Реклама


Йълдъз в "Опасно изкушение" води за носа Халит, а Ендер й търси слабото място

Оценете статията
(0 гласа)

В сериала "Опасно изкушение" се разгарят нечисти страсти. Ендер е измамена от Йълдъз, Халит също  е заблуден от напористата девойка

 

Ендер иска да разобличи Йълдъз пред Халит. Той се опитва да й опонира като й обяснява, че е наясно с задачата която  Ендер й е дала: да го заведе в хотела, да го злепостави, за да може тя да се разведе с него и да вземе пари.

Ендер му казва, че той не знае началото на историята, тя кара  Йълдъз да я разкаже, но Йълдъз  мълчи. Когато Ендер казва на Халит истината в очите, той се ядосва и я кара да замълчи. Ендер му разказва всичко. Но Халит я нарича безсрамница. А тя му отговаря, че той е глупак.

Алихан прави изненада на Зейнеп и я завежда с частен самолет  в Антакия.

Йълдъз продължава да забълбуква Халит, че е влюбена в него, и че не го намира за възрастен, и че изпитва истински чувства към него. Тя му заявява, че не е намерила никаква отрицателно качество в него. Тя лъже Халит, че Ендер си измисля историята за нея, а всъщност, тя е едно невинно момиче, което е влюбено в него. Йълдъз почва да плаче и Халит е превзет. Халит, я успокоява, че тя не е виновна за нищо, а истинската виновница е Ендер. Тя устройва живота си върху кули от лъжи,  Йълдъс е едно честно момиче. В разговора си със своята  приятелка Йълдъз започва да се притеснява, че се замесила в някаква история, която може да предизвика съмнения в Халит да не пожелае да се ожени за нея.

Йълдъз има план, с който се надява да накара Халит да ревнува.  Нейната приятелка не е съгласна с Йълдъз. Но тя има добре изградена стратегия. Първо ще го накара да ревнува, а след това ще се изкара невинна.

Приятелката на Йълдъз води братовчед си при нея на гости.  Ендер казва на брат си, че ще унищожи Йълдъз, а той има за задача да намери нейното слабо място. Лал се чуди как да накара Алихан в сериала "Опасно изкушение"

да се ожени за нея, тя получава съвети от близки свои хора съвет да му даде време. Лал е сигурна, че живота на Алихан се появила някоя друга.  Алихан се разбира със Зейнеп да не се виждат повече извън офиса след като прекарват заедно няколко часа в Антакия.

На другия ден  Зейнеп споделя с Йълдъз, че е влюбена в Алихан. Братът на  Ендер опитва да научи тайни за живота на Зейнеп и Йълдъз от съседката клюкарка. Зехра се опитва да се свърже с доктор Синан, но се оказва че  той е зад граница. Зехра иска да се устрои среща  със Синан и моли секретарката  да и се обади, когато се върне. Йълдъз продължава да играя номера  на Халит  като уж случайно се среща с него в офиса и той им предлага той да я закара  вкъщи.  Йълдъз му е подготвила клопка. На излизане където я чака братовчед  на приятелката й . Йълдъз му казва че ще се видят  по-късно. Халит е сломен смаян гледа как Йълдъз се целува с братовчеда на приятелката й. Халит си спомня как тя му е казала, че не се нуждае от случайни срещи, тя иска нещо сериозно - мъж, семейство и деца, отново Йълдъз има водеща роля в сериала "Опасно изкушение" .

Йълдъз благодари на Сердар, че са устроили този театър на Халит. Казва че след като Шенгюл го е помолила, той с удоволствие се отзовал нейната идея. Йълдъз пита сестра си  кога ще се жени за  Алихан, защото тя се приготвя скоро да направи сватба с Халит. Ще успее ли Йълдъз да примами Халит в сериала "Опасно изкушение"?

Ендер се вълнува дали брат й е успял да научи нещо от съседите. Той обаче отговаря отрицателно, че засега не е успял да намери нищо важно.  Ендер се хваща за факта, че Йълдъз  има сестра. И живее с нея. Ендер дава идея да започнат през сестра и да действат срещу Йълдъз. Ендер дава наставления на брат си да продължава да действа напористо в сериала "Опасно изкушение".

Ендер си спомня как Халит й е крещял,че неговата жена не може да ходи посред нощ  с чужди мъже. Тя си припомня как Халит й е казал или ще подпише за развод или сина й  ще научи каква жена е тя.  Халит й съобщава, че ще се върне в бедния район, откъдето е дошла. Той е подготвил дом, и е платил шест месеца напред наема. Най-добре е  да си намери работа, за да може да се издържа.

Синан се обажда на Ендер. Тя е бясна,че той едва сега я е потърсил, за да се поинтересува какво се е случило с нея.  Ендер му заявява, че Халит не е трябвало да нарежда  на хората си да го бият, ами трябвало е  да го убият. Ще останат ли заедно Ендер и Синан в сериала "Опасно изкушение"?

 

Последна промяна на Сряда, 21 Юли 2021г. 16:26ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...