Реклама


ЛЪВ 2018

Оценете статията
(2 гласа)

Хороскоп на Лъв за 2018

През 2018 г. Лъвовете ги очакват промени във финансово отношение. Но­вата година е приготвила за вас парични печалби, макар не толкова като ре­зултат на индивидуална работа, отколкото посредством съвместно имущество и чрез други дейности със съвместна собственост. Под влияние на Нептун, не може да се каже, че всичко е много ясно, тъй като той ту ще напълни джобо­вете ви, ту ще създаде впечатлението, че парите се изплъзват между пръстите ви. И двете ситуации може да се случват едновременно, но независимо от това, можете да извлечете изгода, ако обърнете внимание на бюджета и повишите контрола над разходите си. Пазете се от илюзии, състрадание и въображение, тук трябва да направите съзнателно усилие, за да не си позволите да зависите от финансовите проблеми на близките си хора. Има голяма вероятност от това, че жертвайки нещо в името на приятелството и любовта, вашите старания и усилия ще останат незабелязани.

През 2018 г. Сатурн ще бъде в зоната на семейството. Семейството и до­мът ще са особено важни за вас. В отношенията с близките си хора ще поемете много ангажименти и задължения, които ще отнемат голяма част от времето ви. Време е да започнете да изграждате солидни основи за личния си живот, да поемате отговорности за другите, да се научите навреме да предоставяте помощ на близките си.

ЛЮБОВ НА ЛЪВ ЗА 2018 ГОДИНА

След като се анализира идващата 2018 г., може да се каже, че тя не готви за Лъвовете някакви неочаквани събития на личния фронт. Нещо повече, като се започне от 13 март 2018 г. може да се случат значими за вас събития, като резултат на дългогодишни действия. И макар Венера да е планетата, която традиционно се разглежда като най-важната планета от сан­тиментален и любовен характер, през 2018 г. ще се окаже, че нейното влия­ние няма да има толкова важно значение за Лъвовете.  През 2018 г. е голяма вероятността да се създаде основа за отношения, които в бъдеще ще прераснат в един стабилен брак. Ще бъдете изненадани колко слепи сте били, след като разберете, че сред вашето обкръжение е бил човекът, който изпитва към вас най-силни чувства.

Запознанства в началото на 2018 г. може да ви дадат тези отношения, които вие винаги сте искали. През 2018 година ще бъдете влюбчи­ви, ще търсите флирт, понякога без да забелязвате, че истнското щастие се намира близо до вас. Не бъдете прекалено строги и резки, като разберете за чувствата, които изпитват към вас хора, които някога са ви били безинтересни.

В периода от 1 януари до 19 януари 2018 г. и от 22 ноември до 21 декем­ври 2018 г. Слънцето ще премине през вашата зона на любовта и брака.

През този период можете да разчитате на взаимност от вашия възлюбен.

Ще бъде важно да не се страхувате да откриете своите чувства.

Венера, планетата на любовта, ще донесе добри тенденции в любовта, особено през периодите от 7 октомври до 5 ноември 2018 г., и от 2 февруари до 26 февруари, когато тя ще премине през вашата зона на любовта и съответно на брака.

През новата година  ще има изкушения. 2018 г. ще донесе много съблазни, които ще бъдат проверка за смелост, лоялност и ро­мантичен дух в отношенията, особено през първата половина на идващата го­дина. Опитайте се през тази година да отделите повече време за обществени мероприятия, където също е много висок шанса да намерите нови любовни запознанства. Освен това, някои от тези контакти могат да бъдат полезни и във вашата професионална дейност.

В общи линии, тази година ще бъде изпълнена с контакти и общуване с представители на противоположния пол, в забавна и сантиментална атмосфе­ра, която между другото, не ви е напускала и през миналите години.

В края на годината, Венера ще намали вашия ентусиазъм. В интимните отношения ще станете по-взискателни и по-сдържани. Емоционална зрелост ще настъпи при някои представители на зодия Лъв през 2018 г.

КАРИЕРА НА ЗОДИЯ ЛЪВ ЗА 2018

Присъствието на Плутон във вашата зона на работа, обуславя нейната нестабилност. Особено внимание трябва да обърнете на периода от 12 април до 20 септември 2018 г., когато е възможно да почувствате, че сте подложени на сурово изпитание и че шансове повече нямате. Ако загубите контрол над ситуацията, през този период това може да доведе до емоционална нестабил­ност и криза.

През 2018 г. в кариерата на Лъв, ключовата дума ще бъде "промяна", без значение искате ли вие това или не. Шансовете да ги избегнете са малки.

Наличието на конфликт между двете планети - Плутон и Уран показва, че животът ви изисква коренна промяна, която вие до този момент сте отлагали, поради страха да приемете предизвикателството и да направите решаващата крачка. През 2018 година  се пазете от борба за власт с колегите и на­чалниците, рискувате да загубите контрол над ситуацията. През 2018 г. ще се наложи да отложите личните си амбиции, ако искате да запазите работното си място, още повече, ако разчитате на повишение. Като се опитвате да промени­те работната среда и да пренасочите възгледите на ръководството, рискувате да стигнете до задънена улица и безизходица. Бъдете деликатни и внимателни, когато представяте пред някого своята позиция.

ЗДРАВЕ НА ЗОДИЯ ЛЪВ ЗА 2018

Действително, Лъвовете през следващата година трябва да следят здра­вословното си състояние, особено през втората половина на годината. Ако има­те някакви кожни заболявания или страдате от алергия, непременно трябва да отидете на лекар и да ви назначат лечение. Най-вероятно, това са стари здравословни проблеми, които вие сте пренебрегвали и които могат да окажат влияние на имунната ви система. Сънят ще бъде изключително важен за вас ­за да възстановите жизнеспособността си. Любителите на пътуванията трябва да бъдат внимателни в края на пролетта и лятото, тъй като през този период сте предразположени към травми, които могат да доведат до счупвания и кръвоиз­ливи. Звездите препоръчват на Лъвовете през втората половина на следваща­та година да бъдат изключително предпазливи и да опазят здравето на черния си дроб. Би било изключително мъдро да не си правите експерименти с него и да го подлагате на изпитания, като злоупотребявате с тежка храна и алкохол. Балансираното хранене е просто необходимо за вас. Контролирайте и емоцио­налното си състояние, за да избегнете много здравословни проблеми.

ФИНАНСИ НА ЗОДИЯ ЛЪВ ЗА 2018 ГОДИНА

Финансовият сектор на Лъвовете през 2018 г ще бъде оптимистичен. Парите продължават да идват към вас, в частност като резултат от сътрудничество, партньорство и дивиденти. Положе­нието Нептун също може да има положително въздействие, ако вие обърнете внимание на организацията, обединенията или на контрола на вашите доходи. Освен това, ще трябва да вземете всички предпазни мерки при извършване на банкови операции. В противен случай може да възникнат проблеми. През 2018 година враг на вашите пари  ще бъдат неграмотните финансови реше­ния, небрежност при изплащане на дълговете и изпълнението на договорните задължения. За Лъвовете през 2018 г. много важно ще бъде навременното из­плащане на дълговете, плащането на данъци, наказателни глоби, искови пре­тенции. Немарливостта и липсата на отчетност може да ви донесе проблеми с банките, финансовите институции и застрахователни фондове. Независимо от това, от 22 юли до 9 септември 2018 г. ще имате много възможности да увели­чите доходите.

ЛЪВ ХОРОСКОПИ ПО МЕСЕЦИ ЗА 2018

Януари 2018 за Лъвовете ще бъде вълнуващ месец, но не забравяйте да вземете почивка, за да даде нов тласък  на живота си.

Февруари 2018 е отличен месец за Лъвовете да планират  още едно дете.

Март 2018 ще ви помоли да преразгледате виждането си за живота.

Април 2018 е период на добър късмет и просперитет в развитието ви.

Май 2018 Лъвовете  ще успеят в кариерата и бизнеса. Но вашето здраве се нуждае от допълнителни грижи. Опитайте  с домашни средства  да облекчите страданията си.

Юни 2018 е месец за успех и постижими цели. Но  успехите ви могат да окажат влияние върху емоционалното ви  здраве.

Юли 2018 е духовен месец,  той ще ви накара да потърсите някои философски отговори на мъчещи ви въпроси.

Август 2018 е месец на ретрограден Меркурий. Всички важни решения трябва да бъдат отложени за следващия месец.

Септември 2018 , показва, че Лъвовете трябва да бъдат по-комуникативни и да се опитат да подобрят тяхната съвместимост с братята и сестрите.

Октомври 2018 ще видите Лъвовете с разпръснат отдали се на много дейности. Марс в Лъв може да създаде хаос в здравето ви.

Ноември 2018 Прекарвайте повече време със семейството и приятелите си.

Декември 2018 е период на усъвършенстване и  развитие.

Хороскопът на Лъв за  2018 прогнозира една ползотворна година, която няма да ви остави да скучаете.


Последна промяна на Сряда, 15 Ноември 2017г. 16:30ч.
Още в тази категория: « ДЕВА 2018 РАК 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...