Реклама


РАК 2018

Оценете статията
(1 vote)

Пълен хороскоп на зодия Рак за 2018 година

През изминалата година при Раците нямаше сериозни проблеми, затова на тях ще им е трудно да се разделят с годината на Петела. Но Жълтото Куче, което встъпва в своите права  на 16 февруари 2018 година, обещава на Рак, че и през 2018 няма да има много съществени проблеми. Водната стихия, която е господарка на Рак, се сработва с Жълтото Земно Куче и затова Рак не бива да се притеснява за късмета си през 2018 година. Хороскопът на Рак за 2018 година обещава немалко приятни изненади, особено през февруари.

В началото на март любимците на Луната няма да успеят лесно да се доберат до благоразположението на началството, но и сами могат да организират  добри постъпления в портфейлите си. Пролетта ще донесе и успех в професионално отношение. Хороскопът на Рак за 2018 година съветва да си държите устата затворена, а не да се хвалите подред на всички  за своите постижения.

Късмет в бизнес делата ще съпътстват Рак през май. Даже някои ще си позволят да си почиват и да тръгнат на пътешествие. Интуицията на Рак работи перфектно и тя ще му подскаже накъде да се отправи и къде ще изпита най-силни усещания от пътешествието си.

Хороскоп на 2018 година за Рак обещава наистина прекрасен летен период. Работа ще има доста, но тя ще бъде увлекателна за творческата натура на Рака, така че той с радост ще осъществи и най-смелите си фантазии. От устата на шефа ще прозвучат слова на благодарност и  огромна премия, а колегите ще ви засипят  с комплименти.

В личен план в живота на Рака в годината на Жълтото куче всичко ще върви прекрасно. Тези, които имат семейство и деца, ще успеят да решат битовите проблеми, а също така ще успеят да избегнат конфликтите с роднините. По-възрастите членове на семейството ще се съветват с Раците по всички въпроси. Възможно е да се роди детенце в двойка, която дълго време не е имала деца.

Хороскопа на Рак за 2018 година предсказва една съдбоносна среща. Това няма просто да е едно банално познанство, а ще се превърне в сериозно и дълбоко приятелство. 2018 година ще помогне на Рак да избере не само  правилния жених, но и всичко, свързано с един добър семеен живот.

Есента може да се окаже за Рак болезнена в пълния смисъл на думата. Затова трябва да внимават Раците и да се грижат за своето здраве, за да няма усложнения. Но в годината на Кучето Раците ще чувстват оптимизъм и веселие и лесно ще преодоляват несгодите.

Хороскоп на Рака за 2018 година обещава разширение на жилището, преместване в друго или глобален ремонт. Добрата новина е, че финансите ще стигнат за всички, тези действия. Земното куче не е равнодушно към водните знаци, ще имате късмет и ще закупите  необходимите материали за ремонт. Главно е да не забравяте в суетата и да мислите за външния си вид. Може да промените стила си, или ако сте дама да смените цвета на косата си. Всичко, обаче трябва да се прави с мярка, за да не приличате на натруфен цирков папагал.

Хороскопът на Рак за 2018 година предсказва благополучие през месец декември. Много от вас ще изглеждат респектиращо и солидно. Статусът в обществото за Раците ще има значение, но не до такава степен, че да забравят за любимия човек. Борбата с конкуренцията ще се окаже не толкова жестока, както през миналата година, но с новите партньори, трябва да бъдете внимателни. Късметът, който ще имате през 2018 година ще бъде голям, затова не се тревожете. В края на 2018 година е възможно да получите наследство от прабаба си, или пък ще спечелите от лотарията. Чакат ви финансови сюрпризи.

Хороскопът за 2018 година на Рак, съветва по-малко да се оглеждате назад, а да погледнете с увереност напред. Тогава и проблемите  ще намерят решение и заветните желания ще започнат да се сбъдват. Ракът трябва да намери такова темпо, което няма да навреди, а ще респектира съперниците в работата и личния живот. Не си струва да се преуморявате и да нервничите, иначе може да се намерите на болничното легло или да станете пациент на психиатрична клиника. Кучето е миролюбиво животно, затова, то не би посъветвало Рака да се впуска в конфликти.

В края на 2018 година ще бъде нужно да покажете своите чувства, трябва да стане повече открит и честни в общуването. Ракът по натура е интровертен знак, този факт може да го подтикне към депресия и срив. Следователно трябва по-малко да се вглеждате в себе си, повече да се доверявате на хората и да не се притеснявате от разочарования. Всъщност разочарованията за вас през 2018 година ще бъдат съвсем малко. И душевният комфорт ще бъде обезпечен за тези, които ще искат да са заобиколени с позитивни хора и няма да правят прибързани изводи.

Какво очаква Рак през 2018 година в областта на любовта?

В любовта Рака  ще се чувства в свои води, ще му върви, ако не се крият зад някакъв измислен идеал.Хороскопът на любовта на рак за 2018 година съветва повече да общувате с другите, с приятелите, създавайте нови познанства и инициирайте нови романтични срещи. И през декември вече ще бъдете готови да приемате и да давате пръстени. важното е да сте искрени и да взимате инициативата в свои ръце.

През февруари и март  влюбените Раци могат да отпътуват в друг град, защото те са готови да пожертват всичко, заради любимия човек. Ако пътешествието е бягство от любимия човек, то не си заслужава да страдате за такава личност. Известно ни е, че от себе си не можем да избягаме.

Хороскоп на Рака за 2018 година е приготвил много подаръци за тези, които имат семейство. Възможно е пътуване в желана страна,  където можете не само да отдъхнете, но и да научите много неща Заедно със съпругата, Ракът ще отвори собствен бизнес, който ще му донесе огромна печалба. Единственото нещо, което Жълтото земно куче не би искало да правите през 2018 година е да не  споделяте за своите планове. Посветени трябва да бъдат само близките хора.

Хороскопът за семейните отношения през 2018 година

Хороскопът на Рак за 2018 година обещава топла и много комфортна семейна обстановка. Семейството на Рак стои на първо място Ако близките му го обичат, той ще им се отблагодари.

През 2018 година не оставяйте решаването на проблемите за после, а веднага се заемайте с тяхното решение. Още повече, че за вас 2018 година ще бъде толкова изобилна, че семейството ви ще бъде изненадано.

Семейният хороскоп за 2018 година съветва да бъдете диалогични с партньора си. Бъдете открити и прями. През 2018 година ще ви е нужно да прекарвате повече време със семейството и децата, вижте,с кой те общуват в училище. Задушевният разговор с детето ще бъде по-ценно от подаръците, колкото и скъпи да са те.

Хороскопът на Рака за 2018 съветва да се вслушвате в това, което ви говорят вашите близки. Отблагодарявайте им се с някое вкусно приготвено ястие. И един съвет от нас, не правете  протеинови диети, те не са здравословни.

Хороскоп  на здравето на Рак за 2018

За вас 2018 година ще бъде важна година и вие не трябва да се преуморявате. Давайте си по-често почивки. Така сериозни проблеми със здравето няма да имате. рак е много чувствителна зодия и много зависима от фазите на Луната, затова е важно да не се преуморявате и напрягате най-вече психически. Но и не лентяйствайте, за да имате чувство на удовлетворение от неща, които ще сътворите с вашия ум.

Хороскопът за 2018 година говори, че ще имате крепко здраве, но при условие, че се храните правилно. Повече плодове, зеленчуци, морски дарове, а не чипс и газирани напитки. Знайте, че 2018 е годината на Жълтото Земно куче и то без сутрешна гимнастика и разходка не е в добра кондиция. Взимайте пример от него. Запишете се на танци, фитнес, аква аеробика. Тези дейности ще повишат жизнения ви тонус.

Хороскопът на Рак за 2018 не съветва да се отнасяте лекомислено към вашето здраве, защото и най-леката простуда ще даде усложнения. Жълтото земно куче ще контролира Рака да се закалява, да прави контрастни душове и най-вече повече да ходи пеша. Зарежете пушенето, за да укрепите здравето и да икономисате пари. Защото тези пари могат да са ви по-ценни за една почивка на море, нали?

Хороскоп но Рак по месец  за 2018

Януари 2018 ще бъде много натоварен  месец на Рака. Независимо дали ще става дума за Любовта, кариерата или финанси, вие ще стоите на пръстите на краката целия месец.

Февруари 2018 ще бъде един месец във ваша полза. Научете се да се наслаждавате  на момента и спрете да се притеснявате за бъдещето.

Март 2018 е един месец от взаимодействия и рисковите от вземането на неправилни решения, особено по време на ретроградния Меркурий.

Април 2018 е един месец, когато Раците трябва да бъдат  внимателни за здравето си. Редовни алтернативни лечебни терапии могат да бъдат полезни.

Май 2018 е един месец  за работа и почивка в екип, заедно с любимите си хора.

Юни 2018 ще видим някои промени в кариерата и личните отношения за Рак.

Юли 2018 е период, в който ще се грижи за външния ви вид и стил.

Август 2018 може да донесе някои конфликти между родители и деца.

Септември 2018 ще бъде месец на независимост и динамика за зодия Рак, ако Марс е в първи дом .

Октомври 2018 е месец на финансова и професионална стабилност.

Ноември 2018 ще видим Раците, какво те искат от живота.

Декември 2018 ще бъде месец на общуване с приятели и семейството.

В хороскопа на Рак 2018 прогнозира оптимистична и позитивна година във всички аспекти на живота си.

Характеристика на Рак за 2018

Печелившите числа на Рак за 2018:17,25,30

Скъпоценен камък на Рак за 2018: Рубин

Щастлив цвят на рак за 2018:зелен цвят

Планета: Луна

Най-съвместими със Скорпион, Риби, Телец, Дева

Специални качества на Рак за 2018: грижовен, разбиране, съпричастност

Слабости на рак за 2018: мислят за прекалено много неща  наведнъж

Подходящи професии на рак за 2018: обзавеждане, хотелиери, грижи за хората

Енергийната признаци: Ин

 

ПЪЛЕН ХОРОСКОП НА РАК

 

Последна промяна на Вторник, 11 Юли 2017г. 12:51ч.
Още в тази категория: « ЛЪВ 2018 БЛИЗНАЦИ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...