Реклама


Бурак Йозчивит използва всяка свободна минута, за да е със съпругата си Фахрие Евджен

Оценете статията
(0 гласа)

 

Звездата от сериала „Черна любов“ Бурак Йозчивит, който сега се снима в новата лента „Основаване: Осман“, въпреки натоварения си график, намира време и за съпругата си Фахрие Евджен. Двамата станаха родители на момченче Каран през април тази година.

През август съпрузите бяха на почивка в Бодрум и Фахрие много се притесняваше от качените килограми и затова рядко се появяваше на публични места. Сега обаче актрисата е възвърнала формата си и често посещава съпруга си Бурак на снимачната площадка, заедно със синчето си Каран.

Бурак Йозчивит, който дълго време се подготвяше за сериала „Основаване: Осман“, прекарва много време в снимки и му остава малко време за семейството. Поради това Фахрие Евджен не пропуска да посети любимия си съпруг на снимките на новия сериал. Журналистите я упрекваха, че проявява ревност към съпруга си, затова често се появява на площадката на новата поредица. Актрисата посрещна с насмешка тези подмятания като отбеляза, че Бурак я насърчава да прави това, за да са по-дълго заедно.

Преди дни, по време на почивката на снимачната площадка, Бурак не пропусна възможността да се разходи на чист въздух със съпругата си.


Двойката сподели тази публикация, подписвайки я със сърчица. Съдейки по снимката настроението на Фахрие е отлично. Красавицата, която се появи без грим събра много харесвания.

Фенове на известната двойка оставиха много коментари, ето един от тях:

"В студа любовта е различна."

loading...

 

Последна промяна на Събота, 07 Декември 2019г. 12:14ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...