Реклама


Понеделник, 14 Декември 2015г. 20:26ч.

СЪДБОВЕН ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ ЛЪВ ЗА 2016

Оценете статията
(0 гласа)

 

Пътуване

През 2016 пътуванията в чужбина не са ви приоритет, но има вероятност да прекрачите границите на България. Ще наблегнете на почивките в България с близките ви приятели. Няма да се отдалечавате много от родния ви град, но ще бъдете възхитите, колко много забележителности и красиви кътчета има около него. Имате много енергия и любовта към приключенията ще ви влече, но ги загърбете поне тази година, за да си починете истински.

Здраве

Основен здравословен проблем ще имате с лимфните възли, затова проветрявайте често дома си. Има вероятност и краката ви да „пострадат”, пазете ги, не се преуморявайте. Вероятно е да бъдете засегнат от гъбична инфекция, така че носете удобни и обувки от естествена кожа. Не наблягайте на самолечението, преди да пиете лекарства вървете на преглед от специалист. Наблегнете на вегетарянството, защото има риск да качите нежелани килограми, които най-вероятно ще са следствие на слабата обмяна на веществата и задържането на течности.

Любов

Семейни проблеми няма да ви липсват, изслушвайте партньора си, комуникирайте често и нещата ще се нормализират. Вместо разногласия се стремете към хармония, за да запазите човека до себе си. Споделете проблемите си с сприятели, но не оставяйте на тях да взимат решения за любовния ви живот вместо вас. Началото на 2016 несемейните Лъвове не ще допускат до себе си половинка. Към средата на година ще се „яви“ човек, който желае да ви опознае по добре, дайте му шанс.

Спорт

 

Може да започнете с гимнастика, но без да се натоварвате изведнъж. Започнете с малко коремни преси, лицеви опори и други домашни упражнения. Не забравяйте, че тази година краката ви няма да в „идеално здраве”, наблягайте на упражнения за тях. Игрите с компания също ви влекът, защото не обичате скуката, така че може да заложите на баскетбол или тенис.

Последна промяна на Вторник, 26 Юли 2016г. 10:01ч.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...