Реклама


КОЗА 2015

Оценете статията
(2 гласа)

1931,1943,1955,1967,1979,1991,2003

Какво да очаква зодия Коза от 2015?

Тези, които са се появили на света в годината на Коза могат да започнат 2015 година спокойно  и стабилно въз основа на постиженията от предишната година. Работата значително се увеличава, но това няма да гарантира настройването за успех. Коза ще действа без обичайното суетене, последователно и с такава вътрешна убеденост, което дори не е подозирала за себе си. Планетарните аспекти на този период формират обстановка при която на преден план излизат социалните контакти. Паритетът и взаимната изгода ще помогнат на представи телите на този зодиакален знак да се придвижват напред уверено и продуктивно. В началото на есента ще възникне остра зависимост от решенlifята на други хора и външни обстоятелства. За да завърши годината на максимум Коза трябва да използва своите дипломатически способности. Именно този способ за правене на бизнес ще се окаже основната сила на Коза  през тази годината.

 

По-известни личности под знака на Козата: Бил Гейтс, Горбачов, Хулио Иглесиас, Мик Джагър, Катрин Деньов, Бо Дерек, Джордж Харисън, Микеланджело, Робърт де Ниро, Памела Андерсън, Кафка, Елцин, Валенса.

Трудно ще разберете Козата. Тя ту иска да се изяви, ту се страхува от това. Ту се смята за непризната, ту не иска да се появи пред публика.

Тя е човек на изкуството.

Никога не се опитвайте да вкарате Козата в някакви общоприети рамки и граници. Това ще я погуби. Козата има свой поглед върху нещата и винаги има свое решение. Въпреки своята своенравност Козата не може да се изявява индивидуално. Тя може да разгърне способностите само в екип.

Козата обича спокойствието, мира и бавното развитие на нещата. Не я пришпорваЙте.

Колебанието и страха й са основните характеристики за Козата. Това не важи за случаите, когато е засегнато личното й самолюбие. Тогава Козата става дръзка и се защитава непоколебимо.

Кротката и нежна Коза е много приятна за компания, тя е изключително забавен събеседник с артистичните си заложби.

Козата е най-щастлива, когато се занимава с изкуство. Музика или литература, театър или висша мода, Козата е признат талант и навсякъде се изявява. Не забравяйте - Козата се страхува от самотата, на сцената или в живота, ако не искате да се провали, не я оставяйте сама!

Козата не е практик. Парите си пилее буквално за глупости и никога не проявява финансов нюх и спестовност. Никога не би се замислила за бъдещето си, а живее и харчи тук и сега.

Козата е романтична натура. Липсата на ред й създава уют.

Романтична и влюбчива натура, Козата цял живот изживява любовни авантюри.

Партньорите на Козата трябва да помнят, че тя е лесно ранима и много чувствителна. Пазете я от суровия живот!

Ако се обвърже в брак със Заек, Глиган или Кон, всичко ще е наред. По различни причини всички те могат да осигурят на Козата любов и комфорт. Заекът ще забавлява капризната Коза, до определен момент тя ще търпи и спокойно ще живее с Глигана, а егоистът Кон просто няма да я забелязва.

Нито един друг знак няма да може дълго да изтърпи Козата, особено Волът. Ако Волът внася в своето семейство комфорт и безопасност, той изисква много в замяна, а Козата може да му предложи само себе си.

В отношенията на Козата с Кучето, то както в любовта, така и в работата те са обречени на провал. Два песимиста един до друг постоянно ще изпитват взаимна неудовлетвореност.

 

Последна промяна на Неделя, 13 Септември 2015г. 09:34ч.
Още в тази категория: « МАЙМУНА 2015 КОН 2015 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...