Реклама


ПЕТЕЛ 2015

Оценете статията
(1 vote)

1921,1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005

Какво да очаква зодия Петел от 2015?

Небесното влияние през 2015 година, за тези, които са се появили на све­та в годината на Петел, създава непреодолима тяга към повишаване качеството на живот във всички сфери. Ще се събудят всички тези амбиции, които определяха живота на Петел в предишните етапи на съществуване. Представителите на този знак ще осъзнаят, че е дошло време за осъществяването им. Петел ще се фоку­сира върху онези направления от работата и социалните взаимодействия, които ще гарантират придвижването му към заветната цел. По пътя на реализирането на целта са възможни неочаквани и нестандартни решения. В крайна сметка Петел осъзнато ще стигне до ситуация, която ще му помогне да се ориентира към реалността на поставените цели. Илюзиите ще се разсеят, а това, което е постижимо само ще пристига в ръцете.

 

Някои известни Петли: Вагнер, Карузо, Доли Партън, Питър Устинов, Ерик Клептън, Щефи Граф, Йоко Оно, Дийн Кунц, Роман Полански, Мелани Грифит.

Общителен, галантен и обаятелен, Петелът е приятна компания и желан събеседник. Той се впуска в спорове с удоволствие и благодарение на високия си интелект се справя чудесно. Лошото, обаче е, че от него не можете да очаквате тактичност. Той ще ви каже истината в очите, колкото и да ви заболи.

Петелът се грижи добре за парите си. Пестелив е и ги влага в особено перспективни начинания. Не чакайте Петелът да ви заведе на скъп ресторант или да ви направи скъп подарък. Хладнокръвно и премислено, той ще спести тези пари и ще ги отдели за бъдещето, защото е стъпил здраво с двата крака на земята и знае много добре, че животът не е само възход нагоре, а идват и кризисни моменти, когато тези пари ще го спасят. Колкото и добре да печели Петелът, той винаги ще има пари настрана. Затова неговото семейство може да бъде спокойно за бъдещето.

Успехът е плод на неговия труд и пресметливия му ум. Той е много амбициозен, но това е подчинено на реалността. Преценил е какво може да очаква и никога не допускcr да бъде разочарован. Той е педант в работата и всичко върши стриктно.

Понеже съзнава много добре, че при него всичко е изрядно, той не понася критиките. Цени реда до дребнавост, което може да ви подразни, но той е изключително честен човек.

Петелът много обича да е център на внимание. Всяка похвала му дава сила за ново начинание. Той е винаги много добре облечен и много елегантен. С лекота контактува с хората. Славата е неговата слабост. Непрекъснато се стреми към нея.

Жената Петел се занимава с много и разнообразни дейности. Много работоспособна е. Не може да прецени кога какво да каже и често истината, която изрича я противопоставя на хората. Тези, които държат на приятелството й не биха се обидили от това, а трябва да се замислят. Тя е делова жена, но това не й пречи да създаде голямо и щастливо семейство.

Петелът би успял много повече ако се научи да премълчава някои неща.

Петелът ще е щастлив с Вол, който е семеен и консервативен. Със Змията ще принесе своята мъдрост, но на нея ще й се наложи да не блести толкова ярко, иначе Петелът може да обърне внимание на това и да я унищожи.

С Дракона, Петелът ще е напълно задоволен и заедно ще блестят един до друг, особено ако Петелът е жена.

Заекът в качеството си на партньор трябва да бъде изключен. И за минута няма да може да се примири с хвалбите на Петела и за секунда няма да му се доверява.

МЕТАЛЕН ПЕТЕЛ Металният Петел винаги има точно начертан план. Знае какво иска и го постига. Той е старателен и честен.

Металният Петел е вироглав и това му пречи да се издигне. Трън е в очите на шефовете си. Ако иска да успее, трябва да се научи да прави компромиси.

Той е искрен приятел и прави всичко възможно, за да помогне на близките си.

 

Последна промяна на Неделя, 13 Септември 2015г. 09:06ч.
Още в тази категория: « КУЧЕ 2015 МАЙМУНА 2015 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...