Реклама


"Опасно изкушение": Ендер или Халит е по-хитрият?

Оценете статията
(1 vote)

Хитовият сериал "Опасно изкушение" стартира с много неизвестни

Алихан е брат на втората съпруга на Халит. Той отива на визита на Халит в офиса му. Те са съдружници. Алихан не е благоразположен към Халит защото не е забравил отношението на Халит към неговата сестра Зерин. Тя е втората съпруга на Халит. Ендер отбелязва огромния интерес, който Йълдъз проявява към тоалетите и й подарява много скъпа рокля. Йълдъз придружава Халит  в текстилната фабрика в Адапазар. След това двамата отиват на обяд в изискан ресторант. Йълдъз е стъписана от Пътешествието с въртолета на Халит.

Алихан чува че Зейнеп се интересува от това дали е уместно да поиска авансово малко пари. Той дава нареждане на Еда да даде пари на Зейнеп, но с условие да не споделя, че това е негово дело.

Йълдъз получава предложение от  Ендер срещу 100.000 лири тя да съблазни съпруга й и да й помогне да се разведе с него. Йълдъз решава да се откаже и да напусне имението. В този момент пристигат Мете с Лиля и Халит. Йълдъз разбира, че Мете ще се жени за Лиля. В душата на  Йълдъз  се надига  подтик за отмъщение на Мете и затова тя преосмисля предложението на Ендер. Йълдъз решава да се омъжи за Халит. Никой не трябва да разкрива решението й пред сестра й. Йълдъз предполага, че в живота на Ендер има друг мъж и тя е решила да разкара Халит поради тази причина.

Ендер запознава любовника си Синан  с Халит на един прием. Дамите, които са на Приема се вълнуват от Алихан, който идва с племенницата си Лиля. Ендер представя пред всички Красавеца Алихан.  Йълдъз вече решена на всяка цена да осъществи желанието си и решава да съобщи на Ендер, че е съгласна с нейната оферта. Йълдъз получава съвет от нейна приятелка Шенгюл да прегледа телефона и оттам ще разбере дали  Ендер си има любовник. Йълдъз отпраща Халит, който е дошъл в дома й. Йълдъз обяснява, че той е семеен мъж и не може да го кани у дома си.

Ендер и Йълдъз разговарят в едно кафене. Ендер дава на момичето определена сума пари с която тя ще може да обзаведе гардероба си така, както иска и  да заведе Халит в хотел където може да  го съблазни. Йелдъз разбира, че Синан е любовник на Ендер.  Зейнеп е нападната от крадец, който извършва грабеж като взима чантата и тя пада на земята. Зейнеп е отведена в полицейски участък. Зейнеп е трябвало да занесе в компанията табелките за гостите на конференцията. Еда пристига в полицията за да вземе табелки тя предлага подкрепа на   Йълдъз. Халит разбира от Йълдъз, че  Зейнеп е била нападната, той решава да предложи помощта си, Йълдъз отказва. Алихан научава от Еда за случилото се с Зейнеп. Той среща Зейнеп в аптеката където тя прочиства раната на коляното си. Алихан й предлага помощта си, Зейнеп категорично отказва.

Алихан я придружава до дома й.

Алихан има приятелка, която постоянно мрънка с един и същи въпрос, кога ще се оженят. Алихан й отговаря, че двамата са се разбрали връзката им да е неангажираща и ако тя има желание за деца и семейство, те трябва да се разделят.   Лал не желае да се разделят.

Алихан прави подарък скъпа чанта телефон на Зейнеп, но тя категорично отказва с думите, че не може да приеме тези подаръци. Алихан  се опитва да обясни, че това го прави заради щетите които тя е понесла докато е работила за компанията.

Ендер възлага задача на Йълдъз да помага, докато се провежда приема в дома им. Халит й предоставя автомобил който да я докара в имението. Халит е недоволен, че Ендер е поканила брат си Джанер. Причина за лошото отношение на Халит към Джанер е това, че навремето  Джанер е получил голяма сума пари от Халит, а той ги е пропилял. Ендер го убеждава, че Синът им Eрим има слабост към вуйчо си е  и той е длъжен да се съобразява с този факт.

Приема е в разгара си. Йълдъз научава, че телефона на Ендер се зарежда в кабинета й. Момичето отива там да провери обажданията в него. Халит тръгва след нея. Йълдъз е смутена когато Халит я вижда да държи телефона, докато се мъчи да открие паролата му. Йълдъз обяснява, че Ендер й е е помолила да й донесе телефона. След тази си лъжа, тя трябва да отиде при Ендер с телефона. В тоя момент звъни Синан и Йълдъз я заблуждава, че е решила да и донесе телефона заради обаждането. В момента в който Ендер се готви да разговаря с Синан сина и Ерим пада по стълбите. Тогава  Ендер  остава телефона и Йълдъз започва да прави заснемане на номерата, които са позвънявали на Ендер.

От интернет Йълдъз разбира, че Синан е пластичен хирург. Той е записан в телефона на Ендер с женско име. Ендер се кара на Синан, че се обажда в дома и по този начин може да й създаде неприятности. Той обаче иска да разбере какво става с развода й и какви са плановете за бъдещето.  Ендер не му обяснява какво е решила да направи. Брат й Джанер пита дали има любовник. Ендер отговаря отрицателно. Йълдъз решава да си тръгне и уведомява Халит, че напуска работа. Халит приема това с безразличие и не я разпитва каква е причината.

Алихан решава да накаже Еда, затова че изпратила Зейнеп да свърши работа като вземе табелките. Той  я преместване на друга работа и уведомява  Зейнеп, че трябва да си намери намери друга заместничка, която да върши работата на Еда.

Халит получава извинение от Йълдъз за това, че тя ги е напуснала внезапно, тъй като е започнала да изпитва угризения на съвестта. Тя му намеква да се пази. Халит решава да научи причината. Йълдъз не я споделя.  Ендер също не знае за напускането на Йълдъз. Халит се обажда на Йълдъз и  я моли за среща. На срещата Йълдъз разказва всичко, което е поискала Ендер от нея и затова Йълдйз е решила да напусне имението.  Халит я моли да не казва нищо на Ендер. Охранителя Шефкет получава и нареждане да следи съпругата на Халит и също така да подслушва телефонните й разговори. Халит организира вечеря с Ендер  и сина им в ресторант като им нарежда да оставят телефоните си в имението, за да може Шефкет да сложи устройството за подслушване в телефона на Ендер.  Ендер подтиква Йълдъз да организира съблазняването на Халит в  най-скоро време.

Шефкет успява да проследи Ендер, която отива в жилището на Синан. Той ги снима как се прегръщат на яхтата на пластичния хирург.

Алихан е изключително коравосърдечен и деспотичен началник. Зейнеп получава информация от един от служителите, че въпреки външната си студенина, Алихан е един много добър човек. На заседанието на фирмата Алихан обвинява Мурат в неподчинение, тъй като е излязъл в отпуск без да свърши работата, която му е зададена. Мурат получава сърдечен пристъп и е откаран в болница. Зейнеп трябва да успокоява Алихан, който изпитва сериозно чувство за вина, заради състоянието на Мурат.

 

Йълдъз информира  Ендер, че е подготвила интимната си среща с Халит. Ендер наблюдава заедно с адвокатката си как Халит и Йълдъз пристигат в хотела. Ендер, заедно със своята адвокатка тръгва към хотела и очаква да завари съпруга и с Йълдъз.Но тя е сащисана когато там открива Халит, не с Йълдъз, а с неговите адвокати. Той се готви за развод. Какво ще предприеме Ендер?

Последна промяна на Сряда, 21 Юли 2021г. 16:27ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...