Реклама


ОВЕН 2018

Оценете статията
(0 гласа)

Пълен хороскоп на зодия Овен за 2018 година и за всеки месец през годината

Много хора от зодия Овен със сълзи на очи ще се разделят с 2017. Защото тя им помогна да достигнат до незапомнени висоти. Но покровител на 2018 е Жълтото Земно Куче, и то няма да ви предаде! То вече Ви готви изненади, любовни приключения и финансови придобивки. Мечтани придобивки ще имате, ако се доверите на това жизнерадостно животно.

До средата на февруари 2018 властва  стария господар, затова продължете да се занимавате с обичайните си дела. От март 2018 Овен трябва ако да се хване на работа, а не да лентяйства. Жълтото куче не търпи пасивните личности!

На всички ни  е известно, че кучето е честно и добродушно животно. Това означава, че Овните могат спокойно да започнат борба с конкурентите – всичко ще върви както трябва и победата ще бъде на тяхна страна. Хороскопа за 2018 година на Овен обещава хиляди възможности, в които ще реализирате таланта си – в изкуството, творчество и строителство. Много Овни ще преуспеят в бизнеса си, други пък, ще започнат да съчиняват стихове. Разностранните вкусове ще ви помогнат да достигнете и до големи висоти. През лятото на 2018 ще се появят десетки желаещи да подписват с тях договори.

През 2018 година, Овен ще се къпе в любов, самотните Овни ще срещнат своята половинка. Тези които се надяват на несериозни отношения, ще срещнат отпор от Жълтото Земно Куче. То толерира сериозните, отговорни отношения. Възможно е и хора, които са прекратили отношенията си с бивш партньор, да ги възобновят.

От страна на така наречените ухажьори, всичко с тях трябва да протича внимателно, защото са възможни измами.

До началото на есента, Овен не трябва да очаква сериозни проблеми. Но, основните занимания не трябва да се забравят. Възможни са перспективни сделки и срещи на високо ниво. Що се отнася до пари Овен не бива да се притеснява. Хороскопът на Овен за 2018 година обещава безоблачно финансово положение.

През зимният период на Овните всичко ще се нарежда по тяхно желание. В този период е възможно да възникне любовна афера. Семейните Овни ще си устройват празници и официални вечери. Още повече, вкусните угощения, и подаръци няма да липсват.

През лятото на 2018 година ви очаква една прекрасна ваканция, но само за тези, които са се потрудили от цялата си душа, а не са чакали всичко да падне от небето. Ще дойде възможност не само да се поотпуснете, но и да попътувате. Не забравяйте да си вземете с Вас таблетите и телефоните, за да можете да си общувате с Вашите приятели. Ще може да качите и снимки от екзотични вечери.

През 2018 Жълтото Земно Куче ще подтикне Овена към няколко интересни идеи, как да преустрои и обнови дома си. Може да направите основен ремонт, да купите допълнения към интериора и да си сложите алармена сигнализация  в дома. не забравяйте, че кучето е надеждна охрана на дома Ви.

Ние знаем, че Овенът обича да е водач. но внимавайте през 2018 година. Налагане на мнение, доказване на правото, проявата на инат – всичко това ще му носи големи неприятности. Не бъдете подстрекатели, не се носете по течението. Само разумните подходи ще ви донесат успехи, както в професионална сфера, така и в личния живот. Импулсивното действие ще ви изиграе лоша шега, ако не умеете да изразходвате правилно енергията си.

Отнасяйте се с известно недоверие към новите запознанства.

Хороскопът на Овен за 2018 година, обещава след края на лятото плодотворен период, време, през което много представители на зодия Овен ще заемат високи постове, а също така ще увеличат доходите си. Ще изпратите 2018 година с много настроение и успехи, разбира се и придобивки.

Финансите на Овен през 2018

Вие ще се радвате на изобилие. Пред Вас ще се изсипат купища пари. Но внимавайте, това няма да стане много лесно.Със Сигурност ще има конфронтация и с други хора, докато се доберете до това изобилие. Очаквайте сериозни постъпления през месец октомври 2018.

Пътуване на Овен през 2018

Юли месец е вашият месец за пътуване през годината. Ще пътувате и по работа и по бизнес. Но Овен няма да сбърка и ще покани семейството си да бъде с него. Всички ще бъдат доволни.

Здраве на Овен през 2018

Вие сте импулсивни, обичате да се отдавате на алкохолни запои, но това може да попречи на физическата ви кондиция. Това, обаче ще бъде само за хората, пиещи алкохол. Въздържателите Овни ще бъдат в добро физическо състояние.

Месечни Хороскопи за 2018 година на зодия Овен

Януари 2018 г. ще бъде отлична месец за Овен във всички области на живота.

Февруари 2018 ще бъде  период  за напредък и развитие.

Март 2018 е един месец, когато Овните трябва да обърнат специално внимание на себе си.

Април 2018 ще бъде за период на ретрограден Меркурий. Нещата ще вървят бавно за слънчевия знак Овен.

Май 2018 ще бъде месец на финансов успех и нови начинания в бизнеса.

Юни 2018 за Овен ще бъде цялостното добър, но трябва да  обърнете специално внимание на здравето си.

Юли 2018 ще бъде месецът, през който ще получите шанс да тествате уменията си.

Август 2018 ви моли да се отдадете на половинката си и да прекара известно време с вашето семейство и близки.

Септември 2018 е период на социални контакти и нови взаимоотношения. Тествайте брачната си съвместимост , преди да се обвържете сериозно любовта си.

Октомври 2018 е период на играта за власт и работа в мрежа с влиятелни хора.

Ноември 2018 е добър за детокс програми и релаксиране след напрегнатия месец.

Декември 2018 е един месец, когато умно трябва да разпределите времето, за да върви всичко във ваша полза.

В заключение, хороскопа на Овен за 2018 е изпълнен  с много забавление и веселие, но и с много упорита работа за овните.

Обща характеристика на Овен за 2018 година

Печелившите числа за Овен на хазартни игри през 2018:16,21,35

Камък на съдбата на Овен за 2018 година: Диамант

Щастлив цвятна Овен за 2018 година: червен, розов

Управляваща планета на Овен: Марс

Най-съвместим с зодии за Овен :Лъв, Стрелец, Телец, Водолей

Специални качества, притежаващ зодия Овен, който ще му помагат през 2018 година: инициативна личност, с приключенски дух

Слабости на зодия Овен през 2018 година: скучни, монотонен

Подходящи професия за зодия Овен през 2018: Политика, предприемачески черти

Енергийни признаци на Овен: Ян

Здравни проблеми през 2018 година за Овен: мозък, главоболие, мигрена, депресия

Последна промяна на Сряда, 05 Юли 2017г. 15:53ч.
Още в тази категория: « ТЕЛЕЦ 2018
Login to post comments
 

Рекламни

loading...