Реклама


Петък, 01 Януари 2021г. 15:41ч.

"Безмилостен град" сюжет, изпълнен с напрежение и интриги

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)

 

За какво се разказва в хитовия сериал "Безмилостен град"?

Семейната сага ще развълнува зрителите със сложните взаимоотношения между две фамилии, разделени от непреодолима социална бездна. Мрачни тайни от миналото, алчност и интриги изплуват в имението Карачай, те се преплита с нишките на покълваща любов между бедната Джемре и наследника на огромно богатство Недим, който е парализиран, вследствие на злополука в детството си. Богатият бизнесмен Ага Карачай се измъчва от угризения на съвестта, че не е успял да предпази племенника си Недим, поверен на неговите грижи от покойния му брат, убит преди години пред семейното имение.

Ага е отчужден от съпругата си Шениз, сина си Дженк и дъщеря си Дамла, които не полагат грижи за болния Недим. За да е сигурен, че неговият племенник няма да остане сам след смъртта му, Ага решава да го ожени за една девойка от своя роден край, като предложи на семейството й голямо възнаграждение. Той възлага на доверените си икономка Нуртен да издири подходяща съпруга за Недим. Нуртен се свързва с приятелката си Нериман от Антакия, която има две внучки на подходяща възраст - Джемре и Джерен. Нериман веднага приема голяма сума, за да убеди по лекомислената и алчна Джерен да стане снаха във влиятелната фамилия Карачай, но скрива от нея че ще се омъжи за инвалид.

Сехер е снахата на Нериман, тя отказва да напусне дома на покойния си съпруг в Антакия и да отведе дъщерите си в Истанбул. Нериман и Джерен подготвят план, за да я принудят да се премести със семейството си в имението, за да получат работа като помощници в домакинството. Пътят към богатството на разочарованата Джерен е осуетен, но скромната й сестра Джемре, която е медицинска сестра, се привързва към пациента си Недим.

loading...

 

Рекламни

loading...