Реклама


Халит се жени за Йълдъз в сериала "Опасно изкушение"

Оценете статията
(0 гласа)

"Опасно изкушение" набира скорост и вече има много почитатели ред българския зрител

Лила звъни на майка си, за да й  каже, че Йълдъз ще се жени за Халит. Лила отива в дома на майка си я заварва да пие в леглото и да гледа сватбата й с Халит на лаптопа си. Лила се обажда на чичо си Алихан да отиде у тях, за да спасява майка й каже.  Джанер се прибира при  Ендер и се чуди как да й каже, че Халит ще се се жени за Йълдъз.

Ендер е объркана, когато брат й казва, че Халит ще се жени.  Тя успя да елиминира азра като потенциална кандидатка.  Ендер е  потресена.

Алихан утешава сестра си и я пита не е ли разбрала най-накрая какъв човек е Халид. Зерин се съгласява, че Ендер е била права като я е увещавала да не се надява на нов шанс с Халит в сериала "Опасно изкушение".

Ендер също не може да повярва, че  бившия й мъж  ще се жени за  Йълдъз. Халит е глупак казва  Ендер, сватба няма да има. Ендер бързо  скроявява план. Кара Джанер да се обади на адвоката на Халид  и да му определи среща.

Алихан казва на Лила че може да разчита винаги на него.

Ендер отива  при адвоката на Халит, съветва го да се  обади на бизнесмена и да го накара да подпише предбрачен договор с Йълдъз. Това е начинът по който  тя иска да пази интересите на своя син.

Халид праща Йълдъс са се разхожда  по луксозните магазини. На излизане от кабинета му Йълдъз се сблъсква с адвоката.  Йълдъз е притеснена като го вижда  да отива в офиса на Халит.

Йълдъз споделя с приятелката си притесненията, че  адвоката е отишъл при Халид, при това и е хвърлил доста остър поглед  към нея. Тя се досеща че е  отишъл да подготви   предбрачен договор. Вечерта Халид посещава Йълдъз Тя му казва, че иска предбрачен договор. Халит е изненадан защото вече е научил и от адвоката, че в  негов  интерес е да подпише предбрачен договор. Йълдъз  го уверява, че с това си желание иска да защити интересите на всички Халид,, обаче казва че не е нужен предбрачен договор. Йълдъз тайно си отдъхва. Eндер и Джанер са на вечеря с господин Осман. Става ясно, че на бъдещата презентацията на бизнес проекта на г-н Осман, ще присъства и Халит.  Ендер моли Осман да не го информира, че и тя ще е там.

Зейнеп е на сватба на своя приятелка и тя хваща букет. Алихан я пита дали  ще  се омъжва и какво мисли за брака. Зейнеп смята  за в бъдеще да се омъжва, загатва как ще се развива любовния й живот в сериала "Опасно изкушение"..

Халид разказва на дъщерите си че Йълдъз е пожелала да подпише  предбрачен  договор. Той не може да повярва че тя  е толкова честно момиче. Алихан намира на улицата едно кученце и решава да го даде на Зейнеп Зейнеп е много щастлива и радостна  от малкото пухче.

Ендер се среща със Зерин и и обещава, че няма да остави така нещата и ще я държи в течение.

Алихан разказва за живота си, затова, че неговите родители са починали.

Зехра и Синан оглеждат апартамент. Зехра иска да докаже на баща си, че може да бъде самостоятелна. Синан  също иска да се докаже, че може да бъде успешен. Секретарката напомня на Халид че презентацията на Осман е тази вечер. Халит отива на презентацията на Осман.  Рекламното представяне на строителната компания на Осма тече в пълна сила. В момента, в който Халид пристига, Ендер го хваща под ръка и журналистите питат дали е възможно те двамата да се помирят. Ендер отговаря, че в живота всичко се случва. Халид на бърза ръка гледа да се измъкне от презентацията.  Бизнесменът се вижда с Йълдъз която му прави подарък. Той иска да й разкаже какво се е случило на презентацията, за да не научи от пресата. Йълдъз  е ядосана, че е отишъл по покана на бившата си жена. Той казва че не е знаел, че тя организира тази презентация . Халит е  бесен, защото Йълдъз не го разбира. Йълдъз е бясна и решава да си тръгна. Йълдъз е много нервирана и разказва на сестра си как Халид е отишъл на мероприятие, организирано от бившата си жена в сериала "Опасно изкушение"..

Халид отива при Ендер я пита какво е намислила с днешната презентация. Тя казва че не го е канила мероприятието.  Но го уверява,че ще настъпи време когато, той ще те съжалява, че постъпвал лошо с нея. За да подобри отношенията си с Йълдъз, Халид изпраща цветя, които запълват цялата стая на  момичето. Йълдъз отстъпва и вече не е сърдита на бъдещия си жених.

Алихан и Халид се виждат на съвещание. Алихан казва на Халид, че е човекът събитие и той отново ги изненадал със своята предстояща сватба. В живота три неща трябва да пазиш в тайна: любовния си живот, събитията които те карат да вървиш напред и предстоящия ти ход, допълва Халит. Много хора смятат брака ми за грешка, казва Халид, но той е уверен в избора си. Йълдъз опитва  различни стилове прически в сериала "Опасно изкушение"..

Майката на Зейнеп и Йълдъз пристига за тържеството. "Значи и ти ще се жениш за милионер. Излезе много умнна моята дъщеря казва на Зейнеп Майката пита къде ще бъде сватбата. Йълдъз отговаря, че ще бъде в тесен кръг. Тя се изненадва, че няма да е пищна на сватбата.

Докато Йълдъз изпробва новата си сватбена рокля се появява Ендер.

Дамата казва на Йълдъз: Признавам, че добър план си изготвила. Това е най-голямата ти грешка, Йълдъз. Йълдъз е уплашена и търси помощта на продавачката. "Пази се  от мен, ще съм до теб като дихание",  изсъсква Ендер Тя откъсва цветето от булченскат  рокля на Йълдъз и го стъпква с крак.Йълдъз се развиква търсейки продавачката за подкрепа, докато Ендер напуска булчинския магазин.

След два дни

Подготвят стайлинга на Йълдъз.  Халит се опиянява от красотата й. Казва че е най-красивата булка, която е  виждал досега. В този момент Халит й поднася писалката с която да подпише предбрачния договор. ЯЙълдъз  е стъписана. Йълдъз подписва брачния договор силно притеснена. Тя го подписа без да го прочете и слиза при гостите, но се чувства много объркана. Ендер се готви за отмъщение казва на брат си, че няма да остави нещата така. Тя нарежда на Джанер да замине в Бурса, за да разбере повече за миналото  на Йълдъз за да задълбочи драмата в сериала "Опасно изкушение"..

Зехра разговаря с майката на Йълдъз и я пита с какво се занимава. Зейнеп й отговаря, че майка й е домакиня. На тръгване майката на Йълдъз казва че в тази къща има лоши очи.

"Кралицата не може да бъде без корона казва  Халит и дава на Йълдъз гиара. Йълдъз е очарована, тя си я слага на главата и се чувства наистина като кралица. Халит й обяснява, че когато иска да си я сложиш, да му каже  и той ще я извади от сейфа.

Майката на Зейнеп я съветва да си намери такъв мъж, като Халит,  но тя  била хладна като хладилник и това едва ли ще се случило.

Джанер тръгва към Бурса да търси новини и клюки за Зейнеп и Йълдъз. До какво ще се добере ще разберем в новите серии на сериала "Опасно изкушение".


Последна промяна на Сряда, 04 Август 2021г. 16:43ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...