Реклама


В "Опасно изкушение" се развихря майката на Зейнеп и Йълдъз, която е известна врачка!

Оценете статията
(0 гласа)

Ендер продължава със своите планове -  да успее да раздели Халид Йълдъз

Тя се натъква на стария приятел на Йълдъз Мете и получава инструкции, как да убеди Халид, че и Йълдъз  е ориентирана към него, за да му измъкне парите. Зейнеп също така попада под ударите на  Ендер и там бившата любовница на Алихан е изпратена да го убеди, че тя се цели в парите му. Джанер заминава за Бурса, за да събира информация за Йълдъз и Зейнеп. Там той се свързва с нейни съседки и от тях разбира, че майка им е врачка. И то - не каква й да е врачка, а доста известна. Но планът на Ендер удря на камък и се оказва, че тя не може да убеди Халит да спре женитбата си с Йълдъз. В тесен кръг се осъществява сватбата на Халит и Йълдъз, където Йълдъз получава корона като кралицата на Имението. На тържеството присъства и великата врачка Асуман Йълмаз.  Ендер разбира, че сега е момента да атакува и организира светско парти, пред които  Асуман  Йълмъз ще покаже своите възможност. На сеанса присъстват Зехра и Лила, двете дъщери на Халид. Целта на Ендер е те да му докладват каква е новата му тъща - велика гадателка, която се появява на сцената  в в сериала "Опасно изкушение".

Зехра започва да преследва Синан, а той използва удобната възможност за отмъщение на Халид, заради увиженията, на които е бил подложен, заради Ендер. Синан започва да примамва и да съблазнява Зехра. Те се подготвят да организират съвместен бизнес за салон за красота. Като основната идея на Синан е той да я провали в сериала "Опасно изкушение".

Ендер знае как да постъпи, за да се измъкне от калното общество, в което е попаднала, тя вика в дома си Ерим, който е ужасен като вижда в какви условия живее неговата майка. Детето със сълзи на очи  моли Халит да наеме по-луксозно жилище, където да се вижда със своята родителка.

 

Йълдъз, след като е сключила брак, бърза да се покаже във Висшето общество, но както е ясно, тя няма никакви маниери и никакъв подход и стил на поведение пред тези хора. Изпада в супер смешни ситуации, чийто организатор е  Ендер.  Алихан вече е разбрал, че е влюбен в Зейнеп. Това чувство е ново за него и той с започва да изпада в ситуации, в които той не може да  контролира нищо, какво точно ще се случи ще разберем по-нататък в сериала "Опасно изкушение".


Последна промяна на Вторник, 17 Август 2021г. 14:25ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...