение за хората, родени под знака на Везни. Сатурн в Скорпион още от края на 2017 г. ще започнат да оказват влияние върху вашия знак от зодиака. Този дълъг транзит (около две години и половина), през следва­щата година често ще напомня за себе си. В началото на 2018 г. много е възможно да си помислите, че ви плащат малко, че да се печелят пари по начина, по който вие го правите, е прекалено трудно, че трябва да огра­ничите разходите си и да направите известни спестявания за черни дни. Особено от 18 февруари до 8 юли 2018 г., когато Сатурн ще се движи в обратна посока, не трябва да разпилявате парите си, а да ги управлявате по-внимателно. 2018 година  изисква отговорност и реалистична преценка. Това е подходящото време да се научите да приемате реални, сериозни и зрели финансови решения. През 2018 г. е време да започнете да използвате изцяло своите природни таланти - печеленето на пари. През новата година всяка бизнес-инициатива ви обещава успех. Най-благоприят­ните финансови дни през 2018 г. са в диапазона от 15 април до 21 май 2018, и от 11 септември до 22 ноември. През тези седмици Венера ще благослови повишаването на доходите ви.

Месечни хороскопи на Везни за 2018

Януари 2018 за Везните ще бъде изпълнен с напрежение и тревожност.  Научете се да се да се отпускате.

Февруари 2018 – любов  и взаимност. В зодиакален план съвместимостта с вашия съпруг ще бъде отличен този месец.

Март 2018 ще бъде период от крайности. Романтика и страст ще  изпълни живота ви.

Април 2018 е месец, за забавление и ще се превърнете в звездата на  социалните мрежи. Възможно е да усетите напрежение във финансите.

Май 2018 – силен период, възползвайте се в максимален план.

Юни 2018 е месец,  през който ще отделите максимално време за здравето и кариерата ви. Приятелите ще бъдат неотлъчно до вас през този месец.

Юли 2018 е период, когато вашата интуиция ще влезе в игра. Също така може да станете религиозен и да започне да вярвате във Висшата сила.

Август 2018 показва промяна в отношението ви към любовта и живота, когато Меркурий е ретрограден  през 2018, вие ще кажете своята дума.

Септември 2018 е положителен период за зодиакален знак Везни. Това е най-подходящото време да промените външния си вид и да смените гардероба си.

Октомври 2018 ще бъде един проспериращ месец от гледна точка на финансите и взаимоотношенията.

Ноември 2018 вече ще видим увеличаване на вашите финанси, взаимоотношения и вътрешна хармония.

Декември 2018 ще бъде  месец на носталгията и незабравими преживявания.

През 2018 хороскопът на Везни прогнозира, че ще има и трудни времена през 2018 г., но не се плашете, научете се да се наслаждавате на настоящия момент.

Последна промяна на Вторник, 21 Ноември 2017г. 18:18ч.
Още в тази категория: « СКОРПИОН 2018 ДЕВА 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...