Реклама


"Опасно изкушение": Халит гони Ендер , победител е Йълдъз

Оценете статията
(1 vote)

Сериалът „Опасно изкушение“ набира скорост

Йълдъз напипва верния тон, който ще й донесе желаното издигане в обществото и забогатяване.

Йълдъз информира Ендер, че ще се срещне с Халит в хотел. Ендер има със себе си адвокат и тръгва към хотела, за да уличи неверния си мъж. Тук обаче я очаква голяма изненада. Халит е сам в стаята и заявява, че иска развод, заради нейната изневяра. Адвокатката е бясна на Ендер и си тръгва. По-късно ще научите, е, че и тя е в игрите на Халит в сериала „Опасно изкушение“.

Любовникът на Ендер не вдига телефона. А тя е изгонена от Имението и е оставена без пари.

Ендер търси помощ от брат си.

Алихан е с приятели, но мисълта му е постоянно в Зейнеп, която изпитва я в себе си след като преживява голям скандал с Алихан.  Проблемът е, че Алихан не умее да иска извинения.

Халит е толкова бесен на ендер ,че я изхвърля от живота си, като не допуска дори тя да се види с  Ерим. Жената, която Зейнеп наема като помощничка не успява да се справи със своите обязаности, като разлива кафе на масата по време на съвещание. Алихан отново е бесен на Зейнеп и я задължава да разкара жената от фирмата. Ерим е тъжен заради случилото се с майка му. Халит решава да наеме жилища на Ендер в крайно беден квартал. Алихан изпитва угризения от уволнението на жената и моли свой приятел да я наеме за работа. Прислужницата в дома на Халит се опитва да приготви багажа на Ендер, но Зехра която е научила, че баща й отново се е развел, забранява да изнасят каквото и да било от къщата. Нейната мечта е да си присвои гардероба на мащехата си.

Йълдъз разиграва театър в "Опасно изкушение" като се прави на недостъпна. Тя отхвърли ухажванията на Халит но се стреми да запазва неговия интерес. Изгонената жена от Алихан информира Зейнеп, че е сторил добрина като я е назначил на работа.

Приятел на Зейнеп от Бурса пристига в града и двамата решават да се срещнат.

Йълдъз продължава да държи интереса на Халит към себе си.  Зейнеп е решила да благодари на Алихан като му избродира кърпичка. Тя убожда пръста си и се ядосва. че кърпичката не се получава така идеална както би искала.

Ерим говори с майка си и от него тя научава че не би могла да върне стария си живот. Но брат й я подтиква да търси отмъщение и да не се смирява със ситуацията. Зейнеп дава кърпичката на Алихан, но се усеща че той не я възприема като  нещо идеално.

Зейнеп има два билета за концерта и тя решава да покани Емир да я придружи. Алихан разбира къде ще бъде неговата секретарка и той се отправя към събитието.

Халит отново изпраща подаръци на Йълдъз Зейнеп не е очарована от поведението на бизнесмена. Халит използва момента, че Зейнеп отива на концерт, и посещава Йълдъз. Но Йълдъз продължава да играе номерца отблъсквайки го, и казвайки му, че тя е сериозно момиче и не може да има никакви отношения без брак. Когато Алихан вижда, че Зейнеп е с Емир изпитва голямата ревност. Той решава да си тръгне, но в тоя момент става голямо меле. Арестувани са от полицията..Адвокатът на Алихан освобождава него и нея, но Зейнеп иска да се върне в участъка като разбира, че Емир все още е в полицията. Алихан изпитва сериозна ревност. Зейнеп обаче му обяснява, че той е просто приятел от детството,тогава Алихан успокоява тона. Зейнеп вижда кърпичката която му е подарила и разбира, че той изпитва чувства към нея.

Халит и Ендер са разведени окончателно в  сериала "Опасно изкушение", бизнесменът обаче не спира да мисли за Йълдъз, която изиграва нов номер като се връща на старата си работа. Халит е ядосва защото сина му се вижда тайно с  Ендер, но решава заради спокойствието на детето, не предприема никакви ходове. Джанер и Ендер отиват на парти където присъства Зехра, Алихан и неговата приятелка Лал. Ендер измисля клопка на Зехра, тя я злепоставя пред медиите. Богаташът е бесен от поведението на дъщеря си и не и позволява дори да каже дума в своя оправдание. Алихан се чуди как да види отново Зейнеп под претекст, че е болен и се нуждае от супа. Той я вика в дома си. Докато тя прави опити да приготви храна Алихан поръчва ястия за двамата и я кани на обяд.

Ендер продава един от пръстените си и решава заедно с брат си да отидат на изискано заведение. Там тя вижда и Йълдъз.  Ендер е бясна и нарежда да я уволнят. Йълдъз  е отчаяна и информира Халит за случилото си. Алихан е на вечеря заедно със своята сестра, която е бивша съпруга на Халит на вечеря. Зерин е бивша съпруга на Халит, тя  е обнадеждена от информацията, че той е поискал развод и  тя може да се събере отново с него, но близките й  са категорични да не се надява на подобно нещо.

Подшушват на Зейнеп, че Алихан си има приятелка и в скоро време ще се сгодят. Лал пристига и унижава Зейнеп. Алихан прогонва Лал. Зейнеп е отчаяна и си тръгва.

Фондацията на Ендер е превзета от Зехра в сериала "Опасно изкушение". Халит научава, че и Йълдъз има проблеми с Ендер и настоява, тя да му разкаже за сблъсъците си.  Ендер се опитва отново да я уволни .Халит  пак е в заведението и прави на пух и прах бившата си жена.

Алихан научава, че причината да се чувства зле  е информацията за предстоящия му годеж. Той отива в дома на Зейнеп и казва че е научил, че тя го ревнува. Зейнеп става още по-ядосана, но алихан я целува и оттук започва една голяма история, изпълнена с перипетии  и обрати в сериала "Опасно изкушение".

Последна промяна на Сряда, 21 Юли 2021г. 16:27ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...